Sandra - sėkmės tau, kad viskas būtų taip kaip ir sutarėt
Azu - parooo katoncą su natom
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 09 19, 13:39)
Vat ydomu kodel vieni katukai puola gelbeti o kiti pasyviai stebi? Galrysis tik tarp kai iuriu gyvunu ir zmogaus atsiranda?
gal būt nemano, kad tikrai jau reikia gelbėti

Mauras mane puolė gelbėti kai tikrai blogai jaučiausi - pasigavau virusą, parėjau namo,atsiguliau, užmigau ir miegant temperatūra pakilo. Nu būna kai auakšta temperatūra toks miegas negeras, kai lygtais ir nemiegi kietai bet ir pabusti niekaip negali, Mauras, pajutęs kad man negera, žadino mane, glaustėsi prie veido, įsirežęs stumė mane kol pažadino. Po to , gal tris naktis budėjo prie manęs, žadindavo po tris kartus kad įsitikinti jog viskas gerai su manimi. Susistriokinęs katinėlis buvo

ir dar taip sutapo, kad pasveikus po savaitės apsinuodijau, parėjau namo ir vėl atsiguliau. Mauras iškar vėl puolė prie manęs tikrinti ar viskas gerai

gultis ant manęs jis nesiguldavo, bet aiškiai būdavo matyti, kad susirūpinęs visas vis ateidavo manęs tikrinti

o štai kai dar su tėvais gyvenau turėjom paėmę katinėlį, kuris nujausdavo tėvelio akmenligės priepuolius. Tėtis dar pats nejusdavo, o katinas jau versdavo tėtį ant šono ir lipdavo jam atsigulti ant inkstų,