Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Vėtriuk su širdele nejuokauk
Sandra tau daug 4u.gif
Visu irgi nesukomentuosiu, bet žiauriai patiko Aist pyrago kepimo ypatumai.. aš irgi viena iš gadintoju thumbup.gif
O as po tatoo procedūrų visgi patobulinau savo katiną ant nugaros dabar ponas pasuptas muzikos natu ir šešėlių.. ir meistras labai geras pats viska paišo ir kaina mažesne nei sumokėjau ale "prestižiniam salone" už jiodo katino blyną... kur net katino nemoka nupiest iesko intere ir uodega ne pripiesia o klijuoja is interneto... man tai kosmosas, o sitas pats viska daro.
Atsakyti
Sandra tu atostogavai dabar?

Azu
parodyk ka 4u.gif

Isskutineta madam, valgo ryta, per pietus ir vakare, zinoma nakti 20 kartu.
user posted image

Neduosiu nieko, viskas mano ir man

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 19 rugsėjo 2016 - 17:38
QUOTE(busycat @ 2016 09 19, 17:34)
Sandra tu atostogavai dabar?

Ne,buvau išėjus iš darbo...Nes kapeikas mokėjo,o dirbi teko ir dienom ir naktim,tai buvau parašius pareiškimą ir išėjus Liepos mėn. pradžioje.
Ieškojasi darbo kitur,bet vis seno darbo vadybininkės nedavė ramybės... Kol galiausiai praeitą savaitę paskambino ir pasiūlino grįžti už pilną etatą tik naktimis...
Kadangi darbas šalia namų tai sutikau sugrįžti,bet jei apgaus, tai su visam tikrai išeisiu...
Gražuoliai Tavo ūsuočiai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sėkmės tuomet drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Sandra - sėkmės tau, kad viskas būtų taip kaip ir sutarėt 4u.gif
Azu - parooo katoncą su natom smile.gif
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 09 19, 13:39)
Vat ydomu kodel vieni katukai puola gelbeti o kiti pasyviai stebi? Galrysis tik tarp kai iuriu gyvunu ir zmogaus atsiranda?

gal būt nemano, kad tikrai jau reikia gelbėti smile.gif Mauras mane puolė gelbėti kai tikrai blogai jaučiausi - pasigavau virusą, parėjau namo,atsiguliau, užmigau ir miegant temperatūra pakilo. Nu būna kai auakšta temperatūra toks miegas negeras, kai lygtais ir nemiegi kietai bet ir pabusti niekaip negali, Mauras, pajutęs kad man negera, žadino mane, glaustėsi prie veido, įsirežęs stumė mane kol pažadino. Po to , gal tris naktis budėjo prie manęs, žadindavo po tris kartus kad įsitikinti jog viskas gerai su manimi. Susistriokinęs katinėlis buvo smile.gif ir dar taip sutapo, kad pasveikus po savaitės apsinuodijau, parėjau namo ir vėl atsiguliau. Mauras iškar vėl puolė prie manęs tikrinti ar viskas gerai smile.gif gultis ant manęs jis nesiguldavo, bet aiškiai būdavo matyti, kad susirūpinęs visas vis ateidavo manęs tikrinti smile.gif o štai kai dar su tėvais gyvenau turėjom paėmę katinėlį, kuris nujausdavo tėvelio akmenligės priepuolius. Tėtis dar pats nejusdavo, o katinas jau versdavo tėtį ant šono ir lipdavo jam atsigulti ant inkstų,
Atsakyti
Ot tai Kiara šaunuolė thumbup.gif Abi šaunuolės. vis tik išplėšei iš mirties nasrų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Olis kad susimazgęs, jogo poza biggrin.gif Su sidabriniais garbiniuotais ūsais:)
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 09 19, 18:28)
Ot tai Kiara šaunuolė thumbup.gif  Abi šaunuolės. vis tik išplėšei iš mirties nasrų  4u.gif  4u.gif  4u.gif

vajej nenoriu net galvoti apie tai unsure.gif aciu daktaram ir auksciausiajam, istempem

Na ir Tutis alkanskrandutis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 19 rugsėjo 2016 - 18:33
Oi tikrai, nepasidžiaugiau dėl Kiaros ax.gif - šaunuolė carievna, kad valgo thumbup.gif labai smagu, kad viskas ir toliau tik geryn eina 4u.gif 4u.gif
Tutis mažutis katutis dideliu skrandžiu ir dar didesniais norais biggrin.gif reik Giliukui pašnibždėti, kad tiek to tie prabangūs kailiniai, geriau konservų bankę dideliausią atsiųstų savo pupitai biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Magnun 4u.gif 4u.gif Aha tiksliai, konservų bankė būtų įvertinta tūkstantuoju balu thumbup.gif
Atsakyti
Vėtriuk, tau debesys sveikatos. Geruoju patariu, eik pas daktariuką,Su širduke ne juokauk. O Vasiukas šaunuolis. :super:Retų gabumų padarėlis.
Mane tik šunys slaugo, katinui ne lygis.
Džiugu dėl Zugučio. Bet kiek ilgai reikėjo laukti .Gal ir man kada ateis tokia šventė. Namuose dar gali paliesti, aišku ne visada, o kieme , kaip laukinis, tik sugalvok paglostyti.Mauna kuo tolyn.Ko norėti, tik 3 metai pas mane.
Busiuk, myliu savo darbą, bet va išleidau kolegę atostogų dviem savaitėm. Tai rytą išeinu, vakare tik pernakvoti grįžtu.Gyvuliukus sužiūriu, gėliukes palaistau ir user posted image
O dar atšalo, saulytė nebešviečia. Tai liūdna.Vakar jau suknutes vasarines užmigdžiau. Va, židinuką pasikūriau, nes kaip ir šalną žada.
Kaip džiugu dėl Kiaros thumbup.gif
Sandra, gero darbo 4u.gif
Atsakyti
Na taip, vasara prašoko, nespėjom atsidžiaugti, bet yra ką prisiminti, tai ir dalinuosi mūsų su Busy pasiteškenimais ant kalno keteros smile.gif
http://radikal.ru/video/7Q4trwcNUnr

http://radikal.ru/video/tNbeiDdFl4u
ups, o garsas tai pasiliko Norvegijoje ant to kalno viršūnės blush2.gif turbūt iki šiol ten dar tebeaidi unsure.gif tuoj kompensacijai įkelsiu kitą filmuką jau su garsu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 19 rugsėjo 2016 - 19:05
Nu tik pagaliau Kiara normaliai valgo 👏🏻👏🏻👏🏻
Tutuko net akys alkanos 😻
Mergeliotes nesirgat cia man, as atsirau uz jus 🤒
Visascia neapgirsiu imkit 🍰☕🍷🍷🍹🍾
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 19 rugsėjo 2016 - 19:12