Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Vėtra, ką gydytoja sakė dėl širdies? g.gif
Ainu- ne gydomoji katė, ji matyt taip mąsto:" Pati, šeimininke, anatomijas ir fiziologijas zubrinai per naktis, pati ir gydykis." tongue.gif
Norvegijos merginų tekšt pėdutėmis patiko thumbup.gif
Azu, graži muzikinė katytė ant nugaros tau nutūpusi 4u.gif o tie paraudimai tokie kaip šešėliniai štrichai taip ir bus, ar vėliau išnyks ir liks tik juoda katė ir juodos natos?
Nikita net išvarvėjusi iš guolio, toks saldus miegelis. wub.gif
Labanakt.
Atsakyti
Aist, maziukui metai ir 7 men. mirksiukas.gif
O kate savam kieme kaip pliusine. Ateini ir susirenki kur reikia. Nors pirmais kartais i kiema isejusi irgi zveredavo.

Nikitos sapnu kaltunas wub.gif

Azu, grazu. As tokio didelio nedrisciau. ax.gif Tiesa sakant, ir mazo nedrisciau. biggrin.gif
Atsakyti
Čia viso labo jaunystės klaida ištaisyta. Kafaise kai man buvo 21m užsimaniau tatooo kuria namie a la kalejimo principu padare vienas kavalierius. Po daug metų tikrai baisi ji paliko betmano remai... nuejau i labai "krūtą" ir brangų saloną kur nesugebejo nei kates nupiešt is interneto kėlė. Sumokėjau uz ta juoda katina 80£. Zodziu galvojau kad nu negražu visgi ir nuėjau čia šalia namų pas lenką. Pas kurį MB pasikoregavo didžiausia tatoo už nepilnus 200£. Padare labai gražiai senos tatoo nebesimato visiškai. Nu va ir man padarė pats viską pasakiau maždaug ko noriu šalia siūlė drugelius tai vietoj jų natų paprašiau. O šešėliai liks tik raudonumas praeis. Jis ir padarė natas ir pašešėliavo kad gyvesnis juodas blynas butų... valanda pagulinėjau būčiau ir pamiegojus jei jis nebūtų kalbinęs manęs.
Vidam visos anglės vos ne nuo galvos iki kojų tatuiruotos. Apie vyrus nekalbų. Retas anglas be tatoo. Kitų net galvos paišytos
Nikitai ir visoms kitoms saldžių. Aš į darbą varau žolės prirūkytam autike lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 19 rugsėjo 2016 - 23:23
Labas rytas 4u.gif
Azu, kaip gražu 4u.gif Pati nieku gyvu nedrįsčiau. Buvo kažkada pagundų, bet kai sunku pasirinkti prasmingą piešinuką, tai ir likau be nieko.Nes kas gražu 30-tei,gali durnai atrodyti 60-tei.
Fui, kaip bjauru kai žolę rūko, negaliu pakęsti to kvapo. Mūsų parke labai paaugliai rūko. Eini su šunimis, tai naglai pučia i mano pusę , mol durna boba nesupranta.
Kaip gražiai Nikitutė miega, tikrai ,kad išvarvėjusi lotuliukas.gif
Vėtriuk, kaip tu? Klausyk mūsų, pasirodyk daktariukui, nepokštauk. nono2.gif
Nesirkit niekas.Visiems geros darbo dienos 4u.gif Katukams gero poilsio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 20 rugsėjo 2016 - 06:27
Labas rytas 4u.gif
Dar miegu smile.gif
user posted image
wub.gif Nikitos labanakt wub.gif tikrai iš guoliuko išvarvėjo iš to malonumo wub.gif
Azu - graži muzikali kataitė 4u.gif
Lapynos pabėgėliai blink.gif ale koks sūnaitis šaunuolis kad pats parėjo ir Tytę pridavė smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
kažkaip nerodo Nikitos foto man g.gif

Taip pastaruoju metu sunku keltis, senatvė turbūt jau...noriu į pensiją biggrin.gif

Busy trijulė wub.gif

Lapynos pabėgėliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 09 20, 07:09)
...noriu į pensiją biggrin.gif

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 09 20, 08:09)
Taip pastaruoju metu sunku keltis, senatvė turbūt jau...noriu į pensiją biggrin.gif

pff aš tai į šiltus kraštus noriu, o ne į pensiją biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 20 rugsėjo 2016 - 08:08
QUOTE(Weronica @ 2016 09 20, 08:09)

...noriu į pensiją biggrin.gif

lotuliukas.gif tikrai nenori biggrin.gif

Labukas,

maniškiai abu su skaudančiomis gerklėmis doh.gif kaip man atsilaikyti hmm.gif

Azu, graži tatoo thumbup.gif kažkada aš labai norėjau, bet taip ir nepasidariau.... ir jau nebepasidarysiu (manau) ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Labai fainas merginų pasivažinėjimas Norvegijoj 4u.gif
Kiarai - glėbys sveikatos, tegul valgo pilna burna 4u.gif
Tutuko odiga įspūdingai patiesta wub.gif Olis gražuolis. Tiesiog 4u.gif
Nikita kaip susirangius wub.gif
Azu katukas gražus smile.gif juodas wub.gif
Lisitėja, aš policiją kviesčiau tiems paaugliams.

Kaip čia Kruopa vandens netikrina šiandien? biggrin.gif

Lapynos
katukai paklydėliai, gerai, kad grįžo abu 4u.gif
Dėl Lidl - aš irgi pastebėjau, kad nusiperku ten daugiau už mažiau, tai kitur stengiuosi nepirkti. Bet va vakar neradau linų sėmenų ir nebuvo ko paklausti, skubėjau, tai teko į Maximą eiti, bet pamačiau, kad ten eilės prie visų kasų iki parduotuvės vidurio blink.gif tai likau be sėmenų cool.gif o ką ten toj Maximoj dalina g.gif

Į pensiją ir į šiltus kraštus ir aš noooriu biggrin.gif
Atsakyti
Baukide - tikrina Kruopa vandenį sąžiningai kiekvieną dieną biggrin.gif ir vonioje ir virtuvėje patikrina, iš ryto priklauso vieną kartą patikrinti, o vakare ne mažiau trijų kartų patikrina juk mažu iki mamka eis miegoti ims ir pages vandenėlis biggrin.gif žodž pas man vandens kokybei suteikiama 100 procentų garantija biggrin.gif
Į šiltus kraštus ir aš noriu, net jeigu dėl to į pensiją reiktų išeiti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Busy, Magnun, smagūs pasivaikštinėjimai thumbup.gif Žiūriu sau ryte su kavyte, kaip drezina važinėjat, išsišiepusi iki ausų ir girdžiu kaip man sako angielskai "mūsų dar nieks taip gražiai nesutiko" blink.gif Pasirodo, auditas iš mama firma atvažiavo lotuliukas.gif

Lapyna, oi, katukų pasivaikščiojimai smile.gif Tai gerai, kad pampersinis nuovokus, ir duris rado ir tytę paskundė bigsmile.gif

Nikita patižusi kokia wub.gif

Šponkuti,, Magnun, ir aš į šiltuosius blush2.gif Jau susinervijau kai šiandien teko vilktis 1. Palaidinę ilgom rankovėm ( blink.gif ) + megztuką + lietpaltį doh.gif Kaip ant savęs tiek drabužių panešt?

Maaažytė Palytė-Špulytė wub.gif biškiuką ilgiuosi blush2.gif

user posted image
Atsakyti