Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 33, rugsėjis

QUOTE(ra2ga @ 2016 09 22, 17:42)
*magnifique*, paaiskinsiu vizualiau biggrin.gif saket, kad jus desiniaranke. Reiskis lekste laikot kaireje rankoje, o kempine desineje. Pries dedant i indaplove is leksciu reikia iskratyti maisto likucius ir, kiek girdejau, praplauti zymius maisto likucius. Taip? Ka jus darot priejus prie plautuves ir indaploves? Jus atidarot indaploves durele, tada dureles su siuksliu deze (arba deze istraukiat), kaireje laikot lekste, puodeli nuo kavos ir kratot likucius i siuksliu deze su desine ranka padedat su sauksteliu-sakute, tada pakisat po kranu nuplauti (laikot kaireje rankoje) ir dedet i indaplove kuri stovi kaireje su kairia ranka. Taip?
Dabar ta pati pabandyti isivaizduoti kai indaplove bus desineje. Jeigu jums patogu, tai ko mes cia sukam galva?  biggrin.gif
Papildyta:

tai, kad visos moterys prie gyvaciu  biggrin.gif  lotuliukas.gif

ra2ga, viskas tvarkoje su Jūsų teorija, jeigu indaplovė kairėje. bet dabar pastatykite indaplovę dešinėje, prie šaldytuvo, atidarykite ją ir aprašykite visus veiksmus. Jeigu būsite pastebesnė, tai va ties Ka jus darot priejus prie plautuves atsitiks toks dalykas, kad jau stovėsite ant atidarytų indaplovės durelių. Ar bus patogu taip aukštai stovėti bei dėti lėkštes sau tarp kojų, nežinau, nes niekada to nepabandžiau. O maisto likučius teks valyti į kriauklę, nes šiukšlinės stalčiaus ar durelių neatidarysite fiziškai, kol nepakelsite indaplovės durelių. Vien todėl manau, kad indaplovės perkėlimas prie šaldytuvo komplikuoja viską. Jeigu ten dėti įrankius, tai to stalčiaus nereikia atidarinėti viso, norint kažką išimti. Jis turėtų žymiai mažiau kliūti.
Kas ten klausė dėl L formos virtuvės? va jums ir galvosūkis. Nebūtų to kampo, nebūtų galvosūkio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*magnifique* @ 2016 09 22, 17:49)

Vizualiai man zymiai geriau biggrin.gif  bet esme tame, kad neiseina visko pasidaryti patogiai, po ranka ax.gif matot, as kol kas gyvenime nesu turejusi indaploves, taip pat kad sunkiai vaizduojasi man visas eiliskumas, bet dabar jau geriau biggrin.gif nu ir vistiek reiks eit nuo kaitlentes iki stalciu prie saldytuvo paimt irankiu cool.gif

ištiesinkite virtuvę ir nustebsite, ant kiek viskas bus patogiau mirksiukas.gif
žinau, žinau, papildomi centimetrai, uogienės, konservuoti reikalai.
Šiaip, tyliai, tik pamėginkite pasidėlioti. Dėl savęs 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ra2ga @ 2016 09 22, 18:01)
navatnybiu pasaulis  blink.gif aciu uz ideja, nezinojau, kad taip buna  4u.gif

asmeninė nuomonė jog su valgomojo stalu aš gal nenorėčiau miksuotis, nors va pas mamaSandrą manau jis įsipaišytų. Ir stilistiškai ir funkciškai. Aišku, reikia norėti/mokėti tą velnio žaidimą žaisti lotuliukas.gif bet jeigu va toks dalykas propoguojamas/mėgstamas šeimoje, tai darbo kambaryje man jis visai svarstytinas kaip variantas.
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 22, 19:04)

longger, as manau, kad indaplove prie saldytuvo - blogas sprendimas, o sauksta pasiekti nuo ten nera didele problema. Ir esu UZ, kad nedaryti kampo, o istiesinti smile.gif

as busimoj virtuveje nenoriu kampo (-u), bet visu, kurios turi L arba U formos virtuves, noriu paklausti AR ESATE PATENKINTOS KAMPAIS? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2016 09 22, 17:55)

P.S. as irgi neturiu indaploves, tiesiog perskaiciau kazkur patarima ir pagalvojau - kaip paprasta smile.gif

realybėje viskas kiek dar paprasčiau. Imi daiktą ir kiši į tą indaplovę, dzin iš kurios pusės ir su kuria ranka, o dažniausiai ir abiem, nes žiūrėk kokį stalčių reikia atidaryti/uždaryti, kažką pataisyti, pastumti, pakelti, pakišti. Kažką vaikai įmetė belekaip. Čia teorijoje "imi kempinėlę, pavalai, pasisuki, įdedi" o realybėje pasisuki ir ten kur reikia dėti - puodas skersai įmestas lotuliukas.gif dedi į šoną lėkštę, taisai puodą ir t.t.
kalbu iš 20metų praktikos lotuliukas.gif jau ir koja išmokau uždarinėt indaplovę, stumdyt stalčius, nes rankos būna užimtos, abi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ra2ga @ 2016 09 22, 18:10)
longger, as manau, kad indaplove prie saldytuvo - blogas sprendimas, o sauksta pasiekti nuo ten nera didele problema. Ir esu UZ, kad nedaryti kampo, o istiesinti smile.gif

as busimoj virtuveje nenoriu kampo (-u), bet visu, kurios turi L arba U formos virtuves, noriu paklausti AR ESATE PATENKINTOS KAMPAIS?  biggrin.gif

aš neturiu, bet žiauriai traukia ant paplepėjimo lotuliukas.gif nes tuoj reiks išsijungti lotuliukas.gif tai va. Viskas su tais kampais gerai. Kiek teko matyti/naudotis, tai svarbu palikti normaliai vietos viskam ir užsukimą padaryti kiek įmanomą didesnį, tada tie kampai nei tenkina nei patenkina. Yra jie ir viskas. Prigalvota dabar furnitūros tiems kampams, tik pinigų turėk. Vienok, ji brangi, stalviršio metrai skaičiuojasi, sujungimas kampu vėl atskirai, o išnaudoti jį patogiai ir brangu nu ir gerokai mažiau patogu už paprastą stalčių. Tai tokia ir matematika, kiekvienai virtuvei po savo Pitagorą mirksiukas.gif
Man dabar toptelėjo, kodėl anksčiau tų salų nebuvo arba jų buvo mažiau. Nes nebuvo patogių stalčių! ogi kai prikūrė visokių mechanizmų, tas stalčius pasidarė gėris belekoks, tai visi metė tas spinteles velniop, va tau ir kampai išsitiesino ir salos atsirado.
Su šiuo atradimu (sau), einu ką nors pagaminsiu, kol kas nors nepradėjo baldų valgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
mano anktesnej virtuvej indaolove po kairem nors esu desiniaranke. Irgi todel, kad buvo kampas. Pabandau savo virtuveje isivaizduoto jei butu indaplove vietoj mano stalciu po desine suzsukus kampa. Tragedija..... vien del to, kad realiai tikrai kai dedi i indaplove visada stovi PRIE kriaukles (nu bucoiau taip negalejus, nes indaploves dureles atidarytos) ir dar daznai tenkadvoi ir po kriaukle spintele atidaryt iskratyt maisto likucius.

Neisivaizduoju kaip reiktu suktis su indaplove jai ja pasidarytu *magnifique*, prie saldytuvo, kai salia kampo yra kriaukle.

ir cia jau desiniarankis ar kairiarankis yra nebe motyvas
va cia mano ankstesne virtuve https://www.google.c.....2Nb6k9qHx8cM:

kapine spintele atsidarinejo kampu -dureles mazdaug 15-x15cm, tada apie 45cm kriaukles spintele ir salia indaplove. tai jei vietoj tiesiai matomu stalciu butu buve indaplove, neisivaziduoju kaip butu reikeje naudotis blink.gif

del kampines, tai kaip matos turejau, be jokiu mechanimzu-tiesiog lentyna. O pakabinama buvo kampu.
Nu nepasakyciau kad tragedija, bet aisku, giliai sideti daiktai retai naudojami, pvz bulviu tarkavimo masina, atsarginis virdulys, mesmale, nu kokie ten dar retai naudojami indai.... arciau kad pasiekciau tai artimiausiam metui pasrinesti viskokie kinservai is rusio, sone visokie kepimo popieriai. Aisku, prisikuisdavo, nes istarukus kakza labai geaziai vel idet iskrausicus ne visad yra laiko. Isvalyti apatines pacio kampo nepasiekdavau, tai mazdaud uzsimoju skudureliu kokiu ir bandau pasiekt pati kampuka blush2.gif

pakabinamose tai zemiau laikiau kruopas visokias, bet aisku susitvarkau, bet kai naudoju iki galo negrudu, dedu arciau dureliu.

taigi as nesu labai pries kamopines, naudotois jomis galima, bet jei imanoma viska sklandziai be ju, tai zinoma geriau be ju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 22 rugsėjo 2016 - 18:50
QUOTE(longger @ 2016 09 22, 17:19)
Noa, aš vat visą dieną galvoju, o tai kaip jūs čia tada aplamai įkritot į šią temą? Klausiu, nes labai įdomu ir žinau, jog čia bus vėl kokia tai nepakartojamu stiliumi, labai nuostabiai papasakota istorija, su priešistore, ižanaga, turiniu išvadomis ir nuoroda į literatūrą.

ir klausimas visoms čia besilankančioms: gal matėt/žinot kur galima pigiau įsigyti laimingų teleloto ar vikingų loto bilietų? Nelaimingų ir brangiai visas vietas jau išsiaiškinau. Nu nes čia dėlioju, dėlioju savo biudžetą ir man gaunasi, jog arba aš kada nors pakankamai susikaupsiu salai į virtuvę arba salai į Graikiją. Abi salos į vieną biudžetą man netelpa nu niekaip. Sakau, gal netyčia žinot?  g.gif

Žinai kaip? biggrin.gif
Taigi persikraustinėjomm, reikia virtuvės, architektas nuoširdžiai rekomendavo baldininkus, kurie buvo visiški debilai, kur toliau eiti - nežinau... Tai va čia ir atėjau biggrin.gif O toliau žinai biggrin.gif Man reikėjo baldininkų biggrin.gif Juos gavau, padarė man virtuvę, tai dabar jau tik iš įpročio biggrin.gif Nes mane labiausiai jaudina stalai, kėdės ir lempos, šitų dar trūksta biggrin.gif

Juk nebūtina norėti gaminti, kad būtų gražu virtuvės ir jų įsabačinimas į bendrą aplinką biggrin.gif O ten jau kas liečia maisto gamybą, tai bala nematė, čia jau nei ką konsultuosiu, nei aš išmanau biggrin.gif
Atsakyti
Oj kaip jum aciu, kad mane paprotinot 4u.gif zodziu, palieku indaplove, kur ir planavau, ty kriaukles kaireje ir nebesuku galvos smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 09 22, 20:58)
Oj kaip jum aciu, kad mane paprotinot 4u.gif  zodziu, palieku indaplove, kur ir planavau, ty kriaukles kaireje ir nebesuku galvos  smile.gif  smile.gif

Fuuu... karsta.gif del vieno "ikalbejom" yahoo.gif victory.gif
liko dar istiesinti virtuve i linija nail.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 09 22, 19:00)
Gal zinok ir kas prekiauja Vilniuje? Internete kol kas radau tik geta.lt puslapyje.

siaip kas prekiauja net neturiu zalio supratimo, maciau Medzio centre, IIa. prie Jaukurai (ten virtuves kazkas daro, tai kaip pavyzdys padeta yra), nes man tai tiesiog mano baldininkas atnese pavyzdzius ir tiek smile.gif
bet man labai daug ju stalvirsiu patiko smile.gif
Atsakyti
Juodai, papasakokit apie virtuvine plautuve. Prisiziurejau internete, maciau yra jos ir dvigubos.
Man neaisku kaip ten su sudurimu, visur kriaukle po spinteles stalvirsium. Ar neteka ten vanduo, ar kaupiasi nesvarumai? smile.gif
plautuve
plautuve
plautuve
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 22 rugsėjo 2016 - 21:57
QUOTE(ra2ga @ 2016 09 22, 21:39)
Fuuu... karsta.gif del vieno "ikalbejom"  yahoo.gif  victory.gif
liko dar istiesinti virtuve i linija  nail.gif

O va cia jau nezinau ar jum pavyks, reik man sloinikelius i kampa kist ir viskas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kissa666 @ 2016 09 22, 22:41)
siaip kas prekiauja net neturiu zalio supratimo, maciau Medzio centre, IIa. prie Jaukurai (ten virtuves kazkas daro, tai kaip pavyzdys padeta yra), nes man tai tiesiog mano baldininkas atnese pavyzdzius ir tiek smile.gif
bet man labai daug ju stalvirsiu patiko smile.gif

As rastam psl perziurejau getaLit pvz tai man pasirode margumynas, tas pats kas ir pas eggeri ar termopala unsure.gif gal ne apie ta pati kalbam? O buvo tokiu ?
http://www.geta.lt/prekes/getalit
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 09 22, 22:16)
O va cia jau nezinau ar jum pavyks, reik man sloinikelius i kampa kist ir viskas lotuliukas.gif
Papildyta:

As rastam psl perziurejau getaLit pvz tai man pasirode margumynas, tas pats kas ir pas eggeri ar termopala unsure.gif gal ne apie ta pati kalbam? O buvo tokiu ?
http://www.geta.lt/prekes/getalit

vat idomu is kur mano nes pas mane tiesiog paprastas pilkas matinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 09 22, 23:24)
vat idomu is kur mano nes pas mane tiesiog paprastas pilkas matinis  g.gif

Jeigu plonas, tai gal compact HPL? g.gif
Atsakyti