Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 33, rugsėjis

QUOTE(*magnifique* @ 2016 09 22, 23:16)
As rastam psl perziurejau getaLit pvz tai man pasirode margumynas, tas pats kas ir pas eggeri ar termopala unsure.gif gal ne apie ta pati kalbam? O buvo tokiu ?
http://www.geta.lt/prekes/getalit

na situ naujausiu margu nemaciau pas ji g.gif
man sitas patiko, pasirinkau ji http://www.geta.lt/p.../bt750sc-detail ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 09 22, 22:29)
Jeigu plonas, tai gal compact HPL? g.gif

jo HPL nes paziurejau uzsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2016 09 22, 22:46)
Juodai, papasakokit apie virtuvine plautuve.

Nieks ten neteka ir nesikaupia. Yra užsilikoninta gražiai. Vėliau įkelsiu nuotrauką.
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 22, 17:19)
Noa, aš vat visą dieną galvoju, o tai kaip jūs čia tada aplamai įkritot į šią temą? Klausiu, nes labai įdomu ir žinau, jog čia bus vėl kokia tai nepakartojamu stiliumi, labai nuostabiai papasakota istorija, su priešistore, ižanaga, turiniu išvadomis ir nuoroda į literatūrą.

ir klausimas visoms čia besilankančioms: gal matėt/žinot kur galima pigiau įsigyti laimingų teleloto ar vikingų loto bilietų? Nelaimingų ir brangiai visas vietas jau išsiaiškinau. Nu nes čia dėlioju, dėlioju savo biudžetą ir man gaunasi, jog arba aš kada nors pakankamai susikaupsiu salai į virtuvę arba salai į Graikiją. Abi salos į vieną biudžetą man netelpa nu niekaip. Sakau, gal netyčia žinot?  g.gif

jei kas pasidalins šia informacija tai jūs ir su manim pasidalinkite, nes jums tai tik salos reikia, o man viso virtuvinio lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet kaip taisyklė gerų vietų niekas neišduoda unsure.gif
Atsakyti
Ra2ga Va, nuotrauka. Bet dabar kompe geriau pažiūrėjus, pamačiau, kad atsilupęs tas silikonas vietomis g.gif ... Tad būkim biedni, bet teisingi - neamžina tai... Bet bėdos didelės irgi nematau - vadinas karts nuo karto reikia atnaujinti tą sandarinimą. Panašu, kad man jau teks tuom užsiimti smile.gif . Bet tikrai kol kas nieks nebėga ir nesikaupia biggrin.gif .

Šokolade, paskutinis Jūsų virtuvės G variantas tikrai kur kas geresnis, nei pirminis. Ir tegul ta dizainerė nešneka nesamonių apie pirmojo gerumą. Pagal ją einant pro duris sutikti tiesiai prieš save šaldytuvo briauną - patogumo viršūnė?
Bet... sakėte, gal ne viešai, kad nenorit apsikrauti spintelėmis. Tai šis G variantas būtent toks smile.gif . Net trys kampinės spintelės... Manyčiau, kad pakankamai būtų L dalis ir pussalė.

Apie salą dar. Nors Noa labai vaizdžiai pripasakojo, kad salos labiausiai tinkamos atsidavusioms šeimininkėms, kad be abejo yra tikra tiesa, iš patirties galiu pasakyt, kad jos puikiai tinka ir šeimininkėms "iš reikalo" biggrin.gif . Atsirado ji pas mus visai atsitiktinai - jei ne tos sandėliuko durys, ko gero būčiau prisiplanavusi visokių L virtuvių... Matyt dėl to, kad architektas buvo ją papiešęs projekte, užsikabinau už tos idėjos ir dabar negaliu atsidžiaugti smile.gif. Ir suktis virtuvėje (kai jau tenka unsure.gif ) patogu, ir pasisėdėt smagu, ir gražu, ir skiria, ir jungia biggrin.gif 4u.gif .

Žydriausia, užlinkęs mano kompas, kur palikau SkechUp ir visas savo vizulkas doh.gif ... Pabandysiu gal dar jungti, bet abejoju... Į darbinį nelabai galiu visokių programų instaliuotis unsure.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 23 rugsėjo 2016 - 08:04

user posted image

Sakykit, kiek pas Jus kvadratų čia yra? smile.gif
Atsakyti
8,5 kazkur

QUOTE(rinkute19 @ 2016 09 23, 07:20)
user posted image

Sakykit, kiek pas Jus kvadratų čia yra? smile.gif

Atsakyti
Juodai, aciu uz fotkes. Ar esat patenkinta plautuve? Uztenka gilumos? Ar noretumet dvigubos?

Kaip sakiau namas dar projektuojamas. Architektui parasiau pageidavima, kad iejimas i sandeliuka-pagalbine patalpa gali buti is virtuves puses. Dabar jau noriu, kad tikrai butu is virtuves ir Juodai dar ir patvirtino, kad labai patogu smile.gif Todel jau prisirinkau virtuviu pavyzdziu su durimis arba jeigu butu kampas. Palauksiu preliminaraus namo plano, paziuresiu ka siulo smile.gif
o nuziurejau tokius variantus:
jeigu duris i sandeliuka
http://d31eqxppr3nlo...ock_5273263.jpg
http://d31eqxppr3nlo...ck_14022397.jpg
user posted image
user posted image

jeigu butu kampas
http://www.baldainam...dideles/863.jpg
http://www.baldustud...i/stolzen19.jpg

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 23 rugsėjo 2016 - 08:49
QUOTE(arkava @ 2016 09 23, 08:29)
8,5  kazkur

ar tikrai? nes nuotraukoje tai grindų plotas neša bent jau ant 11m² smile.gif ar jūs čia dėliojat laisvo ploto kvadratūrą?
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 09 22, 18:56)
Žinai kaip? biggrin.gif
Taigi persikraustinėjomm, reikia virtuvės, architektas nuoširdžiai rekomendavo baldininkus, kurie buvo visiški debilai, kur toliau eiti - nežinau... Tai va čia ir atėjau biggrin.gif O toliau žinai biggrin.gif Man reikėjo baldininkų biggrin.gif Juos gavau, padarė man virtuvę, tai dabar jau tik iš įpročio biggrin.gif Nes mane labiausiai jaudina stalai, kėdės ir lempos, šitų dar trūksta biggrin.gif

Juk nebūtina norėti gaminti, kad būtų gražu virtuvės ir jų įsabačinimas į bendrą aplinką biggrin.gif O ten jau kas liečia maisto gamybą, tai bala nematė, čia jau nei ką konsultuosiu, nei aš išmanau biggrin.gif

Noa, nepagalvokit tik nieko blogo, jezaumarija smile.gif Geras tas įprotis, neapleiskit jo. Jūsų nuomonė ir įžvalgos labai reikalinga ir taiklios. Pridėkime jūsų charizmą, minčių dėstymo stilių, gaunatės aplamai auksas, o ne moteris 4u.gif nu ir kas, kad gaminate truputi geriau už mane, nieko, aš su tuo susigyvensiu 4u.gif aš mokausi lotuliukas.gif visas laidas su Oliveriu baigiu peržiūrėt lotuliukas.gif
tik va noėčiau pataisyti, pas jus gaunasi ne virtuvių įsabačinimas, o įkatinimas mirksiukas.gif bent jau tokia jūsų virtuvė gavosi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*magnifique* @ 2016 09 22, 22:16)
O va cia jau nezinau ar jum pavyks, reik man sloinikelius i kampa kist ir viskas lotuliukas.gif
Papildyta:

čia jūsų virtuvė ir jūs ten gyvensite. Galime čia iki pažaliavimo dėlioti savo įžvalgas, bet jeigu jūs joms priešinsitės, tai nei čia mums blogiau nuo to, nei jums bus kokia nauda. Tik laiko gaila. O jau įkalbinėt tai tikria bent jau aš nesiruošiu lotuliukas.gif nuomonę išsakyt galiu, patirtimi pasidalint galiu. Bet įkalbinėt - schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2016 09 23, 09:48)
Juodai, aciu uz fotkes. Ar esat patenkinta plautuve? Uztenka gilumos? Ar noretumet dvigubos?

Patenkinta, užtenka. Dvigubos ko gero nenorėčiau - juk daugiau plautuvių plauti/valyti/šveisti reikėtų biggrin.gif . Turėjau progos atostogų metu pasinaudot dviguba plautuve, tai buvo labai keista unsure.gif ... Maišytuvas buvo per vidurį, ant kanto taip sakant, kažkaip nepatogu man buvo... nežinojau kur ką dėti, kur ką plauti biggrin.gif . Tačiau esu girdėjus labai gerų atsiliepimų apie dvigubas plautuves - čia matyt tos gerosios šeimininkės džiaugiasi, kurios vienoje indus, o kitoje vaisius ir daržoves kalnais plauna. Matyt pripratimo reikalas. Mane kol kas pilnai tenkina ir vienguba.
Jeigu dar analizuoti giliau, yra tokios dvigubos, kur vienas bliūdas toks labai mažas, plius dar padėklas - tai nežinau unsure.gif ... man jos tikras nesusipratimas. Geriau tada dviguba su vienodais bliūdais.
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 09 23, 07:13)
jei kas pasidalins šia informacija tai jūs ir su manim pasidalinkite, nes jums tai tik salos reikia, o man viso virtuvinio lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
bet kaip taisyklė gerų vietų niekas neišduoda unsure.gif

nu kad ne. Tyli visos. Žinau, jog žino, bet kol kas neišsiduoda. Nes nu kaip kitaip nežinant tokių vietų galima tokias gražias virtuves įsigyti? Dar palauksiu, gal tik užrašus varto informacijos ieško, gi nesenai tik užklausiau. Kitos gal dar nespėjo ir perskaityt g.gif Aš tai būtinai pasidalinsiu, Šokoladė, būkit rami 4u.gif Kai tik gausiu
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 09 23, 08:02)

Apie salą dar. Nors Noa labai vaizdžiai pripasakojo, kad salos labiausiai tinkamos atsidavusioms šeimininkėms, kad be abejo yra tikra tiesa, iš patirties galiu pasakyt, kad jos puikiai tinka ir šeimininkėms "iš reikalo"  biggrin.gif . Atsirado ji pas mus visai atsitiktinai - jei ne tos sandėliuko durys, ko gero būčiau prisiplanavusi visokių L virtuvių... Matyt dėl to, kad architektas buvo ją papiešęs projekte, užsikabinau už tos idėjos ir dabar negaliu atsidžiaugti smile.gif. Ir suktis virtuvėje (kai jau tenka unsure.gif ) patogu, ir pasisėdėt smagu, ir gražu, ir skiria, ir jungia  biggrin.gif  4u.gif .

Juodai, aš tik šioje temoje sužinojau, jog ant salos dar ir gaminti galima. smile.gif Niekas negimė mokėdamas ir aš mokausi, mokausi. Aš ja planavausi šiaip kaip elementą, atskirti valgomojo dalį nu ir aišku dar šokiam ir dainavimui. Va, o čia sužinojau, jog ir gaminti ant jos galima. lotuliukas.gif
Atsakyti
atsiverciau kadastrinius - tikrai 2,97x2,74 m 8,14m2. be baldu. šonine siena - spintu sandeliukas, 60 cm plocio

QUOTE(longger @ 2016 09 23, 08:06)
ar tikrai? nes nuotraukoje tai grindų plotas neša bent jau ant 11m²  smile.gif ar jūs čia dėliojat laisvo ploto kvadratūrą?

Papildyta:
pagamini, o po to šoki (ypač jei nepavyksta pagamint kažką lotuliukas.gif

QUOTE(longger @ 2016 09 23, 08:16)
Aš ja planavausi šiaip kaip elementą, atskirti valgomojo dalį nu ir aišku dar šokiam ir dainavimui. Va, o čia sužinojau, jog ir gaminti ant jos galima.  lotuliukas.gif

Atsakyti