Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(De Paris @ 2016 09 22, 13:21)

einu lyginti uzuolaidu  cool.gif
o jau pykina tai ne tas zodis..

Isivaziuosi ir tu tuoj, man tokia nuojauta thumbup.gif ot slyksti as, dziaugiuosi kitu negerumais blush2.gif bet nera to blogo, kas neiseitu i gera tongue.gif mane ryte biski pykino, kai stengiausi uzmigt
QUOTE(-auma- @ 2016 09 22, 13:32)

Skotuke, tu gal pailsėk, įtariu, kad kraujas - geras ženklas. Pataupyk jėgas.

Kad neiseina, judant kazkaip geresne savijauta nei gulint hmm.gif o ir laikas greiciau juda smile.gif
Islekem su MB i miesta, grizus pabandysiu prigult rolleyes.gif

Einam su Mb per Prisma, abu kai senukai lotuliukas.gif as sraige vos paeinu del pilvo, o jam nugara baisiai skauda, sakom eina sraige ir vezlys lotuliukas.gif Mb atsisuko i mane ir sako, gal man ta nugara ne veltui skauda, gal man dali tavo skausmo perdave wub.gif vos neapsiasarojau, sakau gal ir perdave, o jis sako tada galiu visa ji priimt, kad tau lengviau butu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Romy, va aš irgi taip galvoju.. pasivaikščiojimams turiu kombį, dabar dar vokelį.. o jei tik greit į mašiną, tada striukytė turėtų sueit neblogai thumbup.gif parodyk savo grožį ax.gif

uzsispyrus, palauk, gal dar atsileis tb.. pamirš visus alkoholikus kai gims dukrytė thumbup.gif jeigu bus dukrytė rolleyes.gif

Skotuke, perskaičiau apie tb nugaros skausmus ir iškart mintis šovė, kad jau net ir jam sąrėmiai prasideda, o tu dar negimdai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 22, 15:21)

Skotuke, perskaičiau apie tb nugaros skausmus ir iškart mintis šovė, kad jau net ir jam sąrėmiai prasideda, o tu dar negimdai lotuliukas.gif

Prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Imeldutia,

http://www.part.lt/i...6706078e29.jpeg
Viduj minkstas kailiukas ir uztrauktukas dar yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 22 rugsėjo 2016 - 15:03
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 22, 14:21)
uzsispyrus, palauk, gal dar atsileis tb.. pamirš visus alkoholikus kai gims dukrytė thumbup.gif  jeigu bus dukrytė rolleyes.gif

Nu nemanau, kad atsileis mirksiukas.gif Jei man tokia asociacija butu as ne uz ka neatsileisciau lotuliukas.gif
Tai as pilnai ir ji suprantu rolleyes.gif Eisiu ieskot to alkoholiko ir liepsiu keistis pravarde lotuliukas.gif thumbup.gif
Nu o jei visgi ne mergyte ten, tai neprireiks blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrus: 22 rugsėjo 2016 - 14:36
QUOTE(Romy @ 2016 09 22, 15:32)
Viduj minkstas kailiukas ir uztrauktukas dar yra.

Tikrai kokia miela wub.gif
Atsakyti
Aš dabar rengiu tokį storą megztinį su peliuko medžiaga viduje, pėdkelnytes apmaunu ir kelnytes, visai nesigauna jis kaip kopūstas ax.gif Džinsų nemėgstu tokiam mažam, kieti jie, nepatogūs, geriau medvilninės kelnytės. Ant pėdučių šituos tapukus apmaunu https://scontent.fhe...amp;oe=5863E1AB , bet jau baigia išaugti juos, reiks kažko kito smile.gif
Bodžiukus rengiu visada, šliaužtai tik miegui, man šliaužtai=pižama smile.gif Nors kartais būna namie pižamos diena, kai niekur eiti nereikia ir tinginiaujam sau, tai ramia dūšia mažiui šliaužtus aprengiu biggrin.gif Bet, pavyzdžiui, į miestą išeinant ar kur išvažiuojant tikrai nesugalvočiau rengti šliaužtų ax.gif Na, bet kiekvienas daro, kaip jam gražiau/patogiau smile.gif
Tiesa, dabar kol kas rengiu nakčiai bodžiuką trumpomis rankovėmis ir į miegmaišiuką įguldau, taip ir jam gerai, ir man ramu, kad nesušals naktį nusispardęs (pas mus miegamajame vėsu, per dieną langas atidarytas, o naktį taip pat praviras lieka).
Atsakyti
Doremina, sveikinu! nekūdutis mažylis smile.gif ir greitas gimdymas.

Finna, gimdžiau Panevežy.
Atsakyti
HA, kokie grazus tapukai wub.gif

pamiegojau. atsibudau nuo skausmo.
Atsakyti
as savo merginai turiu ir kombiu ir striukyciu ir net paltuka bigsmile.gif
Atsakyti
HA Kur tokius tapukus gavai? bigsmile.gif wub.gif Nu labai wub.gif Noriu bigsmile.gif
Atsakyti
Nu bet gi būna tų šliaužtų tokių, kur namie neaprengtum, nes tarkim labai puošnūs kokie, stilingi visokie ax.gif nebūtinai tie pižaminiai rolleyes.gif
Atsakyti