Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

uzsispyrus, sukūriau temą ir paėmiau nert pleduką.. nebegaliu taisyt.. prašysim tetulės HA pagelbėti blush2.gif

Braškiuk, terminai panašūs, tai ir pojūčiai visų vienodi.. nu vis linksmiau kartu thumbup.gif

De Paris, neturiu ką ir bepridurt schmoll.gif bet bent kažkoks apčiuopiamas veiksmas dabar jau tikrai 4u.gif nu gal jau nebesugalvos be vandenų iki ketvirtadienio laikyt? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
DeParis, glėbys linkejimų ir palaikymo tau 4u.gif 4u.gif
su nubėgusiais vandenim jau kio gero namo nebepaleis unsure.gif unsure.gif

jetus, kaip džiaugiuos, kad gimdysiu LT..
Atsakyti
Doremina, aha, planuoju Šiauliuose gimdyti 4u.gif
PD, eisiu ir aš naudotis tuo pasiūlymu, nes jau nebegaliu kentėt.... Žiauriai plyštu...
De Paris, aš visiškai be komentarų... O dabar greito ir lengvo susitikimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 09 27, 20:23)
PD, eisiu ir aš naudotis tuo pasiūlymu, nes jau nebegaliu kentėt.... Žiauriai plyštu...

toki kaip masažiuką su srove pasidaryk, kokiom 10 min smile.gif man ne iškart poveikis pasijuto smile.gif ir kažko drėkinčio užsitepk, kiek palengvina 4u.gif
Atsakyti
Doremina, supratau, kas belieka - saugot leliuką. 4u.gif

blink.gif blink.gif De Paris, jezusmarija, neturiu žodžiu. Patylėsiu. Viso ko geriausio wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 27, 18:53)

Jau dabar visai greit susitiksit wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady.S: 27 rugsėjo 2016 - 19:51
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 27, 10:11)
O dar kokosinė late prie visko rolleyes.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif ramykis..

QUOTE(De Paris @ 2016 09 27, 11:12)
Ziuriu be nuotykiu siandien niekaip.
Mano kaimynes uz uzuolaidu vyras pargriuvo ir pro uzuolaidu apacia iciuoze pas mane  lotuliukas.gif  oj negaliu  lotuliukas.gif  negrazu juoktis bet taip juokingai  lotuliukas.gif  sakau 'are you ok???'. O jis tik atsiprasinejo  biggrin.gif

Nu cia tai juokingai buvo iki pakol nepaskaiciau tolimesniu tavo nuotykiu.. neburnosiu ant uk sistemos, ir taip aisku, kad urodai.. atsirpasant.. laikyski, mes su tavim!! Veiksmas eina.. jau greit laikysi sav pupa!!!! Vsio.. finisas!!! Kvepuooooooooooooook!!! O, kai jau viskas baigsis ir turesi jegu, buk zmogus.. stuktelk ten kazkuriam is ju i aki nuo manes.. uz tai, kad tave tiek kankino

Atsakyti
Oi, De Paris blink.gif laikykis 4u.gif mano drauge po cezario antra UK po vandenu nubegimo pagimde po mazdaug 43h... nesiskubina jie ten ir po vandenu....
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2016 09 27, 21:01)
Oi, De Paris  blink.gif  laikykis  4u.gif  mano drauge po cezario antra UK po vandenu nubegimo pagimde po mazdaug 43h... nesiskubina jie ten ir po vandenu....

nori pasakyt, ja dar ir namo paleisti gali? blink.gif be vandenu??
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 27, 20:02)
nori pasakyt, ja dar ir namo paleisti gali?  blink.gif  be vandenu??

Ne namo, bet saremiaut ligoninej dar gali tekt ilgai ir nuobodziai unsure.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti