QUOTE(Finna @ 2016 09 22, 13:50)
imeldutia, taip, mašinoje visaip nešalta. Bet gi mašinoj nesėdėsit visą laiką. Kai kažkur nuvažiuoji, taigi išlipi

Bent mes irgi, labai retai kada būna diena, kad nevažiuojam kažkur, bet tik iš taško A į tašką B

Arba dar iki C ar D

Bet mašinoje vistiek visą laiką nebūnam.
Dėl pilvo dydžio dar atsiminiau. Pagal pilvo dydį apie vaiko dydį niekas nesprendžia, nes tas nieko nesako

Gali būti ir labai didelis pilvas, o vaikutis jame visai mažutėlis, gali būti ir atvirkščiai
Oijva, man irgi turi būti rūbai patogūs. Būtinai. Ir ne tai, kad man patogūs, bet vaikui. Kitokių niekada nepirkčiau, ir neperku (kad ir kaip kartais gaila būna, jei labai gražūs

). Visada pirmiausiai apžiūriu, kad nespaustų jokios gumos, sagos, užtrauktukai ir pan.
Mes su tokia problema kaip kylantys į viršų megztiniai, nuoga nugara ir pan., nesusidūrėm kol kas. Dauguma visokių megztukų, bliuzonų, marškinėlių ir pan. gana ilgoki būna (palyginus pagal mažą vaiką, gal todėl

). Bet čia, aišku, kad viskas yra skonio reikalas
Kaip jūsų visų sveikatos šiandien?
Aš apie tokias keliones kalbu, kai tarkim važiuosim pas mano močiutę ar krikšto tėvus.. nu kur iš namų į mašiną (per lauką minutė), valanda ar daugiau kelionės mašinoj ir tada iš mašinos į kitus namus (per lauką vėl max minutė).. tai tokiu atveju gal pravers striukytė.. patogu, kad šiltoj mašinoj nurengt lengvai galima.. o su kombiu visą valandą gi sukaistų.. čia mano tokie dabartiniai pasvarstymai.. žiūrėsim, kaip realybėj bus
Dėl pilvo dydžio tai žinau, tik va sutapimai tokie keli buvo

tikrai vien pagal pilvo dydį nesprendžiu apie būsimą vaiką.. tik va man irgi taip sutampa, kad pilvas nedidelis, o ir ginė sakė, kad mažiukas kleckas.. tiek apčiuopos būdu, tiek per echo pasirodė mažesnis, nei pagal laiką

tai arba mažiukas ir bus (kas ginės manymu labai tikėtina), arba tiesiog terminas nelabai tikslus.. gi man ciklas sukvailiojęs buvo, tai savaitėle gali svyruot drąsiai
Rūbelių patogumas.. aš irgi būtinai žiūriu į visas sagytes, užtrauktukus, kitus
pribumbasus.. net kapišonų vengiu ant kasdienių rūbų.. bet tie suaugusiųjų rūbų modeliukai gali būt puikiai pritaikyti.. dažnai gi marškinukai būna bodžio tipo.. po megztuku irgi planuoju dėt bodį, kad nugarytė nebūtų nuoga, net jei ir pakiltų megztukas.. o ir šiaip, tokie rūbeliai gi ne po namus.. bent aš namuose planuoju rengt šliaužtukais arba bodžiu ir kelnytėm