Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(De Paris @ 2016 09 22, 13:08)
pastininkas sake eiti pabegioti  lotuliukas.gif

dar pora hanteliu pasiemus? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 22, 13:08)
pastininkas sake eiti pabegioti  lotuliukas.gif

Va, koks patarėjas thumbup.gif
Atsakyti
Finna na man turi buti ne tik grazu bet ir patogu. Jeigu vaika rengciau marskineliais, baltinukais taigi keliant ji viskas is kelniu issitraukia, tam tie bodziukai ir sukurti kad nugaryte nebutu nuoga. Nezinau man pakolkas kol vaikas visiskai mazas ir tik ant ranku sliauztukai ir bodziukai pagrindinis rubas. Aisku aprengiu ir suaugelisku rubu kartais, bet nu ziauriai nepatogu su jais, megztukai keliasi i virsu ir reikia nuolat taisyti kad nugara nesviestu..o mano kantrybes ribos pastaruoku metu labai labai isseke biggrin.gif bet kiekvienam savo aisku.
Papildyta:
De paris kaip pigiai nupirkai thumbup.gif as uz labai mazai deveta 20eur sumokejau.
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 22, 10:10)
dar pora hanteliu pasiemus?  lotuliukas.gif

turbut, nes jis pats toks pasportaves biggrin.gif

einu lyginti uzuolaidu cool.gif
o jau pykina tai ne tas zodis..
Atsakyti
Doremina, wub.gif šaunuolė, greituolė. Lauksim pasakojimo, kai atsigausi.

Gustė labai gražus vardas, nes primena mano Justę lotuliukas.gif .

PD, gal praktiškumo mygtukas įsijungė, kad daugiau pirkti nesinori. Juk ir vėliau kai vaikutis jau bus pirkti nieks nedraus. O ir aiškiau ko dar kada trūksta matysi mirksiukas.gif .

Skotuke, tu gal pailsėk, įtariu, kad kraujas - geras ženklas. Pataupyk jėgas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -auma-: 22 rugsėjo 2016 - 12:35
imeldutia, taip, mašinoje visaip nešalta. Bet gi mašinoj nesėdėsit visą laiką. Kai kažkur nuvažiuoji, taigi išlipi smile.gif Bent mes irgi, labai retai kada būna diena, kad nevažiuojam kažkur, bet tik iš taško A į tašką B smile.gif Arba dar iki C ar D biggrin.gif Bet mašinoje vistiek visą laiką nebūnam.

Dėl pilvo dydžio dar atsiminiau. Pagal pilvo dydį apie vaiko dydį niekas nesprendžia, nes tas nieko nesako smile.gif Gali būti ir labai didelis pilvas, o vaikutis jame visai mažutėlis, gali būti ir atvirkščiai 4u.gif

Oijva, man irgi turi būti rūbai patogūs. Būtinai. Ir ne tai, kad man patogūs, bet vaikui. Kitokių niekada nepirkčiau, ir neperku (kad ir kaip kartais gaila būna, jei labai gražūs smile.gif ). Visada pirmiausiai apžiūriu, kad nespaustų jokios gumos, sagos, užtrauktukai ir pan.
Mes su tokia problema kaip kylantys į viršų megztiniai, nuoga nugara ir pan., nesusidūrėm kol kas. Dauguma visokių megztukų, bliuzonų, marškinėlių ir pan. gana ilgoki būna (palyginus pagal mažą vaiką, gal todėl smile.gif ). Bet čia, aišku, kad viskas yra skonio reikalas smile.gif
Kaip jūsų visų sveikatos šiandien? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 22 rugsėjo 2016 - 12:54
QUOTE(Finna @ 2016 09 22, 13:50)
imeldutia, taip, mašinoje visaip nešalta. Bet gi mašinoj nesėdėsit visą laiką. Kai kažkur nuvažiuoji, taigi išlipi smile.gif Bent mes irgi, labai retai kada būna diena, kad nevažiuojam kažkur, bet tik iš taško A į tašką B smile.gif Arba dar iki C ar D biggrin.gif Bet mašinoje vistiek visą laiką nebūnam.

Dėl pilvo dydžio dar atsiminiau. Pagal pilvo dydį apie vaiko dydį niekas nesprendžia, nes tas nieko nesako smile.gif Gali būti ir labai didelis pilvas, o vaikutis jame visai mažutėlis, gali būti ir atvirkščiai 4u.gif
Oijva, man irgi turi būti rūbai patogūs. Būtinai. Ir ne tai, kad man patogūs, bet vaikui. Kitokių niekada nepirkčiau, ir neperku (kad ir kaip kartais gaila būna, jei labai gražūs smile.gif ). Visada pirmiausiai apžiūriu, kad nespaustų jokios gumos, sagos, užtrauktukai ir pan.
Mes su tokia problema kaip kylantys į viršų megztiniai, nuoga nugara ir pan., nesusidūrėm kol kas. Dauguma visokių megztukų, bliuzonų, marškinėlių ir pan. gana ilgoki būna (palyginus pagal mažą vaiką, gal todėl smile.gif ). Bet čia, aišku, kad viskas yra skonio reikalas smile.gif
Kaip jūsų visų sveikatos šiandien? 4u.gif

Aš apie tokias keliones kalbu, kai tarkim važiuosim pas mano močiutę ar krikšto tėvus.. nu kur iš namų į mašiną (per lauką minutė), valanda ar daugiau kelionės mašinoj ir tada iš mašinos į kitus namus (per lauką vėl max minutė).. tai tokiu atveju gal pravers striukytė.. patogu, kad šiltoj mašinoj nurengt lengvai galima.. o su kombiu visą valandą gi sukaistų.. čia mano tokie dabartiniai pasvarstymai.. žiūrėsim, kaip realybėj bus thumbup.gif
Dėl pilvo dydžio tai žinau, tik va sutapimai tokie keli buvo thumbup.gif tikrai vien pagal pilvo dydį nesprendžiu apie būsimą vaiką.. tik va man irgi taip sutampa, kad pilvas nedidelis, o ir ginė sakė, kad mažiukas kleckas.. tiek apčiuopos būdu, tiek per echo pasirodė mažesnis, nei pagal laiką ax.gif tai arba mažiukas ir bus (kas ginės manymu labai tikėtina), arba tiesiog terminas nelabai tikslus.. gi man ciklas sukvailiojęs buvo, tai savaitėle gali svyruot drąsiai rolleyes.gif
Rūbelių patogumas.. aš irgi būtinai žiūriu į visas sagytes, užtrauktukus, kitus pribumbasus.. net kapišonų vengiu ant kasdienių rūbų.. bet tie suaugusiųjų rūbų modeliukai gali būt puikiai pritaikyti.. dažnai gi marškinukai būna bodžio tipo.. po megztuku irgi planuoju dėt bodį, kad nugarytė nebūtų nuoga, net jei ir pakiltų megztukas.. o ir šiaip, tokie rūbeliai gi ne po namus.. bent aš namuose planuoju rengt šliaužtukais arba bodžiu ir kelnytėm 4u.gif
Atsakyti
Finna aciu mes taip pat, maziukas toliau sau su 38,5. O as vargstu su savo nugaros skausmu. Nepadeda niekas ka bandau. Tenka kentet, ka darysi
Atsakyti
Imeeldutia, as ziemai turejau kombi pasivazinejimui su vezimu. O su masina kur trumpai megsta striukyte su kailiu. Uzmaudavau uggs ir liuks. Ta pati darysiu ir siai ziemai.
Striukyt dievisko grozio, gaila atsisveikint verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romy: 22 rugsėjo 2016 - 13:48
Nepraejo mano sugalvotas vardas B... verysad.gif
Nu sake butu super, bet pas juos kaime yra alkoholikas tokia pravarde blink.gif
(neklauskit, as ir nesuprantu kas per debilas tokia pravarde alkoholikui dave/sugalvojo.. blink.gif )
Nu man dabar zut but norisi to vardo.... bigsmile.gif Jau kiti man nebepaeis... schmoll.gif 4u.gif

Kai gimdysiu privesiu MB sutikt su tuo vardu lotuliukas.gif
Atsakyti
Uzsispyrus, kiba alkoholiko vardas Augustas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 22, 13:58)
Uzsispyrus, kiba alkoholiko vardas Augustas  lotuliukas.gif

Nu nezinau hmm.gif Bet ten kaimuose gi be logikos tos pravardes, tai abejoju lotuliukas.gif
Nu joptarararararararai doh.gif

Einu vartyt vardyna su G raide lotuliukas.gif Vakar jame Guste ir atradau.. blush2.gif Gal dar ka mielo atrasiu rolleyes.gif O jei ne, bus Ugne matyt.. rolleyes.gif
Atsakyti