Saremiauju mcdako prikirtus
Kaip faina tiek linkejimu
QUOTE(De Paris @ 2016 09 26, 19:21)
Anekdotas
Skatina?
Patinka man tokie online gimdymai
jei tik viskas bus gerai, aš irgi gimdysiu online
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 26, 17:22)
Vis dar laukiu lovos..
Guliu dienos stacionare.
Papildyta:
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 26, 17:28)
Patinka man tokie online gimdymai
jei tik viskas bus gerai, aš irgi gimdysiu online 
Gerai kai forumas yra, ne taip nuobodu
Nors dabar smagiau su mb. Ir nebepykstu ant jo
Candy crush jis zaidzia
Uz uzuolaidu viena ir saremiauja, su garsu. As tai kol kas tyliai. Kai smarkiau suima vaikstau
Už tai kiek apatinukų dalyvauja gimdyme
De Paris lauksim ziniu
De Paris, kaip dziaugiuosi, kad pas jus veiksmas vyksta pagaliau
De paris, laukiam ziniu!! Lengvai ir greitai.. ir neskausmingai!! Savo jau atkentejai..!!
Ar as sveikinaus siand a ne.. nepamenu
Ar as sveikinaus siand a ne.. nepamenu
De Paris-jetau kaip dziaugiuosi kad progresas yra!
Prisiduodu po TA (savo, ne masinos
) mazulis auga idealiai pagal laika, jau pirsciuka ciulpe
dabar pasimatymas tik po menesio tai man pratusiai kas savaite prisiduot kai pradzioj reikalu turejau bus tikras kantrybes isbandymas
Prisiduodu po TA (savo, ne masinos
De Paris pagaliau
lengvai ir greitai. Isauso tavo laikas
Gar_bane.. man tas pats buvo.. pradzioj daznai ejau, tai tas men atrode amzinybe.. bet poto pripratau jau...
kantrybe - dorybe..
Zinot ka..
as vis tie jauciu viena koja blonde... pvz skundziuos kaip man vienos kruties niezti pacis zinot ka... net lupas toks vaizdas.. ieskau cia , googlinu kame reples, bet viena is priezasciu gali but tai, kad as isisegus i vidine paponesio puse grafke nemaza.. ir ji pastoviai liecias prie spenelio.. gali but, kad dirgina?
kaip as nepagalvojau.. nesijuokit tik.. bet as biski prietaringa
Zinot ka..
Vis refresh'inu
De Paris, kaip nerealu, jau tuoj susitiksit
Garbane, kaip smagu, kad viskas gerai ir, kad visi nerimai praeity
Turbūt visoms pažįstamas tas nekantrus laukimas iki pasimatymo 
Čioliene, sunku pasakyti tiksliai tiksliai, bet pagal aprašymą ir man panašu į kamštį
amberr., tu vis taip sakai ir aš pasakiau, šiaip net neabejoju, kad nesimušat
Apie antspenius dar norėjau pasakyti, mačiau, kad kažkas rekomendavo. Aš nerekomenduočiau
Pirma, jei rimtas pažeidimas, žiauriai skaudės ir su jais, antra, nemažai vaikų taip pripranta prie tos gumos, kad daugybė mamų po to ilgai vargsta (o kai kuriom ir kantrybė čia trūksta), nes normaliai krūties ne taip mažai jų nebenori imti visai, ir dar kitas dalykas- su anspeniais pieno mažiau gaminasi (pamiršau jau tiksliai kiek, nenoriu klaidinti, bet, kad mažiau, tikrai), nes su jais nėra tokios stimuliacijos kaip, kad tiesiogiai stimuliuojant.
Einu jau bandyti miegoti, vakar praktiškai visa naktis be miego ir su daug garso (tik mažai šviesų
), tai šiandien kaip kosmose truputį
Jei pavyks miegoti, vistiek kelsiuos turbūt ne kartą, užsuksiu ir čia, taip rūpės rasti naujienų
Garbane, kaip smagu, kad viskas gerai ir, kad visi nerimai praeity
Čioliene, sunku pasakyti tiksliai tiksliai, bet pagal aprašymą ir man panašu į kamštį
amberr., tu vis taip sakai ir aš pasakiau, šiaip net neabejoju, kad nesimušat
Apie antspenius dar norėjau pasakyti, mačiau, kad kažkas rekomendavo. Aš nerekomenduočiau
Einu jau bandyti miegoti, vakar praktiškai visa naktis be miego ir su daug garso (tik mažai šviesų