Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(De Paris @ 2016 09 26, 15:54)
Saremiauju  tongue.gif

Greito susitikimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 26, 15:54)
Saremiauju  tongue.gif

Woop woop thumbup.gif dažni sąrėmiai? 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau thumbup.gif wub.gif

Busiu pirma sarase blink.gif

Pazaidziau kaip keicias pilvas kas 2sav-smaileja hihihi.gif http://www.part.lt/i...b420e426998.jpg
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 26, 14:54)
Saremiauju  tongue.gif

Pagaliau, greito ir lengvo susitikimo thumbup.gif
Atsakyti
Kas 2-4 min. Guliu vel su aparatu.
Atsakyti
Kaip norėčiau šio komplektuko, bet kaip atitaikyti dydį g.gif mėnesio laiko maždaug turėtų būti, tai NB ar 3M? g.gif
Komplektukas
Atsakyti
Čioliene, gražiai smailėja wub.gif

De Paris, nu pagaliau 4u.gif lengvai ir greitai tau wub.gif

Lady.S, sunku pasakyt.. aš asmeniškai turbūt imčiau NB.. visgi ne uždari šliaužtukai, neturėtų greit išaugt.. NB tai 56cm, o 3mėn 62cm 4u.gif
Atsakyti
Kaklelis visiskai uzdaras. Skausmas dideja. Skauda nugara ir pilvo apacia.Galvyte sake ziauriai zemai. Tik ikiso pirstus ir iskart paliete. Sako omg.
Lieku cia. Kadangi nenoriu cezario tai turbut skatins. Dar ziures ka daryti.Tik beda su vietom. Sake neturi laisvu lovu. Biziakas.
Valgyt noriu kaip zveris. Valgiau pries daugiau nei 8 val. Laukiu mb.
Atsakyti
DeParis, oo, tiesiogine transliacija bigsmile.gif
nagi gal nepaleis taves, kad ir laisvu vietu neturi smile.gif
bele tik lengvai ir greitai, kaip kompensacija uz iki siol patirtas kancias 4u.gif

Janima, tie pratimai kudikio nevercia, jokios prievartos nera. Jie tiesiog atpalaiduoja pilva, kad maziui butu daugiau vietos ir suteikia salygas apsiversti smile.gif
Pasitikrinau, pas mane jie irasyti i kortele kaip indikacijos, o Braskiukas manau ryt braliuku paklaus, kaip su jais daryti ax.gif
Atsakyti
Sakiau, kad gimdysiu online biggrin.gif
Manes taip lengvai neisleis nes 5 dienas veluoja plius pries tai darytas cp.
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 26, 17:22)
Kaklelis visiskai uzdaras. Skausmas dideja. Skauda nugara ir pilvo apacia.Galvyte sake ziauriai zemai. Tik ikiso pirstus ir iskart paliete. Sako omg.
Lieku cia. Kadangi nenoriu cezario tai turbut skatins. Dar ziures ka daryti.Tik beda su vietom. Sake neturi laisvu lovu. Biziakas.
Valgyt noriu kaip zveris. Valgiau pries daugiau nei 8 val. Laukiu mb.

Labai linkiu, kad jau ir nebe paleistų wub.gif gal tas pirštų sulindimas ir duos savo rezultatus thumbup.gif kad tik greičiau ir lengviau!

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 26, 17:51)
Janima, tie pratimai kudikio nevercia, jokios prievartos nera. Jie tiesiog atpalaiduoja pilva, kad maziui butu daugiau vietos ir suteikia salygas apsiversti smile.gif
Pasitikrinau, pas mane jie irasyti i kortele kaip indikacijos, o Braskiukas manau ryt braliuku paklaus, kaip su jais daryti  ax.gif

Man net nė vienu žodžiu apie jokius pratimus neužsiminė, tik liepė laukti 36sav ir tada spręs. Nežinau kodėl, bet latvių ginekologu pasitikiu labiau, nei čia savo... Gal kad labai skirtingas požiūris į pacientą.... Visada išklausau ir vieno, ir kito nuomonę, tada su vyru viską sudėliojam į lentynėles ir darom sprendimus 4u.gif kol kas latvių sprendimai ima viršų. Dėl apvertimo ir kalbėsiu su jais, bet tą padarysiu tik ketvirtadienį 4u.gif aš net ir gimdyt norėčiau pas LV giniu, tik gaila, kad jis tuo neužsiima....
Papildyta:
QUOTE(De Paris @ 2016 09 26, 18:00)
Sakiau, kad gimdysiu online  biggrin.gif
Manes taip lengvai neisleis nes 5 dienas veluoja plius pries tai darytas cp.

Laukiam visos kartu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 26, 16:14)
Pagaliau thumbup.gif  wub.gif

Busiu pirma sarase blink.gif

Pazaidziau kaip keicias pilvas kas 2sav-smaileja hihihi.gif

Gražiai smailėji ir pirma vieta sąraše jau garantuota thumbup.gif
Atsakyti
Čioliene, ponia Smailiapilve, spėk kad pas mane vėl vakarienei lotuliukas.gif
Atsakyti