Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

Sveikos smile.gif
Dvi dienas sąžiningai vijausi jus, nenorėjau naujienas pražioplinti. Pirmiausia, Skotukei sveikinimai 4u.gif wub.gif susitikus su savo gražuolyte. Baliončikai visoms po TA 4u.gif Ir ačiū už sveikinimus, skirtus mums. Labai tikėjausi pasidžiaugti su De Paris, bet, panašu, dar teks palaukti. Laikykis, mergyt 4u.gif
Trumpai apie mūsų susitikimą. Antradienį pašnekinau mažylį, kad imam, pasidarom gimtadienį rytoj, mūsų ginė budi, ir jau atsibodo kasnakt "gimdyti". Naktį paskaudėjo, kaip visada, ryte vėl nieko. Nuvedžiau sūnų į daržiuką, grįždama pagalvojau bibliotekon nueiti, bet nebuvo noro susitikti kolegų su klausimu kada kada. Parėjus pradėjau tvarkytis, ir lyg jaučiu kažką. Bet tik kažką. Būčiau pražiopsojusi gimdymą, kaip ir sakiau biggrin.gif , bet pradėjo bėgti vandenys. Tada jau skambutis mb, tas parlėkė kaip velnių genamas, supakavo mane ir išlėkėm. Abu strese, nes sulig vandenimis ir sąrėmiai pasijuto. Gydytoja sakė, kad važiuotume, kai bus kas dešimt minučių, o čia pradėjo nuo septynių tongue.gif ir tarpas vis trumpėjo. Žodžiu, nuskridom kaip ant sparnų, priėmime pažiūrėjo - 4 cm, gimdyklon. Labai faina akušerė pasitiko, pasiūlė vonią. Sutikom išbandyti, nors šiaip vonios nemėgstu. Tada staiga pasijutau, kad jau, nukraustė mane į lovą, sulankstė, ir po kelių minučių graudžiu riksmu pasisveikino mažasis žmogus wub.gif Tad nuo pradžios, kai kažką pajutau, iki finišo - trys valandos su keliom minutėm.
Šiaulių MVK galiu pasakyti tik pačius geriausius žodžius, nors prieš važiuojant visko girdėjau. Gimdymą priėmusi komanda - dalykiška, palaikanti, pogimdyminė priežiūra - dešimt balų. Sulaukiau pasiūlymų padėti, patarti, parodyti. Klausimų kaip ir nekilo, bet pasiruošusių padėti pakako. Mišinio irgi niekas nesiūlė, kaip sakė vbs agentūra smile.gif Žodžiu, viskas faina. Dabar mokomės sugyventi namuose, nes didysis brolis - taifūnas, reikia labai saugot mažąjį, kad netyčia nenuspaustų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doremina: 27 rugsėjo 2016 - 16:24
Doremina, pavydu skaityti tokia gimdyma thumbup.gif
pirmasis irgi greit gime?
Atsakyti
Doremina, kaip smagu skaityti, kad taip šauniai gimdymas praėjo ir kad taip gražiai atsiliepi apie MVK personalą wub.gif Aš irgi viskuo likau patenkinta, nors teko girdėti visko.

Dėl Carters - dar šįryt aprengiau savo vaikinukui jų bodžiuką, bet tai ir buvo paskutinis kartas, atidedu prie išaugtų biggrin.gif BET: ant bodžiuko užrašyta NB dydis, o mano vaikinukui be trijų dienų 5 mėnesiai, taip kad tikrai didintas pasitaikė smile.gif Va toks komplektukas, tik spalvos kitos - rengiau savo vaikinukui nuo mėnesio iki beveik penkių smile.gif user posted image
Tiesa, to komplektuko kelnytės jau seniai mažos, tai kažkaip keistai...
Atsakyti
Carters pirkau pizama, nu gal pora kart uzdejau. Maza 🙄
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 27, 17:27)
Doremina, pavydu skaityti tokia gimdyma  thumbup.gif
pirmasis irgi greit gime?

Pirmasis per 6 valandas. Trečiasis turbūt namie gimtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2016 09 27, 18:01)
Carters pirkau pizama, nu gal pora kart uzdejau. Maza 🙄

Tai ar čia aš vienintelius padidintus bodžiukus gavau, ar kažkokiais mistiniais būdais jie išsitempė man? lotuliukas.gif
Atsakyti
Doremina, nu tikrai, net pavydu skaityt wub.gif norėčiau ir aš taip netikėtai, savaite anksčiau termino ir per 3 valandas thumbup.gif nu velniai nematė, galiu ir ilgiau pasąrėmiaut.. bet va kaip sklandžiai viskas thumbup.gif

Šiandien vėl žiaurus pilvo tempimas.. kažkaip labai jau dažni augimo šuoliai pasidarė doh.gif eit sunku, sėdėt sunku.. nugarą skauda, pilvas atrodo tuoj plyš.. tik gulint bent kiek geriau.. mažius dar taip neblogai pasispardo, tai išvis saldu biggrin.gif
Atsakyti
DeParis, kaip tu? Kur tu? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 27, 18:21)
Šiandien vėl žiaurus pilvo tempimas.. kažkaip labai jau dažni augimo šuoliai pasidarė doh.gif eit sunku, sėdėt sunku.. nugarą skauda, pilvas atrodo tuoj plyš.. tik gulint bent kiek geriau.. mažius dar taip neblogai pasispardo, tai išvis saldu biggrin.gif

Čia toks jausmas, kai pilva įtemptas toks būna, skauda atrodo net pasisukt, ir atrodo, oda tuoj sutrūkinės ? 4u.gif te balioniką, kaaaip tai pažįstama..

maniškis šiandien apačioje kažką negero daro. Tyliai, ramiai, bet tikrai negero.. nes atrodo, momentais šlapimo imsiu nelaikyti unsure.gif
Atsakyti
Doremina miela malonu skaityti tokius susitikimus wub.gif Linkiu sau ir kitoms tokių gražių ir lengvų susitikimu 4u.gif biggrin.gif

Jungiuos prie jūsų su panašiais simptomais, einant kartais kai spiria i pūslę atrodo apsisisiosiu vietoj lotuliukas.gif

Iš carters turiu parsisiuntusi kelis rubelius bet aišku dar sunku kažką pasakyti apie ju dydžio atitikimą mažiukui. Galvoju siųstis NB jei ką manau parduosiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady.S: 27 rugsėjo 2016 - 17:37
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 27, 18:23)
Čia toks jausmas, kai pilva įtemptas toks būna, skauda atrodo net pasisukt, ir atrodo, oda tuoj sutrūkinės ?  4u.gif  te balioniką, kaaaip tai pažįstama..

maniškis šiandien apačioje kažką negero daro. Tyliai, ramiai, bet tikrai negero.. nes atrodo, momentais šlapimo imsiu nelaikyti   unsure.gif

Jooo.. tas pats jausmas drinks_cheers.gif atrodo tokia pilna pilna jaučiuos, tuoj sprogsiu biggrin.gif ačiū už balioną.. nors ir pati dabar į tokį panaši thumbup.gif žinok maniškis irgi šiandien labai jau mandrai kažką apačioj darė dieną.. šiaip būna pakumščiuoja pūslę, bet šiandien tai taip tikrai įdomiai.. rimtai atrodė, kad tuoj paleisiu viską lotuliukas.gif o dabar žagsi.. mb pirmą kartą pajuto žagsint.. nusijuokė, paklausė, kiek laiko taip būna, tai sakau įvairiai, bet šiaip ilgokai.. rimtu tada veidu pažiūrėjo ir sako: tai tu daryk ką nors unsure.gif lotuliukas.gif

Tik va tas žagsulys kažkaip nepatinka man šiandien.. visada jausdavau kažkur apačioj, o va dabar žagsi ten, kur visada užpakaliukas būdavo.. bet ir visi pagrindiniai judesiai ten pat g.gif tai nesuprantu, ar jis čia man su užpakaliu daužo žagsėdamas, ar apsivertė ir kumščiais dabar baladojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Doremina @ 2016 09 27, 18:14)
Pirmasis per 6 valandas. Trečiasis turbūt namie gimtų  bigsmile.gif

Tektų paskubėti su trečiu drinks_cheers.gif .
Priminė pasakojimas mano gimdymą antrą. Sukau galvą kur reiks sūnų padėti, o aš jį į darželį irgi nuvedžiau, į banką nuėjusi mokesčius sumokėjau. Su drauge kavos išgėrėm. Tada tik pajutau sąrėmiukus biggrin.gif .
Beje pirmas atėjo po 8 valandų, antras po kokių 3, o šis trečias 2 val beveik netruko mirksiukas.gif . Bet net ne greitume pagrindinis pliusas, o tai, kad nežinau kas tie paruošiamieji sąrėmiai.
Kaip su maitinimu sekasi? Sakai nuo brolio meilės reikia saugoti? Aš taip nieko nesakant irgi nuo dešimtmečio saugojau pradžioj, o tai lipo su visom kojom kuo arčiau prie sesės, tai baisu, kad netyčia neužgriūtų, neįspirtų.

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 27, 18:23)

maniškis šiandien apačioje kažką negero daro. Tyliai, ramiai, bet tikrai negero.. nes atrodo, momentais šlapimo imsiu nelaikyti   unsure.gif

Įsivaizduoju jausmas matyt tikrai ne koks. Mane tik pirštukais pakibindavo, o tave spardo išdykėlis unsure.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -auma-: 27 rugsėjo 2016 - 17:45
Pažiūrėjau, ką turiu iš Carters.. kalėdinį šliaužtinuką NB turiu.. o kitas šliaužtinukas ir tas pilkas romperis, kur kažkada rodžiau, su meškučiais rožinėm ausytėm, tai 3M.. romperis tikrai gal atitinka 3M, bet va tas šliaužtinukas, kur irgi parašyta 3M, tai labiau NB atitinka pagal kitus rūbelius rolleyes.gif tai nesuprasi.. visi skirtingi jų rūbeliai biggrin.gif
Atsakyti