Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

Nauji namučiai
Atsakyti
Pamiršau, kad per kompą neleidžia cituot doh.gif prisicitavau ir prisikomentavau vadinasi lotuliukas.gif
Imeldutia, PD, aš šiandien ir plyštu....viršuj prie skrandžio, šonkaulių...bet ant tiek tempia, tiek skauda, kad net verkt norisi unsure.gif nei sėdėt, nei gulėt, nei vaikščiot. Pirmą kartą ant tiek stipriai. Šausim, merginos, su pilveliais į priekį wub.gif
Doremina, kaip greitai, lengvai ir sklandžiai 4u.gif Ir įputi daug drąsos gražiai kalbėdama apie Šiaulių MVK mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 27, 18:24)

Jei dar iseina pakeisk termina i 01.09 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
DP 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Apie Siauliu mvk as tik gerai galiu atsiliepti! thumbup.gif tikrai viskas nuo iki biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Auma, toks jausmas, kad ne spardo, koją ten laiko įrėmęs unsure.gif lotuliukas.gif

Braškiuk, man tada padėjo, pamenu, Čiolienės patarimas - šilto dušo srovė, kuriam laikui apmalšindavo tą jausmą. O stipriausias man budavo viršuje pilvuko, po krūtine iškart unsure.gif

tiesa, gavau 6 naujas strijas flirt.gif flirt.gif Tigriukė būsiu tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Isleido namo. Sedziu laukiu doku. Uzejo nesvietiskas sekundziu skausmas. Kazkas sliukst. Nueinu i tulika, paketas slapias su rausvu krauju. Pasakau. Sako normalu. Gal slapimas ir kraujas. Vaziuok namo jei ka grizk. Vaziuojam.pakeliui Masinoj belekaip saremiauju, pila karstis. Atvarem prie namu, nespeju islipt, garaze suima ir sliukst... nubega vandenys. Uzlipu i buta, nezmoniskai skauda. Nueinu i tulika, kelnes slapios, ant ikloto kamstis. Einu i dusa. Skauda. Belekaip
Tuoj vaziuosim atgal.
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 27, 19:53)
Isleido namo. Sedziu laukiu doku. Uzejo nesvietiskas sekundziu skausmas. Kazkas sliukst. Nueinu i tulika, paketas slapias su rausvu krauju. Pasakau. Sako normalu. Gal slapimas ir kraujas. Vaziuok namo jei ka grizk. Vaziuojam.pakeliui Masinoj belekaip saremiauju, pila karstis. Atvarem prie namu, nespeju islipt, garaze suima ir sliukst... nubega vandenys. Uzlipu i buta, nezmoniskai skauda. Nueinu i tulika, kelnes slapios, ant ikloto kamstis. Einu i dusa. Skauda. Belekaip
Tuoj vaziuosim atgal.

Jopiski.... Laikykis, gal ledai su gk bus pajudeje! 4u.gif bet jau dabar tikrwi grisi namo su mazyle!
Atsakyti
Merginos, visoms linkiu greitų ir sklandžių susitikimų 4u.gif
Braškiuk, Šiauliuose planuoji gimdyt?
Auma, mūsiškiui to supratimo visai nėra. Keturmetis, tai to protelio... norėjo sultim pasidalinti su broliu, kol atkalbėjau rolleyes.gif . Noras geras, pykti neišeina smile.gif Arba atlekia ant lovos visom keturiom, o aš ten mažąjį rengiu, širdis stabtelėjo, kad nesutryptų. Ir labai užsispyręs vyresnėlis, avinukas tikras smile.gif , sunku gražiai įaiškinti, matau, kad supranta, ale honoras neleidžia sutikt cool.gif
Su maitinimu viskas gerai. Užkūrė fabrikėlį, puntaroja pilnais žandais biggrin.gif Pagiriamasis žodis Multimam kompresiukams ir Lansinoh tepalui thumbup.gif Pirmas paras sąžiningai žindo, tai užerzino spenelius, o tie du dalykai labai pagelbėjo.
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 27, 18:53)

Esu be komentarų... Isleisti moterį su pernesiojimu, skausmais, kraujingomis isskyromis namo man atrodo mažų mažiausia nelogiška.
Na dabar tikiuosi tikrai greit susitiksit su princese 4u.gif
Atsakyti
De Paris, jau nieko nebesakau apie sistemą, švelniai tariant "įdomų" požiūrį ir kt., tik žinok, kad visa palaikymo komanda čia siunčia tau geriausius linkėjimus, palaikom bent mintimis ir labai lauksim žinių wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Be zodziu... blink.gif tai jau dabar turetu viskas uzsikurti pagaliau ax.gif bet poziuris i gimdyve tai neturiu zodziu.

Greiciau viskas baigtusi ir butumet namuose visi 4 wub.gif
Atsakyti
Dabar tai jau tikrai viskas. Su kiekvienu saremiu bega vanduo. Uzsidejau pampersa. Suruosiam sunu ir lekiam atgal.
Ai dar prie visko ant didelio reikalo nuvare. Ot visa visa puokste kartu.
Atsakyti