nu, bet kaip Burbei abydna, visą gyvenimą drebėt dėl vieno diedo, kad tik nepaliktų, kai kitos tuo tarpu vyrais kairėn dešinėn

Na, dūlėkit iki vidurnakcio. Man tai laiko gaila mamkų spektakliams

O kodel daugiskaitoje? Sakai jauti, kad nusisnekejai, palaikymo reikia is salies. Ar didybes manija kamuoja, kad rasai apie save daugiskaitoje?
Velnias, harema turinti privalo ji islaikyti...
Mano galva, galima ir racionaliau lesas panaudoti. Nors, kita vertus, jei jie atliks savo pareigas, vienas tvarkys namus, kitas ruos maista, trecias raves lysves ir t.t., visai neblogai gausis.
Aj neeee, tegul patys išsilaiko 😁
nu, bet kaip Burbei abydna, visą gyvenimą drebėt dėl vieno diedo, kad tik nepaliktų, kai kitos tuo tarpu vyrais kairėn dešinėn
(Ir haremus turi dar gal)

Pati kalta, kad bloga vyra pasirinko

Nu. Vienas lovoj, kitas kavą taiso, trečias darže dirba, ketvirtas babkes užkalinėja, ko ne gyvenimas

Gluśės jau neturi prie ko kabinetis?

Nemeluok, sakiau 5 kartus

Girdėjau anas storas, kas jau ten žiūrėtų...
Nu. Vienas lovoj, kitas kavą taiso, trečias darže dirba, ketvirtas babkes užkalinėja, ko ne gyvenimasNea, 2lovoj: vienas masažuoja nugarą, kitas pėdas 🥰Nemeluok, sakiau 5 kartus
O kiti su vaikais užsiima, tvarkosi, dirba ir t.t.
Nu bet jei brilikus dovanoja kiekvieną kartą, galima ir pakentėt

Šiaip žminių skoniai skiriasi, pvz. draugei mano visad patikdavo vyrai, už kurių jos nesimato: aukšti ir stambūs.

<p>O kiti su vaikais užsiima, tvarkosi, dirba ir t.t.</p>
Vakar norejot silpnu vyru, siandien norit dar ir be jokios savigarbos bei ambiciju...
Rezultate - turit arti kaip kumeles
Šiaip žminių skoniai skiriasi, pvz. draugei mano visad patikdavo vyrai, už kurių jos nesimato: aukšti ir stambūs.
Nu jei pati stora, taibžinoma, tik už stambaus nesimatytum 😅😅