Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

nu, bet kaip Burbei abydna, visą gyvenimą drebėt dėl vieno diedo, kad tik nepaliktų, kai kitos tuo tarpu vyrais kairėn dešinėn :D

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 26, 17:16)
Tai jo...jo...supratom, kad ne vyrui palikima paliko jo tevai, o tavo tau  biggrin.gif  biggrin.gif
Na, dūlėkit iki vidurnakcio. Man tai laiko gaila mamkų spektakliams  biggrin.gif

O kodel daugiskaitoje? Sakai jauti, kad nusisnekejai, palaikymo reikia is salies. Ar didybes manija kamuoja, kad rasai apie save daugiskaitoje?
Atsakyti

Velnias, harema turinti privalo ji islaikyti...
Mano galva, galima ir racionaliau lesas panaudoti. Nors, kita vertus, jei jie atliks savo pareigas, vienas tvarkys namus, kitas ruos maista, trecias raves lysves ir t.t., visai neblogai gausis.

Aj neeee, tegul patys išsilaiko 😁

Atsakyti

nu, bet kaip Burbei abydna, visą gyvenimą drebėt dėl vieno diedo, kad tik nepaliktų, kai kitos tuo tarpu vyrais kairėn dešinėn :D

(Ir haremus turi dar gal)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 26, 17:17)
nu, bet kaip Burbei abydna, visą gyvenimą drebėt dėl vieno diedo, kad tik nepaliktų, kai kitos tuo tarpu vyrais kairėn dešinėn biggrin.gif

Pati kalta, kad bloga vyra pasirinko nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 26, 18:04)
nu vyrų haremą turėt visai faina biggrin.gif</p>

Nu. Vienas lovoj, kitas kavą taiso, trečias darže dirba, ketvirtas babkes užkalinėja, ko ne gyvenimas nail.gif
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 26, 18:09)
Bitė Maja parašė, kad zenota buvo tris kartus. Prie ko cia aš?
Gluśės jau neturi prie ko kabinetis?  biggrin.gif

Nemeluok, sakiau 5 kartus 4u.gif

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 26, 18:17)
<p>nu, bet kaip Burbei abydna, visą gyvenimą drebėt dėl vieno diedo, kad tik nepaliktų, kai kitos tuo tarpu vyrais kairėn dešinėn biggrin.gif</p>

biggrin.gif saugo savo aukso grynuolį, kad mes nenužiūrėtumėm biggrin.gif . Prisisvaigo apie dovanas, gal mes irgi užsimanysim vyro, kuris brilikųs dovanoja biggrin.gif . Kas jai beliks daryti, pati gi ant brilikų neuždirba biggrin.gif
Atsakyti

Girdėjau anas storas, kas jau ten žiūrėtų...

Atsakyti

Nu. Vienas lovoj, kitas kavą taiso, trečias darže dirba, ketvirtas babkes užkalinėja, ko ne gyvenimas nail.gif Nemeluok, sakiau 5 kartus 4u.gif
Nea, 2lovoj: vienas masažuoja nugarą, kitas pėdas 🥰

O kiti su vaikais užsiima, tvarkosi, dirba ir t.t.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 sausio 2022 - 17:54
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 26, 18:53)
<p>Girdėjau anas storas, kas jau ten žiūrėtų...</p>

Nu bet jei brilikus dovanoja kiekvieną kartą, galima ir pakentėt biggrin.gif
Atsakyti

Šiaip žminių skoniai skiriasi, pvz. draugei mano visad patikdavo vyrai, už kurių jos nesimato: aukšti ir stambūs.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 01 26, 17:53)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="72922720" data-time="1643211926"> Nu. Vienas lovoj, kitas kavą taiso, trečias darže dirba, ketvirtas babkes užkalinėja, ko ne gyvenimas vartotojo įkelta nuotrauka Nemeluok, sakiau 5 kartus vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Nea, 2lovoj: vienas masažuoja nugarą, kitas pėdas 🥰
<p>O kiti su vaikais užsiima, tvarkosi, dirba ir t.t.</p>

Vakar norejot silpnu vyru, siandien norit dar ir be jokios savigarbos bei ambiciju...

Rezultate - turit arti kaip kumeles
Atsakyti

Šiaip žminių skoniai skiriasi, pvz. draugei mano visad patikdavo vyrai, už kurių jos nesimato: aukšti ir stambūs.

Nu jei pati stora, taibžinoma, tik už stambaus nesimatytum 😅😅

Atsakyti