QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 26, 21:43)
Prie ko cia guosti. rasau , ka manau.
Ir as ugdau savarankiskus vaikus, nes nu tai esme, tevu viena is pagrindiniu uzduociu ismokyti vaika gyventi siame pasaulyje, bet man tai nesusije su ju palikimu gyventi vienus.
Ruosiasi marti irgi savo vaika paauglysteje viena palikti gyventi? na pas turtingus savi priciudai gal...

O laisves suteikimas gyvenant kartu neimanomas? Bet siaip idomu,kad rasai tik apie moteris, o vyrai vaiku auginime , ugdyme nedalyvauja?
oi ne, visiskai, ne , kadagi as vaikus ugdziau ne tik savarankiskuma, bet ir isiklausyma i savo norus, jie tikrai nesues visko, ko nenores, kas skanu man ar tau, jiem gali buti visai neskanu, Jie sugeba gamintis patys ir gamina gana gerai, tai jiem nera svarbu, kad butu pagaminta, jiem svarbu, kad butent taip kaip jie nori ir viena vista niekaip ju 2 dienas nemaitintum

is vieno visciuko tik ir lieka padaryti plova, nes jis vienas 3 zmonem per mazai, o sriubos is visciuko sunus suvalgo kartais, dukryte beveik niekad. O angliavandensiu mes ziurim, na labiau gal as su sunum. sunus labai megsta mesa, ypac kepsnius (steaks) su salotom, arba lasisa su salotom, bulviu jis pvz nevalgio bevei is vis, artais ryzius, stengiuosi, kuo maziau, kad gautu tos raudonos mesos, bet ne viskas jau mano rankuose, vaikai uzaugo
Patikek manim, kiek reikia isradingumo dabar su paaugliais, nupirkti kazka , kad butu ir sveika ir skanu ir atitiktu mano supratima sveikumo ir, kad jiem tiktu. nes gi dabar protesto laikas, nors negaliu skustis kazkokia sunkia paauglyste, nes niekad neribojau ju noru, ar minciu, visada tardavomes, o ne bausdavom, bet vis tiek norisi jiem dabar kazkaip ne taip kaip mama sako ar daro

leidziu ekperimentuoti, aiskinu, kodel tas ar tas blogai , na ir kazkaip ne taip blogai gaunasi.

moonte moonte, kodel tu ant to savo sunaus tiek metu varai? na bet tavo reikalas, man is tiesu nelabai idomu. bet matai ne tu viena gali prikurti apie kitus fantaziju ar ne? kaip as ten sedziu 10 m ir paklodes rasineju diena is dienos
Papildyta:
tai ko darai klaidas , jei zinai?

ju paskutiniu metu tikrai nemazai tavo tekstuose.
Kam tas tusciazodziavimas, mes visi rasome savo mintis, ne kaimynu.
Man keista, kad suaugios moterys akcentuoja metus, tarytum, jie geba atspindeti zmogaus savarankiskuma. Manau, kad salyginai normalus tevai suteikia vaikam tiek laisviu ir teisiu, kiek jie yra tam paruosti. Ir tai visai nesusije su PALIKIMU, AR NE PRIEZIURA. Kas geriau zino, ponios is SM, ar as, vaiko mama? Kaip jau minejau, rezultatas aiskus, sunkeliais nenuejo, mokslus baige ir t.t. ir t.t. Nesikartosiu. KO dabar plysauti, ka norite irodyti?
O tu ka, galvoji, kad vaiko savaranksismumas ugdomas tik tuomet, kai ji norima neva palikti? As tai dariau, ir darau, kad suteikti vaikam sauguma, ir jo gebejima savarankiskai priimti sprendimus, mano tevas liko vienas, kaip pirstas, paauglysteje. Todel, manau, mano kaip motinos pareiga, paruosti vaika ir tai daryti reikia, kaip imanoma anksciau.
As rasiau ir apie mano vyro indeli i vaiko formavima, bet tau jis neaptiko, apvadinai iskrypeliu, cia kaip pradejai vartytis, kai apdovanjai sunu kurvinyko etikete
Cia is serijos, kai nori pasiteisinti, paaugliu skoniu dangstaisi, siuo metu mano seimoje trys paaugliai yra... Visi, suage ir vaikai, kartu ruosiam maista ir juo megaujames. O siaube, vaikai turi is mazumes dalyvauti maistos ruosos procese, nes anot manes, tai vienas is savarankismumo pozymiu.
Siaip, as savo seimos nariu skonius gerai isstudijavusi ir zinau kas ka megsta, ir nemegsta, kas kam teikia pirmenybe. Tai man tai nera joks rebusas, patenkinti seimos nariu poreikiu skonius, o ir jie, aciu Dievui, manuosius zino. TAvo reikalas, kur dedi pinigus, tik neaiskink kaip kitiems maitintis ir pinigais disponuoti. As tik pateikiau galima meniu varianta, ir kaip galima sutaupyti, jei turi galva ant peciu.
Kai tavo dukra, kas isvadins pasileidele, paziuresiu, kaip tu tai pamirsi, na bet tokiu kaip tu, aciu Dievui, forume vienetai. Ir jei manai, kad tu eilini karta permeti uz savo purvina srebtuve atsakomybe man, nieko nekeicia, bet as to niekada neuzmirsiu. Paradoksas, tu tai, eilini karta, kaip visuomet, atsakomybe permetei mano vyrui, neva iskrypeliui... TAigi, interpretatore, pradek pasauli keisti nuo saves, o ne kitiems pretenzijas kelti ir pamokslauti.
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 26, 21:23)
Nesu šeimyniška , man valgio gaminimas-galvos skausmas😅
Todel tu ir esi Montekrista, neapsimeti tuo kuo nesi, mentoriniu toniuku neaiskinti kitiems, kaip reikia gyventi, kai pati to nepraktikuoji.
Juk kazko nemegti, kazkam teikti pirmenybe ir t.t. juk taip normalu ir zmogiska. Mes skirtingi.