Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Amadėja* @ 2022 01 26, 15:52)
<p>Nebent tam maišui kažkokios spec bulvės ar spec.žemės...🤔🤔🤔</p>

nieko specialaus nereikia parastos bulves, zeme kmpostine ir tiek. Bulves is vis visur lengvai auga smile.gif
specialu sbuna tokei maisai parduodami. Derlingumas ir nuo veisles priklauso
gerai, jei turi mazai zemes, gali terasoje auginti. As tokiuose maisuose pmidorus augindavau, kai mieste gyvenau.

vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 26, 16:25)
Moonte, tu ant tiek gluša, jog galvoji, kad man gali kazkaip kazkur ikasti?  biggrin.gif Tu vargo motinėle, vaiką iskeitusi I birką.Palikti vieną nepilnametį...eik tu nx koks neatsakingumss. Tavo laime to nesuzinojo vaiku apsauga ir socialiniai.
Montekrista tai isvis, del raidziu taisymo numetusi vaikus belekam. Tikekimes pedofilu ju tarpe nėra.

labai abejoju ar pires tiek metu kam butu rupeje smile.gif O ir dabar paaugliai nelabai kam rupi, tik mazais vaikais rupinasi daugiausia, nes nu niekas nenori tu paaugliu, jokie globejai... Jei mato, kad nemusamas, neskriaudziamas, pavalges, aprenktas, tikrai jau prie 16 niekas nesikabines.
Atsakyti

Jei karas nebus branduolinis, tai jokia elektra nedings nei internetas nedings.
Elektros galima pasigaminti uzsikasus cisterna dyzelio, nusipirkus generatoriu ir turint saules baterijas, o internetas jau yra palydovinis.

O jei bus atominis karas tai jums manau nieko nereikes, nebus prasmes islikti gyvam.

Va fashizmas grizhta i fashistine Tevyne

"Vokietija svarsto uždrausti „Telegram“

Vokietija taptų pirmąja Vakarų šalimi, uždraudusia „Telegram“, kurią 2013 metais sukūrė rusai broliai Nikolajus ir Pavelas Durovai – du Rusijos prezidento Vladimiro Putino priešininkai, siekę išvengti savo šalies slaptųjų tarnybų sekimo."

Kiek jie kovojo su FSB, ir kiek FSB bande visaip uzdrausti ta programele. Dabar naciu palikuonys prisimine Gestapa...

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...302695#cxrecs_s

Šiaip gera ir saugi ta Telegram 🤔

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 01 26, 20:27)
Tiesa sakant, man jau pofig, ka ten jus visos galvojate. Kai jau rasiau, as bloga mama, mano vaikas savarankiskas tapo labai anksti. Jau jis suages zmogus, augina savo vaika. KKlystkeliais nenuejo, mokslus baige, savarankiskas, sekimgas, myli ir yra mylimas. Viskas, man motinai daugiau nieko nereikia. Jums del to skauda, jusu visu kam skauda problemos.

Jei rimtai, man butu pofig, kaip tu ten gyveni ir aukleji, problema ta, kad tu daug ir apstoviai aiskini kitiems, kaip privalu ir teisinga. Todel ir as atsakau.

Jei sudesime, bendrai visus tavo buvusius nikus, gausis labai didelis kiekis paklodziu kurias tu cia priaudei, o vietoj to galejai skirti daugiau laiko savo vaikam. Na kokia is taves nauda, kad tu fiziskai buvai salia ju, kai istiesu mirkai kompe... Todel, deklaruoti gali tu viska, tavo propaguojamas gyvenimo budas, tave demaskuoja. Nereikia jokios kurybos apie tave.

Beje, del maisto. Kai as nesedziu istysai, tai po truputuka skaitineju kas parasyta. Tai va nesenai skaiciau tavo islaidas maistui. Na ziauriai dideles. Kodel dideles, na jei tu, labai rupiniesi mityba, tai reiskia gamini pati, neperki pusfabrikaciu, nes ten daug konservantu ir t.t. tu perdaug isleidi. Itariu perki pusfabrikacius, visokias ten desreles, sardeles, firtinius, picas ir t.t. ir t.t. Kodel apie tai uzsiminiau, na neperseniausiai as susilazinau, kad galiu pramaitinti penkiu asmenu seima uz 400 euru. Nustebsi, as dar sugebejau sutaupyti. Tiesa, man reikejo ir papluseti gaminant maista. Darzoves nera brangios, kai mityboje nedominuoja givulines kilmes maistas, gaunasi labai net pigiai.

Moonte, kartais atrodo, kad Ubuntė pamiršo ką rašė ir kaip pati gyvena.
Neseniai rašė, kad ji vyrui visokia graži, stebėjosi, kaip čia taip moterys papus tvarkosi ir t.t. Bet pamiršo, kad ji su vyru net nemiega vienoje lovoje, dėl to, kaip pati tvirtino, jog miegant negražūs vaizdai, kvapai, kad susivėlusi būna, kad ten visokios seilės, traiškanotos akys nepatinka, nu tik gražūs tipo vienas kitam rodosi. smile.gif
Stebėjosi, kaip galima sportuoti, juk reikia laiko šeimai, kai pati praktiškai visą laiką nuo ankstyvo ryto iki vėlyvos nakties SM sėdi. O kelių valandų sportas, atimtų laiką nuo šeimos pagal ją. biggrin.gif
Ir dabar dar apie vaikus aiškina, kai šiuo metu pati rašo SM, nors turėtų būti su vaikais,
Ir taip, rašė, kad ten sveikai maitinasi, bet kada ji gamina? Jei po darbo valandų vėl SM rašo. Ir kasdien.
Atsakyti

Lutuke, msišuose galima  tik aš netikiu tokiu derlium, kad 1,5kibiro iš maišo. Nors žiūrint kiek ten bulvių kelmu gal.

Lutuke, o gal esi auginus saldžiąsias bulves?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 sausio 2022 - 20:41
IDOMUCIA, ar jau išsprendei tave kamavusią problemą dėl pinigų? Jau atidavei visus žmonai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 01 26, 20:41)
IDOMUCIA, ar jau išsprendei tave kamavusią problemą dėl pinigų? Jau atidavei visus žmonai.  biggrin.gif

Kaip tai daroma?
Visus pinigus ji mato ir kontroliuoja... Gali is mano saskaitos pati pervesti i savo, bet juk as tu pinigu nenaudoju sau bet kuriuo atveju
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 01 26, 20:13)
Ne mano problemos, kad praleidai jos paaiskinima.

Kodel nusikaltimas, tiesiog toks auklejimas ne man. Cia tamstos subineje sliekus ieskot.
O kai as studijavau, pati save islaikiau, matyt musu seimoje tai yra siekiamybe. Kiekvienas daro ir gyvena kaip nori. Tik nereikia aiskinti kitiems, savo normas brukti, fobijas, traumas ieskoti  mirksiukas.gif

nuomone susidarau tik is to, ka rasai apie save, bet toks vaizdas susidaro, kaip fimuose kur rodo turtingi nuolat uzsieme dirbantys teveliai ir vienisas, liudnas vaikas, kuriam uzkrauta galybe lukesciu...tikiusi realybeje taip nera...
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 01 26, 20:41)
Lutuke, msišuose galima  tik aš netikiu tokiu derlium, kad 1,5kibiro iš maišo. Nors žiūrint kiek ten bulvių kelmu gal.
Lutuke, o gal esi auginus saldžiąsias bulves?

As irgi netikiu, todel ir bandau. Net lutukes iteprtos nuotraukos akivaizdu kad suklastotos. Bulviu kerai taip neauga, na o jei auga, pagal bulviu didi, laja yra neissivysciusi.

Kaip pavyks butinai pranesi.

ESu GELTONO KARUCIO kliente, lankaus ju kursuose, organizuojamuose renginiuose.
Paziurek ju tinklapyje yra parasyta apie batatu auginima.

Noredama iteprti karucio tinklapi, na jei pradejau ir straipsniuka radau biggrin.gif

https://geltonaskaru...mo-instrukcija/
Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2022 01 26, 20:39)
Moonte, kartais atrodo, kad Ubuntė pamiršo ką rašė ir kaip pati gyvena.
Neseniai rašė, kad ji vyrui visokia graži, stebėjosi, kaip čia taip moterys papus tvarkosi ir t.t. Bet pamiršo, kad ji su vyru net nemiega vienoje lovoje, dėl to, kaip pati tvirtino, jog miegant negražūs vaizdai, kvapai, kad susivėlusi būna, kad ten visokios seilės, traiškanotos akys nepatinka, nu tik gražūs tipo vienas kitam rodosi.  smile.gif
Stebėjosi, kaip galima sportuoti, juk reikia laiko šeimai, kai pati praktiškai visą laiką nuo ankstyvo ryto iki vėlyvos nakties SM sėdi. O kelių valandų sportas, atimtų laiką nuo šeimos pagal ją.  biggrin.gif
Ir dabar dar apie vaikus aiškina, kai šiuo metu pati rašo SM, nors turėtų būti su vaikais,
Ir taip, rašė, kad ten sveikai maitinasi, bet kada ji gamina? Jei po darbo valandų vėl SM rašo. Ir kasdien.

Butent, kas tiesa, tai ne melas. Ir tikrai, jokios kurybos ir improvizacijos. Bet deja...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 26, 20:43)
Kaip tai daroma?
Visus pinigus ji mato ir kontroliuoja... Gali is mano saskaitos pati pervesti i savo, bet juk as tu pinigu nenaudoju sau bet kuriuo atveju

Kokia dar tavo? Šeimoje sąskaita turi būti tik viena-žmonos. Ar neaišku? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 26, 20:45)
nuomone susidarau tik is to, ka rasai apie save, bet toks vaizdas susidaro, kaip fimuose kur rodo turtingi nuolat uzsieme dirbantys teveliai ir vienisas, liudnas vaikas, kuriam uzkrauta galybe lukesciu...tikiusi realybeje taip nera...

Kazkodel ji susidaro konkretiems asmenims, tam tikru rakursu mirksiukas.gif

Isties mano kudikelis ant tiek buvo vienisas, ziauru, paverkime ir ji pagailekime.
Na jei atsiminsime, ka rase forumo orakule burbanti, tai jis budamas feodalu sunus, ir atsimenant filma "Verge Izaura", turetu engti ir tyciotis is plantacijose dirbanciu vaiku, specialiai tam paimtu is globos namu, as jau nekalbu apie sunenus, kurie irgi matyt, lenke nugaras ir iki siol lenkia, matyt yra traumuoti, itakoti Stokholmo sindromu...

Idomu kieno tai lukesciai, tavo, ar mano? Ir istiesu, kur ta realybe, tavo svarstymuose sia tema?

QUOTE(Aimejaa @ 2022 01 26, 20:50)
Kokia dar tavo? Šeimoje sąskaita turi būti tik viena-žmonos. Ar neaišku?  biggrin.gif  biggrin.gif

Prigavai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 sausio 2022 - 20:59
QUOTE(Moonte @ 2022 01 26, 20:27)
Tiesa sakant, man jau pofig, ka ten jus visos galvojate. Kai jau rasiau, as bloga mama, mano vaikas savarankiskas tapo labai anksti. Jau jis suages zmogus, augina savo vaika. KKlystkeliais nenuejo, mokslus baige, savarankiskas, sekimgas, myli ir yra mylimas. Viskas, man motinai daugiau nieko nereikia. Jums del to skauda, jusu visu kam skauda problemos.

Jei rimtai, man butu pofig, kaip tu ten gyveni ir aukleji, problema ta, kad tu daug ir apstoviai aiskini kitiems, kaip privalu ir teisinga. Todel ir as atsakau.

Jei sudesime, bendrai visus tavo buvusius nikus, gausis labai didelis kiekis paklodziu kurias tu cia priaudei, o vietoj to galejai skirti daugiau laiko savo vaikam. Na kokia is taves nauda, kad tu fiziskai buvai salia ju, kai istiesu mirkai kompe... Todel, deklaruoti gali tu viska, tavo propaguojamas gyvenimo budas, tave demaskuoja. Nereikia jokios kurybos apie tave.

Beje, del maisto. Kai as nesedziu istisai, tai po truputuka skaitineju, kas parasyta. Tai va nesenai skaiciau apie tavo islaidas maistui. Na ziauriai dideles, net ziurint musu Lietuvels, kur anot taves albai brangu, mastu. Kodel dideles, na jei tu, labai rupiniesi mityba, kaip tu deklaruoji, tai reiskia gamini pati, neperki pusfabrikaciu, nes ten daug konservantu ir t.t., akivaizdziai perdaug isleidi. Itariu, perki pusfabrikacius, visokias ten desreles, sardeles, virtinius, picas ir t.t. ir t.t. Kodel apie tai uzsiminiau, na neperseniausiai as susilazinau, kad galiu pramaitinti penkiu asmenu seima uz 400 euru. Nustebsi, as dar sugebejau sutaupyti. Tiesa, man reikejo ir papluseti gaminant maista. Darzoves nera brangios, kai mityboje nedominuoja gyvulines kilmes maistas, gaunasi labai net pigiai.

as nesakiauk akd tu blga mama, taip ir nemanau, paprasciausiai supratimas buvo kitas, pries tiek metu ir tiek. Mane irgi panasiai tevai augino ir tikria nelaikau ju blogais tevais, jie mylejo , rupinosi, bet isivaizdavo, kad taip geriausia. Tetis daznai sakydavo, kaip pasiklosi, taip issimiegosi, jis labia irgi didziavosi, akd pats pasieke vsika gyvenime, nes is vaiku namu buvo. Dabar jau pamazu ateina kitokie supratimai, laimei.

na ne aiskinu, neiznau, kodle taip priimat keistai as issakau savo poziuri ir tiek.

nereikai tik cia tu graudziu kliedesiu, nei as rasinejau daug neika, gali paimti i tuos senus nikus nueiti ir paizureti, keik seniau budavo parasoma zinuciu, kelios i menesi max. kadangi nedirbau kazkam tai pilnai viska suspedavau, kol mazi buvo. O dabar aisku jau nebereikia sali ajus edeti 24 val

del maisto, neiznau tiksliai , kol kas renku cekius skaiciuosi, nes islaidos, ka rasiau buvo bendros is maisto parduotuviu su ivairiais kitais daiktais, niekad neskaiciavau kiek tiksliai vien tik ant maisto isleidziam. ir brangu, nes kokybiskesni maista stengiuosi pirkti, galima pvz galima parastus vaisius darzoves pigesnes galima organic brangesnes ir pusfabrikaciu labai labai retai kada perku, desreliu ir panasiu suduku is vis niekad vaikam neperku, nei maziem nei dabar. O jos ir pigios gi, pigiau butu neni gaminti kazka biggrin.gif Bet perkam mesa pvz visciuka pirkti uz 5 e galima uz 25, tai kai toks ukinikas atveza normaliai augintu visciuku, is jo perku 20e uz visciuka, 10 e uz 30 kiausiniu, nors paprasti is narviniu vistu kainuotu 3 k pigiau. ar pvz vakar vyras nupirko 4 kepsnius -14 euru tai su vaikais ir suvalge per karta.
Tikiuosi, kai daugiau uzsiauginsim darzoviu, vaisiu tai ir islaidos sumazes. bet po menesio tiklsiau zinosiu kiek mes maistui isleidziam. nesinori taupyti ant maisto, nes tai musu sveikata.

zinoma imanoma ir uz 400 prasmaitinti, tik abejoju ar tu taip maitinsies visus metus , norisi kazko ir ivairiau skaniau burokeliai, morkos, kopustai ir cukinijos gan greitai atsibsta, nors man tai visai skanu, bet mano vaikai gurmanai, juos su tokiais dalykais neuzkisi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 01 26, 20:34)
Šiaip gera ir saugi ta Telegram 🤔</p>

ten nera cenzuros, o tai dabartiniam brainwashingui nelabai patogu vyriausybems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 01 26, 20:50)
Kokia dar tavo? Šeimoje sąskaita turi būti tik viena-žmonos. Ar neaišku?  biggrin.gif  biggrin.gif

MB tokiais pigiais triukais nepasimaus.
Jos saskaita, jos atsakomybes o as pinigus leisiu?

As jai dovanu nuperku... griztu ir sakau, as tau is meiles alaus kelis butelius nupirkau... nenori, negeri...na tai as isgersiu uz tavo sveikata, dekui uz pavaisinima
Atsakyti