Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 12:56)
TOKIA JAUNA moteris, kaip i pagrabą apsirengusi. Man gaila jos jaunystės. Gi kaip ne butent bunant jaunam rengtis madingai, save prisiziureti.

Gyveni lyg UK, o mastai kaip kokia LT kaimiete.
Tai pati save laidoji, va griztum i LT galetum i Maxima eiti pasipuosus, kaip i restorana.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 01, 12:51)
tu rimtai nemanai, kad Asaka pati igali nuspresti su kuo kaip bendrauti? manaisi esanti uz ja protingesne, geriau pazystanti zmones?

ir vis tas sceninis show lotuliukas.gif

tik tu nelabai i laiminga panasi...su visais savo turtais graziaja seima, ideliom martelem ir vyru rimtai nerandi idomensiu pramogu, nei Supermamu forumas..? biggrin.gif

O ko tu lendi i musu su burba aiskinimus, irgi abejoji burbos gebejimais ar dar kuo?

Tikiuosi, tas tariamai mano nelaimingas gyvenimas, tai tau pades pasijausti laimingai. As apie savo laime, niekur nerekiu, jei ka ir visai ja nesieju su turtais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 12:52)
Misija sugalvojo. Nabage.
Tu jau neigalimane uzkabinti.
Man tik bjauru, kai tu, purvina bobse, dergiesi is tokiu nuostabiu zmoniu kaip Asaka.

Pqti zinai, kad tam ir esu burbanti, kad jus durnes šaginti biggrin.gif . Ot tai naujiena biggrin.gif . Tau gal Alzheimeris?

Kaip besivartysi dabar, kokiu mėślu besispjaudysi dabar is savo burnos, bet jau viskas - kaip sakoma ' zodis, kaip paukstis - isleidai ir nepagausi'.

Ka suzinojome naujo apie tavo ala gyvenima:
Vyras, pasirodo, migrantelis, kuris dirba uzsieniuose, kad islaikyti jus Lietuvoje. Prancuzijoje, Norvegijoje. Tai cia sezoniniai darbai. Cia ka jis tau parveza is uždarbiu svetur , ta tu laikai 50% tavo dividentais?
Labai keista mastysena. Nu...bet kiekvienam savo. Gali skaityti, jog mes linkciojame galvomis pritardamos, jog turi savo dividentus.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 01, 12:54)
ji niekur nieko panasaus nerase, kad smutkes del vyro butu, atvirksciai suprantu del jos pacios.

Mano joks, tik juokinga kai nuolat apie save meluoji, vaidindama sikanti katina, niekam ci agi nerupi, nei kada tu eini miegoti, nei keliesi, pati pasakoji ir stebiesi,kaip kiti stebisi, kai siek tiek galai nesueina  biggrin.gif 

Kai nusisnekesiu sugebek argumentais pagristi mano nusisnekejima, tada gal paklausysiu, ka sakai, o dabar, kai kimbama i atlapus, tai tik parodo ant keik teisi esu  tongue.gif

Jo jo...
Cia itariu, treciau, kaip tamsta kvitus ikelineti ir irodineti...

Pajace.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 13:02)
O ko tu lendi i musu su burba aiskinimus, irgi abejoji burbos gebejimais ar dar kuo?

Nuo kada tu cia pasisavinqmai teise spresti kam su kuo bendrauti, pati lysdama daznai I svetimas diskusijas? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 13:02)

Tikiuosi, tas tariamai mano nelaimingas gyvenimas, tai tau pades pasijausti laimingai. As apie savo laime, niekur nerekiu, jei ka ir visai ja nesieju su turtais  mirksiukas.gif

kliedi nuo miego trukomo? nors viena zodi Bubai pasakiau kaip su kuo bendrauti? bigsmile.gif

mano laime nuo tavo gyvenimo visiskai niekaip nepriklauso biggrin.gif ne tavo mados. ka tik aiskinai, kaip blogai Burbai ir kokia ji nelaiminga, ne taip supratau matyt, jauciu tu tik pasiguodei kartu, kad ir tu tokia nelaiminga? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 vasario 2022 - 13:06
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 01, 13:00)
Gyveni lyg UK, o mastai kaip kokia LT kaimiete.
Tai pati save laidoji, va griztum i LT galetum i Maxima eiti pasipuosus, kaip i restorana.

Ttu, pencija, gali ir patyleti, nes ji jauna, o tu ant tiek senas, kad neatsimeni saves , kai buvai 25.Ta jauna moteris gyvena Lietuvoje, o Lietuvoje aprangos kultas labai gyvas. Ji gi ne Anglijoje gyvena.
N
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 vasario 2022 - 13:07
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 01, 13:03)
Pqti zinai, kad tam ir esu burbanti, kad jus durnes šaginti  biggrin.gif . Ot tai naujiena  biggrin.gif . Tau gal Alzheimeris?

Kaip besivartysi dabar, kokiu mėślu besispjaudysi dabar is savo burnos, bet jau viskas - kaip sakoma ' zodis, kaip paukstis - isleidai ir nepagausi'.

Ka suzinojome naujo apie tavo ala gyvenima:
Vyras, pasirodo, migrantelis, kuris dirba uzsieniuose, kad islaikyti jus Lietuvoje. Prancuzijoje, Norvegijoje. Tai cia sezoniniai darbai. Cia ka jis tau parveza is uždarbiu svetur , ta tu laikai 50% tavo dividentais?
Labai keista mastysena. Nu...bet kiekvienam savo. Gali skaityti, jog mes linkciojame galvomis pritardamos, jog turi savo dividentus.

Zinai, mazute, cia tu isijautusi ir dar trys bobikes tau prijauciancios. Ir tai, manau, kad supranta kas kame. O kita dalis, didumoje, supranta kas tu, ir kas ir kodel tave ikvepia cia rasyti...

TAigi, bent jau sau nemeluok.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 13:05)
Jo jo...
Cia itariu, treciau, kaip tamsta kvitus ikelineti ir irodineti...

Pajace.

kaip tu mano teiginius galetum paneigti kilnodama kazkokius kvitus? na nebent apie kokias kainas diskutuotumem, gal tada, i kokia cia tema kvitai butu? blink.gif
kas belieka, sakiau, kai neturi argumentu kimbi i marskinius biggrin.gif

gal eik pamiegok, galva sviesesne paliks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 01, 13:06)
kliedi nuo miego trukomo? nors viena zodi Bubai pasakiau kaip su kuo bendrauti?  bigsmile.gif

mano laime nuo tavo gyvenimo visiskai niekaip nepriklauso  biggrin.gif ne tavo mados. ka tik aiskinai, kaip blogai Burbai ir kokia ji nelaiminga, ne taip supratau matyt, jauciu tu tik pasiguodei kartu, kad ir tu tokia nelaiminga? bigsmile.gif

O prie ko cia burba?
AS klausiu, ko lendi? Kiba miego trukumas, ar gerai vyras nepamylejo, ar vakar vakare persiryjai mesos?

Kaip ir mano savijauta nuo tavo paklodes.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 01, 13:07)
Zinai, mazute, cia tu isijautusi ir dar trys bobikes tau prijauciancios. Ir tai, manau, kad supranta kas kame. O kita dalis, didumoje, supranta kas tu, ir kas ir kodel tave ikvepia cia rasyti...

TAigi, bent jau sau nemeluok.

Tavo psichosomatika tokia isibalansavusi, kad net kazkokiame forume tu ieskai draugu, kamaradžių,, palaikymo komandu. Tu galvoji del ko tu tuscioje erdveje pyksti, neatleidi, keršyji? Tu esi emociniame konflikte su savimi. Tu jau pati pasiklydai savo melagystese mamkose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 vasario 2022 - 13:18
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 01, 13:09)
kaip tu mano teiginius galetum paneigti kilnodama kazkokius kvitus? na nebent apie kokias kainas diskutuotumem, gal tada, i kokia cia tema kvitai butu?  blink.gif
kas belieka, sakiau, kai neturi argumentu kimbi i marskinius  biggrin.gif
gal eik pamiegok, galva sviesesne paliks  mirksiukas.gif

Su tavim diskusija, saves negerbti.

Eik i isviete, nusilengvink, gal palengves ir diarejos SM nebus. Nieko asmeniskai, ne vien tau, lerva, patarimais dalintis.
Atsakyti