Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 30, 21:57)
kam sau meluoji? oi as tai padaryciau, jei padaryciau, bet kai nereikai daryti, visi mes gudrus, siais laikais yra baisesniu dalyku, nei sausa duoda ar gyvenimas bendrike.... mirksiukas.gif
jei motinos buna degrades, pati sakei is ju vaikus reikia paimti i sauge aplinka... mirksiukas.gif

Pakartosiu klausimą- kokių baisesnių? Karas, kas dabar? Priespauda, laisvės, kaip prie sovietų, nebuvimas? O gal žmonės tremiami į Sibirą? Lėkei tik sotesnio duonos kasnio, nusišikt tau ant Lietuvos. Ir politikai (jei juos galima taip pavadinti) tau patinka tik tie, kurie kenkia Lietuvai. Tu tiesiog trokšti, kad mums būtų blogiau čia gyventi. Neišdegs, nesvajok.
Nesupratau prie ko čia tai? Tave Airija paimė iš nesaugios aplinkos? Tave kas skriaudė Lietuvoj?

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 30, 22:01)
Pasaku nesek. Nes vel gausis, kaip su vakcina tavo ir atostogomis Italijoje.

Prie kokios eglutes buvot nueje su vaikais, jei mamkas palikai vidurnaktyje, nes tik tada pradejai ruostis vaziuoti I oro uostą?

Oi Moonte, tiek prajuokinai  biggrin.gif  biggrin.gif

A jau Italjoje. Kuo toliau tuo idomiau.

Paprasyk uardos, lai tau atvykstanciu lektuvu tvarkarasti asiuncia. Gal ir sudeliosi, kaip nors musu programa mirksiukas.gif

Siuo metu, man gailu ziureti i tavo stangas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 30, 22:47)
Tuoj begu iterpineti. Is kapu iskasiu ir interviu padarysiu.

O kokiu tiklsu nemaza dalis sovietuose gyvenanciu zmoniu klausesi "Amerikos balso" "Golos svobody"? TAi alternatyva sovietinei ziniasklaidai.

Na matai, yra zmones, kurie del savo vertybiu sutinka mirti. Tie zmones dazniausiai vadinami herojais.

o tai zurasytu, irasytu neturi nei vieno? unsure.gif

na paskui, kad klausesi tai aisku, bet bunant bunkeryje, taip rizikuojant gyvybe, nes antena isduoda, klausytis ko?

del savo vertybiu sutikti mirti yra veina, kai manipuliujama zmogaus vertybes, del sosto karu, yra kas kita...
bet geriausia butu del savo vertybiu gyventi ir jas igyvendinti mirksiukas.gif
tau herojai, kurie zude, kam kas ....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 30, 22:04)

as seniai jau sakau, kad kazkas ne taip vakar parase, siandien jau neatsimena, ka rase  unsure.gif

Tu ciapaie save, ar apie burba, ar apie kazkokia Italija?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 30, 22:47)
Nesuprasi. Tau per sudėtinga.</p>

nepaglavojusi parasei?

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 30, 22:51)
****.. ****. Kas cia do per motinos kalba 'ar iskeistum mane i kitą?'
Alkoholikiu vaikai neiskeicia, prostituciu..  vaikai niekada mamu neiskeicia.

Man gaila tavo vaiku. Ka tu jiems prikisi I galvas, tai plaukai siausiasi pagalvojus.

nu ziauri manipuliacija vaiku... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 30, 22:11)
A jau Italjoje. Kuo toliau tuo idomiau.

Paprasyk uardos, lai tau atvykstanciu lektuvu tvarkarasti asiuncia. Gal ir sudeliosi, kaip nors musu programa  mirksiukas.gif

Siuo metu, man gailu ziureti i tavo stangas.

Tu galvoji man labai rupejo isiminti kur viena atostogavai neturedama vakcinu karantino metu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 30, 23:07)
paskolos. antosliai, bankrotai  mirksiukas.gif

na taip siuo metu tikrai tevyneje nesaugi aplinka, unsure.gif

O tai kas už tave tų paskolų prėmė? Tu nori neatidavinėt skolų? Pabėgai, kad kažkam negrąžinti pinigų? Aferistė.
Tikriausiai nėra niekur saugiau nei Tėvynėj. Bet kur tavo tėvynė tai nežinau. Mankurtė.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 30, 22:51)
O kas drastiško atsitinka 50? </p><p>Jei tu manai, kad vyrui gražu, kai jo 30 metės žmonos pilvas toks, kaip 80, tai tu naivi arba durna. </p><p>Kita vertus, kai tu su vyru kaip buto draugai, nieko keista. </p>

Na man tai nieko drastisko, tau tai senstanti tystanti, vystanti oda kazkas drastisko...

taip mylimas zmogus visada grazus...tu gal nepatyrus vyro meiles? as savo vyrui visada grazi buvau ir esu, jis manim gerisi, nuolat nori pamatyti nuoga blush-anim-cl.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 30, 22:56)
Taip joms ir paaiškink. Jaunoms moterims. 

o kam man ka jom aiskinti? blink.gif lai visi daro ka nori, as tik apie save sneku ir savo poziuri.
Atsakyti

Pakartosiu klausimą- kokių baisesnių? Karas, kas dabar? Priespauda, laisvės, kaip prie sovietų, nebuvimas? O gal žmonės tremiami į Sibirą? Lėkei tik sotesnio duonos kasnio, nusišikt tau ant Lietuvos. Ir politikai (jei juos galima taip pavadinti) tau patinka tik tie, kurie kenkia Lietuvai. Tu tiesiog trokšti, kad mums būtų blogiau čia gyventi. Neišdegs, nesvajok.
Nesupratau prie ko čia tai? Tave Airija paimė iš nesaugios aplinkos? Tave kas skriaudė Lietuvoj?

Tikrai gerai Lietuvoje guventi. Bent žmonėms, kurie netingi, kurie galvoja ir veikia, o ne verkia. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 30, 22:58)
Ne visoms į save taip nusispjaut, kaip tau. </p><p>Daugumos ir dantys kreivi, ir ką? Vaikams jei reiktų, kabių nedėtum, nes nugi reikia mylėti save koks esi? </p>

as paprasciausiai save myliu, pamegink, labai fainai zinok, geras jausmas, kai saves negrauzi del asimtrisku krutu, neidealaus pilvo...
jei noretu deciau, nenoretu nedeciau, kas per bedos...? netiesus dantys priklausomai kas kaip ir del ko, tai gali sukelti stuburo ir laikysenos iskrypimus, tai tiketinai del sveikatos geriau susitvarkyti..
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 30, 22:59)
Aga, nes 2+2=4

nevisada lotuliukas.gif

kaip tau is vis suasocijuoja vaikas ir nuosprendis? kaip ir del ko vaikas gali buti nuosprendziu?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 30, 22:11)
o tai zurasytu, irasytu neturi nei vieno?  unsure.gif

na paskui, kad klausesi tai aisku,  bet bunant bunkeryje, taip rizikuojant gyvybe, nes antena isduoda, klausytis ko?

del savo vertybiu sutikti mirti yra veina, kai manipuliujama zmogaus vertybes, del sosto karu, yra kas kita...
bet geriausia butu del savo vertybiu gyventi ir jas igyvendinti  mirksiukas.gif
tau herojai, kurie zude, kam kas ....

O kam man to reikia?

Na, matai, zmones yra zingeidus. Daug ka padaro, neturedami 100 garantiju, toks jau tas gyvenimas.

Tai sakai, kovoti su sovietais tai ne vertybine kova buvo, o anot taves manipuliacijos ir sosto karai?

TAi zinoma, salyginai normalus zmones taikos metu taip ir daro. Juk jie kovojos uz savo tevynes laisve, ant savoz emes, su tais kurie ja uzgrobe.

Zinoma, ypac kai jie gina savo GIMTINE. Sito tu nesuprasi niekada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 30, 23:05)
Tai aišku mačiau. O turėjo slėptis? Ir ne, nereagavau, tik pagalvojau jėzusmarija, nes nežinojsu, kad taip gali būti. </p><p>Tai ir nevertink kitų pagsl save</p><p> Liko formos-valio, o kitoms neliko, ir nuo to, kad susigrąžins formas, jos netaps nei blogesnės, nei geresnės, jos tiesiog toliau bus savimi.</p>

kur ten plikaiss papasi vaikstot? lotuliukas.gif

tai ir sakau pasidomekit normaliu , teisingu zindymu ir nereiks stebetis del elemenatriu faktu.
Atsakyti