Juokas juokais, o kitos isproteja per klimaksą.
nu zinok panasu, nes adekvatus zmogus tikrai taip po jokius maldos namus nesisklaidys, net netikintis, na tokiso nepagarbos tai ir tarybiniais laikais nebuvo...
Papildyta:

Papildyta:
Premjerė Ingrida Šimonytė teigia kol kas nenusprendusi, ar iš pareigų turi būti atleidžiamas užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis bei susisiekimo ministras Marius Skuodis. Apie tai Vyriausybės vadovė žada pranešti kitos savaitės pradžioje
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...e.d?id=88904115
Kaip manot, atstatydins?
Na tikrai as apie ja pirma kart isgirdau, dabar daskaiciau visa zinute iki galo, tai ten parasyta, o siaip tikria nezinojau. Bet gi ne tame esme, ne partija gi, o ji.
Ne negarantuota, bet jei tai tiesa ar tau tikrai atrodo, kad ji tinkamai elgesi, jau nesakau, kad ir taip aisku, kad neteisetai, bet is zmogiskos puses adekvaciai?
nejaugi, aisku, kad niekas niekur neis, lietuviai politikai neturi tiek sazines ir orumo, kad atsistatydintu....Geras pvz UK
Boris Johnson's senior aide Allegra Stratton resigns following leaked video
nors kiek sazines turi politikai ten...
Papildyta:
skaiciau, tai jau ne veina gi patvritino, o kiek nepatvirtintu...

Papildyta:
Kadangi seni triperiai marazmatikai ten viršuje nepagqlvojo apie negalincius skiepintis, o leisti Kaledines sventes ir Naujus prie stalo su misrainemis as daugiau nesiruosiu, man uzteko dvieju paskutiniu metu, tai issireikalavau siuntimo I privacia alergijos klinika, kad ta padarytu testus kuriai vakcinai as nealergiška. Tik tada skiepinsiuos, kai busiu tikra, jog nebus anafilqksinio šoko
tai testa darykis ir skrisk kur nori

niekas neistirs tau iki galo, nes abejoju ar visa zinoma sudetis tu skiepu ir juo labiau kaip jie vis ikartu veiks...
Papildyta:
jo ji panasi i tokia...
Papildyta:
aisku neatstoja sportas normalaus fizinio darbo.
man tai treniruokliu lankymas panasus i ta epizoda is tyrimo apie ziurkes, kai jau jos nustojo daugintis ir tik savo kailiukus kedenosi

aš nelabai suprantu, iš kur tu trauki tuos raumenų pumpavimus?
Grupinėse treniruotėse dirba VISAS kūnas, ir svoriai ten minimalūs, pasirenkami. Sporto esmė ir yra ta, kad VISI raumenys gautų krūvį, judėtų.
Na, bet ką aš čia aiškinu žmogui, kuriam maišų patampymas tolygu sportui

tavo vyras eina i grupines treniruotes?

na mes pradzioje snekejom apie GYM, o tai yra treniruokliu sale

o tu maisus panesiok ir paziuresi, kurie raumenys nedirba

aisku netolygu jau sakiau, cia nera nei ka lyginti, kam tu vis kartojiesi?

tavo vyras eina i grupines treniruotes?
na mes pradzioje snekejom apie GYM, o tai yra treniruokliu sale
o tu maisus panesiok ir paziuresi, kurie raumenys nedirba
aisku netolygu jau sakiau, cia nera nei ka lyginti, kam tu vis kartojiesi?
Aišku eina. Kartu daug kur einame. Kai nori salę tik (retai) arba plaukiot.
Maišų netampau ir nenorėčiau, kad jam tektų, tai nesveika.
PUMP, GRIP, X-FIT,CROSSTRAINING grupinėse trenkėse pusė vyrų. Net ir į JOGĄ ateina. Sakai jie nenormalūs?
PUMP, GRIP, X-FIT,CROSSTRAINING grupinėse trenkėse pusė vyrų. Net ir į JOGĄ ateina. Sakai jie nenormalūs?
Plius kokia rato treniruotė, kūno dizainas ir pan-niekas jose tiek neprakaituoja kiek vyrai
Gerai uzdirbantys vyrai turi ekstremalius hobius. Jiems butu nenormalu šokineti tarp senstanciu moteriskiu ir virs galvos ploti rankutėmis.
Papildyta:
<div>
<p>PUMP, GRIP, X-FIT,CROSSTRAINING grupinėse trenkėse pusė vyrų. Net ir į JOGĄ ateina. Sakai jie nenormalūs?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Plius kokia rato treniruotė, kūno dizainas ir pan-niekas jose tiek neprakaituoja kiek vyrai

Macius as tuos vyrus strakaliojimo grupėse. Tam tikra rūšis.
Papildyta:
O prie ko cia tu? Mes kalbejome apie tavo vyra

Tai kad mano minėtose trenkėse nešokinėjama virš galvos plojant rankutėmis. Ir su štangom (svoriais) ir su stepais ir kt inventorium dirbama

Maišų netampau ir nenorėčiau, kad jam tektų, tai nesveika.
Tai saunu, bele jum visiem ten gerai...
Vyrui kilnoti maisus nesveika, gal tu nejuokauk?

Papildyta:
kokia tavo vaizduote nesveika visgi. ar kazka pansaus sakiau??

paprasciausiai supratau klaidingai, kad jos vyras eina i treniruokliu sale, pasirodo i grupines treniruotes, isisaiskinom ir tiek. Kas kur nori ten lai eina, o savo poziuri pasakiau apie sportuojancius vyrus, saunu jei tai ne pirmas prioritetas vyro, turincio seima

Papildyta:

Zinai, kai mano drauges vyras visoks sportuojantis, medituojantis begdavo i kalnus pamedituoti, kai reikdavo su vaikais padeti, tai ka as zinau...Gerai, kai viskas savo laiku ir vietoje, prioritetu eileje......
Papildyta:
Papildyta:

Ar man vienai atrodo, ar Burundukei jau sifilis megenis suėdė.
Tipo, meti iššūkį tave pabulinti? Tipo kažkokią nuotrupą reikia bijoti bulitni online? O ir tikslas koks - kad praleist laiką besirašinėjant su idiote?
Burbanti - jei nori, tai gali laikyti save čia super kiečiausia asaba forume. Prašau tau medalis, diplomas ir karūna ant galvos.
Tipo bulinti tokį šūdelį kaip tu yra iššūkis? Taigi tu prie stulpo prisikabintum, kad tik dėmesio gautum. Tave bulinti, tai kaip sušlapti lyjant - nereikia nei pastangų, nei kūrybiškumo.
Pasakei, "Burbanti yra šūdas" ir tu subinę susiplėšysi, kad tik patvirtintum šitą faktą :DDD