Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Pliac, jie rimtai forumą skaito biggrin.gif N.Zelandija planuoja visiškai atsisakyti tabako gaminių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 12 09, 18:33)
Pliac, jie rimtai forumą skaito biggrin.gif N.Zelandija planuoja visiškai atsisakyti tabako gaminių biggrin.gif

Po 60 metu ar po 70 metu
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2021 12 09, 17:52)
Ar man vienai atrodo, ar Burundukei jau sifilis megenis suėdė.
Tipo, meti iššūkį tave pabulinti? Tipo kažkokią nuotrupą reikia bijoti bulitni online? O ir tikslas koks - kad praleist laiką besirašinėjant su idiote?
Burbanti - jei nori, tai gali laikyti save čia super kiečiausia asaba forume. Prašau tau medalis, diplomas ir karūna ant galvos.

Tipo bulinti tokį šūdelį kaip tu yra iššūkis? Taigi tu prie stulpo prisikabintum, kad tik dėmesio gautum. Tave bulinti, tai kaip sušlapti lyjant - nereikia nei pastangų, nei kūrybiškumo.
Pasakei, "Burbanti yra šūdas" ir tu subinę susiplėšysi, kad tik patvirtintum šitą faktą :DDD

Zinok panasiau, kad tau kazkas negerai ar tai su nervais ar su tais smegenim, bet nu neadekvatu cia ateiti is niekur nieko uzsipulti zmogu, gal cia kokios senos razborkes jusu, nu bet vis tiek ziurisi keista, svelniai tariant. Gal nusiramink pirma? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 12 09, 18:06)
Bet tai kaip ginamasi nuo sporto 😅ir maišais, ir vaikais, kuo tik nori 😅

Man atrodo kad tu gini vyra nuo geriau apmokamu darbu, maisu ir vaiku ax.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 09, 18:08)
8i ne, as nekalbu apie specifines grupes, kurios ir po pasauli pavazinwja bemedituodami ar besportuodami,  as kalbu apie  gymo grupes. .

is esmes nesvarbu, jei tai eina paskui po seimos poreikiu, kad ir begimas ryte, jei zmonos , vaiku poreikiai neaprupinti, koks skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 12 09, 18:42)
Zinok panasiau, kad tau kazkas negerai ar tai su nervais ar su tais smegenim, bet nu neadekvatu cia ateiti is niekur nieko uzsipulti zmogu, gal cia kokios senos razborkes jusu, nu bet vis tiek ziurisi keista, svelniai tariant. Gal nusiramink pirma?  4u.gif
Papildyta:

Man atrodo kad tu gini vyra nuo geriau apmokamu darbu, maisu ir vaiku  ax.gif

As jos neatsimenu, bet kadangi Montekrista bais apsidziauge, tai manau cia sena nemeile man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 09, 18:11)
Pas mane nuo jaunystes 4-6 dienos budavo game. Nu nepasakokit pasakų jus cia, joptvajumat. .as gi sakau - kartu su bobomis eina tik specifiniai vyrai. Ju visokiu dydziu yra, juos vienyja tik vienas dalykas - megsta ziureti I kliuksincius bobu papus.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kazkas is tos operos, tikrai nesu maciusi neiveino normalau svyro grupese, kiek esu ejusi, dauguma moteru arba tokie grazs, svelnus jaukus vyrukai biggrin.gif as nieko pries juos neturiu, na bet manes asmeniskai jie netraukia, jei ka traukia tai gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 12 09, 18:43)

is esmes nesvarbu, jei tai eina paskui po seimos poreikiu, kad ir begimas ryte, jei zmonos , vaiku poreikiai neaprupinti, koks skirtumas?

Yra gi moteru, kurios gyvena su kurvininkais ir zino tai. Ir joms gerai.

Atsimenat South is mamkų, ji gi specialiai ejo i gymą, kad susirasti meiluzi. Ta pacia diena susirado.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 12 09, 18:33)

biggrin.gif jauciam bangas visi matyt bendras informacijos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
saunuoliai
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 12 09, 18:45)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif kazkas is tos operos, tikrai nesu maciusi neiveino normalau svyro grupese, kiek esu ejusi, dauguma moteru arba tokie grazs, svelnus jaukus vyrukai  biggrin.gif as nieko pries juos neturiu, na bet manes asmeniskai jie netraukia, jei ka traukia tai gerai  biggrin.gif

As irgi nieko pries neturiu. Visokiu vyru yra, visokiu reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 09, 18:46)
Yra gi moteru, kurios gyvena su kurvininkais ir zino tai. Ir joms gerai.

Atsimenat South is mamkų, ji gi specialiai ejo i gymą, kad susirasti meiluzi. Ta pacia diena susirado.

nu jo visokiu yra visokiu reikia, ka ipaglavoji sport sale ne pats blogiausias uzsiemimas... unsure.gif

ne as tokiso neatsimenu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 12 09, 18:48)

ne as tokiso neatsimenu... biggrin.gif

Tu daug ko nepazysti mamkose, o as daug ką užmiršus, nes neisimintini personazai buvo.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 09, 18:43)
As jos neatsimenu, bet kadangi Montekrista bais apsidziauge, tai manau cia sena nemeile man  biggrin.gif

čia ta, kuriai katės aukščiau kitų šeimos narių ir tokia kaip MKrista, sutinka, kad diedas mažiau uždirbtų, bile nuimtų jai namų ruošos darbus smile.gif
Atsakyti

Zinok panasiau, kad tau kazkas negerai ar tai su nervais ar su tais smegenim, bet nu neadekvatu cia ateiti is niekur nieko uzsipulti zmogu, gal cia kokios senos razborkes jusu, nu bet vis tiek ziurisi keista, svelniai tariant. Gal nusiramink pirma? 4u.gif
Papildyta:
Man atrodo kad tu gini vyra nuo geriau apmokamu darbu, maisu ir vaiku ax.gif
Papildyta:

Geriau apmokamų? 🙄kur

Aš nesuprantu ko tuos šeimos poreikius kiši? 

Atsakyti