Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Tai kad mano minėtose trenkėse nešokinėjama virš galvos plojant rankutėmis. Ir su štangom (svoriais) ir su stepais ir kt inventorium dirbama biggrin.gif

Nu negriauk jų įsivaizdavimo😅

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 12 09, 17:27)
Tai kad mano minėtose trenkėse nešokinėjama virš galvos plojant rankutėmis. Ir su štangom (svoriais) ir su stepais ir kt inventorium dirbama biggrin.gif

Nu bet gi vistiek su moterimis grupe, o tai reiskia, kad ir krūviqi ne vyriški.
Atsakyti
Bet tai kaip ginamasi nuo sporto 😅ir maišais, ir vaikais, kuo tik nori 😅
Atsakyti

:) pabandyk kada PUMP .arba TRX 

Tada pakalbėsim, nes akivaizdu, kad jums sportas yra tik štangos salėj arba mosikavimas rankomis grupinėse

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 12 09, 17:37)

Zinai, kai mano drauges vyras visoks sportuojantis, medituojantis begdavo i kalnus pamedituoti, kai reikdavo su vaikais padeti, tai ka as zinau...Gerai, kai viskas savo laiku ir vietoje, prioritetu eileje......

8i ne, as nekalbu apie specifines grupes, kurios ir po pasauli pavazinwja bemedituodami ar besportuodami, as kalbu apie gymo grupes. .
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 09, 19:05)

Gi treneris pasako kokius svorius vyrams dėtis, kokius moterims, nuo iki.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 12 09, 18:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72906813" data-time="1639065941"><div><p>Nu bet gi vistiek su moterimis grupe, o tai reiskia, kad ir krūviqi ne vyriški.</p></div></blockquote><p>:) pabandyk kada PUMP .arba TRX </p><p>Tada pakalbėsim, nes akivaizdu, kad jums sportas yra tik štangos salėj arba mosikavimas rankomis grupinėse</p>

Baik tu cia teisintis. Atrodo ji tik viena vaikscoja I gymą rolleyes.gif
Atsakyti

Baik tu cia teisintis. Atrodo ji tik viena vaikscoja I gymą rolleyes.gif

Sporto klubą. 

Ir taip, akivaizdu, kas neturi jokio suvokimo apie sportą.

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 12 09, 18:08)

Pas mane nuo jaunystes 4-6 dienos budavo game. Nu nepasakokit pasakų jus cia, joptvajumat. .as gi sakau - kartu su bobomis eina tik specifiniai vyrai. Ju visokiu dydziu yra, juos vienyja tik vienas dalykas - megsta ziureti I kliuksincius bobu papus.
Atsakyti

Kam sakyt, matai gi, kiek paveži. Juolab, kad grupinėse viskas "ant tempo" 

Atsakyti

Pas mane nuo jaunystes 4-6 dienos budavo game. Nu nepasakokit pasakų jus cia, joptvajumat. .as gi sakau - kartu su bobomis eina tik specifiniai vyrai. Ju visokiu dydziu yra, juos vienyja tik vienas dalykas - megsta ziureti I kliuksincius bobu papus.

Koks susireikšminimas:)

Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2021 12 09, 17:52)
Ar man vienai atrodo, ar Burundukei jau sifilis megenis suėdė.
Tipo, meti iššūkį tave pabulinti? Tipo kažkokią nuotrupą reikia bijoti bulitni online? O ir tikslas koks - kad praleist laiką besirašinėjant su idiote?
Burbanti - jei nori, tai gali laikyti save čia super kiečiausia asaba forume. Prašau tau medalis, diplomas ir karūna ant galvos.

Tipo bulinti tokį šūdelį kaip tu yra iššūkis? Taigi tu prie stulpo prisikabintum, kad tik dėmesio gautum. Tave bulinti, tai kaip sušlapti lyjant - nereikia nei pastangų, nei kūrybiškumo.
Pasakei, "Burbanti yra šūdas" ir tu subinę susiplėšysi, kad tik patvirtintum šitą faktą :DDD

Ooooo ..dar viena is uzdaros grupes parbėgo biggrin.gif
Tai grįžtat visos po truputi I šviesą? Šeimininkės neklausot, oi bus jums biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 12 09, 18:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72906820" data-time="1639066286"><div><p>Pas mane nuo jaunystes 4-6 dienos budavo game. Nu nepasakokit pasakų jus cia, joptvajumat. .as gi sakau - kartu su bobomis eina tik specifiniai vyrai. Ju visokiu dydziu yra, juos vienyja tik vienas dalykas - megsta ziureti I kliuksincius bobu papus.</p></div></blockquote><p>Koks susireikšminimas:)</p>

Apie koki tu xia susireiksminima kalbi? Mes kalbqm apie specifine rūšį vyrų, kurie lankosi bendrose gymo grupese pastrakalioti kartu su bobomis.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 12 09, 18:06)
Bet tai kaip ginamasi nuo sporto 😅ir maišais, ir vaikais, kuo tik nori 😅

Tema buvo apie vyrus, kurie megsta I pasilenkusiu bobu klynus ziureti bendrose grupese.

Alio, žeme kviecia Marsa. Nebaraškini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 09 gruodžio 2021 - 18:18