Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2021 12 30, 12:10)
Kaip bebutu daugma aukliu ar auklyciu darzeliuose - moterys, nes visgi moters tiek kunas, tiek psichika jau gamtos labiau pritaikyta rupintis kudikiais, mazais vaikais, kas yra naturali tasa po nestumo, bet tai nereiskia, kad vyria nemoka ar negali to daryti...kaip ir moterys likusios vienos su kudikiais irgi neprapuola... mes visi daug maz viska galim, tik kazka geriau mokam, kazkas labiau patinka ir tiek mirksiukas.gif svarbu, kad seimoje visi rastu savo vieta ir visi jaustusi laimingi.

amen
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 12 30, 13:25)
<p>Su tuo omicron nebėra aiškios saugios antikūnų ribos,bet iš esmės sirgimo faktas tinka, tai reik jį fiksuot. Nors aš vistik duočiau tą pasą nuo kokio 1000. Tiesiog tas 21,8 yra nesąmonė absoliuti. </p>

rimtai? blink.gif doh.gif doh.gif galima koki saltini ne is politiku?

ar jus is vsi suvokiat, kas yra antikuniai ir kas yra imunitetas? panasu, kad is vis ne...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 12 30, 13:34)
prakalbo ką tik iškeptoji, žiūrėk neprisišnekėk smile.gif

Kas iškeptoji? Apie ką tu čia?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 12 30, 13:27)
Nu knygas šiaip jau rašytojai rašo, tau tolokai iki jų. Bet gali stengtis. O jei apie tavo postą tai tik buvo papilstymas iš tuščio į kiaurą, visiems žinomos tiesos.

Pritariu, manau kažkokia riba turėtų būti tų antikūnų, kad veiktų GP, gal aukštesnė nei iki šiol, bet jei pakankamai antikūnų, tai kam skiepytis. Nors sakoma, kad labai netikslūs tie duomenys, skirtingose laboratorijose skyriasi. Ir keista, kad persirgusiems tiks antikūnų testas, tik dviem dozėm skiepytiems ne. Ar aš ne taip supratau? Be to, manau daug pasiskiepijusių yra persirgę net nežinodami, mano viena kolegį pvz turi jų 2 tūkst, o skiepų galiojimas ant dienų baigsis. Matomai persirgo, bet nejuto.
kitose šalyse ne ką geriau ax.gif

tai tame ir esme, akd knygos sudetingesnes ir duag ilgesnes, jei net mano zinuciu trumpu nesuprantat, tai ka jum apie knygas sneketi, na nebent kokie bulvariniai romanai turetu tikti, apie sudetingesnes knygas tai patyliu unsure.gif

Prie ko is vis tie antikuniai ir aplamai GP yra absurdas, segregacija, pasityciojimas is zmoniu

nes fuflo jusu tos vakcinos lotuliukas.gif kaip ir jusu valdzia.... unsure.gif

Taip daug iv nesamoniu, bet ribojimai del restoranu ar kitu pramogu nemanau, kad galima lyginti su neleidimu dirbti ar studijuoti ar ypac neleisti seimo nariu i seima ar ne?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 12 30, 13:30)
<p>Skiepytis su 2000 antikūnų yra nesąmonė.</p>

nejaugi? sakai Simonyte nesamone ives? bigsmile.gif
Atsakyti

rimtai? blink.gifdoh.gifdoh.gifgalima koki saltini ne is politiku?

ar jus is vsi suvokiat, kas yra antikuniai ir kas yra imunitetas? panasu, kad is vis ne...

Prieš delta buvo nuo 504 (buvo tyrimai daryti), o prieš šitą neaišku visai, nes daug mutacijų ir tik l.didelis antikūnų kiekis gali suveikti (nes tada tikėtina bus ir prieš užklupusi atmainos variantą). 

KAŽKAIP TAIP

Atsakyti

tai tame ir esme, akd knygos sudetingesnes ir duag ilgesnes, jei net mano zinuciu trumpu nesuprantat, tai ka jum apie knygas sneketi, na nebent kokie bulvariniai romanai turetu tikti, apie sudetingesnes knygas tai patyliu unsure.gif

Prie ko is vis tie antikuniai ir aplamai GP yra absurdas, segregacija, pasityciojimas is zmoniu

nes fuflo jusu tos vakcinos lotuliukas.gifkaip ir jusu valdzia.... unsure.gif

Taip daug iv nesamoniu, bet ribojimai del restoranu ar kitu pramogu nemanau, kad galima lyginti su neleidimu dirbti ar studijuoti ar ypac neleisti seimo nariu i seima ar ne?
Papildyta:
nejaugi? sakai Simonyte nesamone ives? bigsmile.gif

O ką ji Dievas? 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 12 30, 13:43)
O ką ji Dievas? 

biggrin.gif O - viena is pirmuju, pradejusi po truputi keisti spalvas biggrin.gif Lauksim sekančių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 gruodžio 2021 - 13:49
<p>Prieš delta buvo nuo 504 (buvo tyrimai daryti), o prieš šitą neaišku visai, nes daug mutacijų ir tik l.didelis antikūnų kiekis gali suveikti (nes tada tikėtina bus ir prieš užklupusi atmainos variantą). </p><p>KAŽKAIP TAIP</p>

klausiu saltinio, nes man panasu i brieda, antikunai tik reiskia buvusia infekcija ir tiek, jokio irodymo ju kiekio ir atsparumo ligai nera, o kad liga persirgta tik.
Atsakyti
KAŽKAIP TAIP

'Kazkaip taip' - 'viena bobute pasake' analogas.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 12 30, 13:45)
O ką ji Dievas? 

o cia prie ko? blink.gif tu supranti, kad tai ensmaone, tai jau tu dievas? doh.gif
piktybine ji, nezinau ar is durnumo ar del pinigu ir valdzios, parazituoja ir tiek...
Atsakyti

prakalbo ką tik iškeptoji, žiūrėk neprisišnekėk smile.gif
aš tėvą turiu, bet mama yra mama, tam ir moteris
Papildyta:
tai tikiuosi tu techniniuose dalykuose taip pat gaudaisi kaip vyras? remontuoji mašinas, namus statai kartu? aaaa, jūs viską samdote? tik įdomu kurią lytį? biggrin.gif

ta prasme kūdikį augint reikia kažkokius mokslus baigti? Nuo mažens auginti kūdikius ar kaip? :D

Atsakyti

Tragedija, vaikai dvejų metų eina į darželius, sEUbas konkretus :D 

Atsakyti