QUOTE(Monteverte @ 2021 12 30, 14:09)
Jooo. Aš nuo vaikystės pamenu tuos vaizdus kaip tempia rėkiančius, raudančius vaikus į darželį mamos... Aš taip nedariau, mano giminė kantrumu pasižymi, vidine stiprybe, bet ne visi tokie. O kaip paaugau, tai jau ne tik rėkiančius mačiau, bet dar ir krentančius, sukniubusius, daužančius galvą, kurie jau patys net neina traukiami. Jaunoji karta dar silpnesnė gimė, deja.
tai ir cia formume gali pasiskaityti istoriju, vaikas 3 menesius ir pan verkia kas rya, ka daryti ar toliau vesti i darzeli

Na vieni vaikai protestuoja, kiti i vidu viska perima, jaunesni nuvesti dar nemoka protestuoti, jie paprasciausiai prisitaiko, o ka daryti...
Vaikui darzelis gali duoti naudos nebent sulaukus 4-5 metu ir tai tik kelias val per diena, o ne pilna diena...ir zinoma i kiekveina vaika reikia ziureti individualiai...Bet nei vienas 2 m vaikus nenori buti pilna diena atskritas nuo savo mamos, vaikai kencia del to, patiria stresa atskyrimo, ir kas kaip tvarkosi...
Nuvesti anksti i darzeli vaikai uzauge tampa darboholikais daznai, turi kompleksu, nepasitikejimu ir t.t. cia is psichologu tyrimu...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 12 30, 14:11)
tai tu, o pas mus netvarka, homeopatai mokami atskirai: ir vaisteliai, ir konsultacijos
tai jo pas mus irgi mokami, bet man ir gydytojai mokami, prakriskai tos pacios sumos, tiek,kad patekti pas medikus siuo metu gana sudetinga

del visko siuncia darytis testus, draugei miezys ant akies uzaugo, neprieme be testo, o jo laukti bent pora dienu gi atsakymo reikia

absurdai visiski...