Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

As ir tikejausi, kad tu viena is pirmuju pradesi persiaudineti batus...kaip niekur nieko biggrin.gif

Tiesiog iki tol kažkaip gan sutapo požiūris su valdžios sprendimais +- ar atrodė logiška. 

Dabar pasimetimas, nes faktas, kad prieš tą omicrom veikia tik neseni persirgimai ar skiepai, kol tų antikūnų galybė, o realiai normaliai neveikia niekas. 

Atsakyti
QUOTE(pabėgėlis @ 2021 12 29, 18:30)
moterim turi atrodyti, o ne karikatūra

o koks tau skirtumas, kaip svetimos moterys atrodo? doh.gif
niekas niekam nieko neturi

jei suauges zmogus savam kune, savuose rubuose, batuose ir t.t. jauciasi gerai, tai niekam del to neturetu kilti bedu.. mirksiukas.gif
Atsakyti

vaikui taip tragedija, zinoma zmogus gajus padaras, prisitaiko kazkaip... unsure.gifypac tie lietuviski darzeliai nuo 9-5...visa darbo diena ir daznai piktos aukletojos bemustruojancios vaikus, del to ir serga vaikai, liudna jiem ten.... unsure.gif

Būna, kad nori eit 2 ir nebūtinai piktos. Vaikai skirtingi, o serga dėl virusų. 

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 12 29, 20:16)
Aś nesuprantu tų kalėdinių dovanų sureikšminimo, na gal kai nesniai vedę, bet kai jau kelis dešimtmečius gyveni... ir tikrai geriau knyga bet iš širdies ir tokia, kurios laukei pasirodant, nei brilikai, kuriais ne tik tave, bet ir meilužes apdovanoja.

su tuo sutinku...

bet cia tai keista tokia mintis? tavo vyras turi meiluziu, kad is vis tokia mintis kyla?
manau dovana turi buti, tai, kas dziugina moteri kazka gal briliantai, kazka gal knygos, nei viena nebloga dovana, na zinoma , ka vyras isgali nupirkti dar biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pabėgėlis @ 2021 12 29, 20:37)
durni žmones, tokie kaip tu, visada susidomėjima kelia, nes idomu-o kas toliau</p>

cia tipo vyras raso? blink.gif tu neturi zmonos, savo moters, kuria dometumeisi, kas tau darbo iki svetimos moters supermamu forume?
Atsakyti

As ir tikejausi, kad tu viena is pirmuju pradesi persiaudineti batus...kaip niekur nieko biggrin.gif

nu šitas jai budingas, giesmiu kaitaliojimas

Atsakyti

su tuo sutinku...

bet cia tai keista tokia mintis? tavo vyras turi meiluziu, kad is vis tokia mintis kyla?
manau dovana turi buti, tai, kas dziugina moteri kazka gal briliantai, kazka gal knygos, nei viena nebloga dovana, na zinoma , ka vyras isgali nupirkti dar biggrin.gif
Papildyta:
cia tipo vyras raso? blink.giftu neturi zmonos, savo moters, kuria dometumeisi, kas tau darbo iki svetimos moters supermamu forume?

Nu koks vyras 🤣

Atsakyti

nu šitas jai budingas, giesmiu kaitaliojimas

Eik į savo smėlio dėžę

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 12 29, 20:38)
šiaip tai retas vyras pataikytų
nu nebent moteris visai be nuomonės ir savito skonio, tai pataikytų gal tada
arba ji pirštu pabaksnoja, kad to nori? bet ar tai dovana? tai tiesiog nurodytas pirkinys
dovana turėtų būti staigmena šiaip jau

pritariu, isvaizduoju savo vyra man rankine perkanti lotuliukas.gif kvepalai is vis man sintetiniai nepatinka, papuosalu yra pirkes visai gerai pataike, tik as ju nebenesioju daug, sudetingas as zmogus biggrin.gif
Atsakyti

Aš sutinku su požiūriu, kas mama kūdikiu geba geriau rūpintis dėl instinktų ir moterims labiau būdingo detalių matymo, plius moterys labiau empatiškos, geriau jaučia vaikus. Dauguma moterų, kaip ir nedidelė dalis vyrų. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 12 29, 20:45)
Aš turbūt labai bloga žmona, bet mano dovana šiais metais bus netradicinė. Aš vyro gimtadieniui tikslų jo gimimo laiką minutėmis sužinojau. Juk smagu, kai gali sveikinti toč toč, o ne nuo ryto kaip visi, jei pvz. žmogus vakare gimė. Jis pats kaltas, kad neišlaikė to iki gimtadienio. Tai viena dalis dovanos atkrito. O kita dalis bus daina, kuri bus jam skirta, atitiks jį tą dieną. Ir grajinsiu jam ją, pati dainuosiu.
Ką tie daiktai ar pramogos? Mes viską turime, kai norime į pramogą, tai varome. Reikia daugiau originalumo

wub.gif kaip fainai ir as noreciau tokios dovanos...
siap dovanos esme man nera daiktai ir ne ju brangume esme, o tas laikas, butent, ka zmogus praleidzia del taves, galvodamas, kaip tave pradziuginti, tai gali buti paprasciausi pusryciai pagaminti ar pedu masazas pavargus, kelione ekspromtu sugalvota ar kartu pasodintas medelis ir t.t.

bet cia kaip sakoma 5 meile skalbos, svarbu, kad zmones ussisenektu tarpusavyje, svarbu, kad vyras nedovanotu kvepalui, kai moteriai reikia gal apkabinimom paprasciausiai ar kad ir baterijos telefonui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 12 29, 20:50)
Turiu tave nuvilti-veikia:) galėdavau ramiai kūdikius jam palikt, tarp maitinimų ar net ilgiau, ir jis su jais tvarkėsi taip pat kaip aš. Niekada nėra man vyras skambinęs su tokiais durnais klausimais, o kuo gi rengti vaiką, o kur tas ar anas. O yra moterų, kurių diedai, pvz, nežinotų, kuo vaiką rengti ar ką daryti, ksi kūdikiui diegliukai ir etc </p>

bet visgi tu juos daugiau priziurejai iki metu bent ar ne, ne yyras? cia del to kad vvras nenorejo ar negalejo 50/50 auginti?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 12 29, 20:55)
Tai čia kai randi vyrą šiais laikais, o ne teleportuojiesi iš praeitų amžių smile.gif</p><p></p><p>O ir vyras su kūdikiu labai vyriškai atrodo. Man gražu smile.gif</p>

tu su vyru 50/50 dalinotes vaiku prieziura nuo vaiku gimimo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 12 30, 14:26)
pritariu, isvaizduoju savo vyra man rankine perkanti lotuliukas.gif kvepalai is vis man sintetiniai nepatinka, papuosalu yra pirkes visai gerai pataike, tik as ju  nebenesioju daug, sudetingas as zmogus  biggrin.gif

maniškis po šitiek metų net nesupranta kokios mašinos man tiksliai patinka biggrin.gif nes man patinka įvairūs modeliai, įvairios formos, bet taip savitai lenktos, riestos, nu tai fig suprasi biggrin.gif Ir dar man viskas priklauso nuo spalvos ar tam tikro pagražinimo, bamperių kokių, ratų blatnų ar pan. Tai būna, kad aš jam rodau: žie, graži mašina. O jis man: kaip? taigi vakar sakei, kad baisi. Aš: ką??? sako: nu taip, rodžiau tau, sakei baisi. Tai aš jam: gal kita spalva buvo, be pagražinimo jokio? jis sako: nu jo, visai kita spalva ir paprastesnė komplektacija. Aš: nu tai va!!!!!
Tai ką tu žmogus tokiai kaip aš nupirksi? biggrin.gif Dievas vargiai pataikytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 12 30, 14:18)
Tiesiog iki tol kažkaip gan sutapo požiūris su valdžios sprendimais +- ar atrodė logiška. 
Dabar pasimetimas, nes faktas, kad prieš tą omicrom veikia tik neseni persirgimai ar skiepai, kol tų antikūnų galybė, o realiai normaliai neveikia niekas. 

ir vel salitnis bus? is kur tu tuos faktus imi? doh.gif

kiek skaitau moksliniku atsiliepimu, tai is vsi omicorm, pats svelniausiasi ir lengviausiai pasireiskiantis virusas.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 12 30, 14:21)
Būna, kad nori eit 2 ir nebūtinai piktos. Vaikai skirtingi, o serga dėl virusų. </p>

tikrai NORI? Sako 2 metu vaikui, ko nori su mamyte buti ar eiti i darzeli visai dienai, ir vaiaks sako valio noriu i drazeli? klausimas kas per mama ten.... unsure.gif 4,5 tikrai gali noreti draugu, jei tevai per mazai veda prie kitu vaiku, neturi draugu rato, neuzsiima su vaiku, nu bet, ka dnoretu 2....cia labai keistas atvejis butu...

virusai, bakterijos nuolat tarp musu tik ne visi ir ne nuolat sergam. O nuvesti i darzeli vaikai pradeda sirgti labai daznai ir dazniausiais slogos, kosuliai, kas yra pasmoninines asaros unsure.gif kiti neserga, kiti verkia, treti i save viska uzgniauzia, kas veliau pasireiks, na nera gerai 2 m vaikui buti atskritam nuo mamos...ypac visai dienai, jiem tai STRESAS IR TRAUMA, o kaip aks su tuo tvarkysis priklauso nuo pacio zmogaus organizmo , atsparumo..
pvz mano brolio mama negalejo i darzeli vesti , tik nuveda serga, neveda sveikiausias vaikas biggrin.gif tai buvo jo protesto forma ir jis issikovojo, jis nelanke darelio, mama del jo pakeite savo darba, kad galetu is namu dirbti. Bet ne visos mamos i tai atsizvelgia...
Papildyta:
QUOTE(pabėgėlis @ 2021 12 30, 14:24)
nu šitas jai budingas, giesmiu kaitaliojimas</p>

atrodo kad ja pazysti geriau, nei savo zmona, ar tokiso neturi tai belieka svetimos moterys supermamu forumuose? unsure.gif
Atsakyti