Labas rytas

Ačiū už Jūsų nuomones, patarimus, barimą , abejones ir paskatinimą. Skaičiau kiekvieną pasisakymą atidžiai, kad nieko nepraleisti. Pirmiausia noriu pasakyti, kad nesu vėjavaikė, tiesiog užsimaniusi katino. Taip pat neketinu mesti jo lauk ar kažkam vėl atiduoti. Pastarasis variantas būtų tuomet, jei tikrai viską padarius vaikų nepriims ir puldinės. Manau niekas, ne tik aš, nenortų nejaukiai ar nesaugiai jaustis savo namuose.
V-Rinė mes jos neimam į rankas ir neguldom ant savęs. Vyras atsigulė ant lovos su knyga ir netrukus ji įsitaisė ant jo. Paskui vakare kalbėdama telefonu ant tos pačios lovos atsiguliau aš. Ji gulėjo man ant krūtinės, snukučiu glaudėsi man į veidą, murkė, o aš švelniai ją glosčiau.
Šuniuką uždarome kitame kambaryje, katytės kambaryje durys atidarytos, kad ji jaustųsi rami, saugi ir neuždaryta. Tačiau kol kas iš "savo kambario" ji neišeina. Vaikai nemaži, supranta ir prie jos nelenda. Dukrytė vos įeina į kambarį, prie jos glaustosi iš karto, o sūnų pamačiusi šnypščia. Vyras mano, kad ji galėjo būti mušama galbūt vaikų. Jis katinų nebijo visai, beje.
Mes visi puikiai suvokiame, kad katei yra stresas ir stengiamės, norime suteikti jai meilę, bei namų šilumą, tačiau, kaip jau minėjau nelabai norime grėsmės sau. Reaguoju į kūno kalbą. Stebime kada vizga visa uodega(džiaugiasi), kada tik galiukas(pyksta), kada ausys "atitrauktos" atgal. Mokau ir vaikus.
Aisttaip, sutinku patirties neturiu su katėmis "stabilios" psichikos, ką jau kalbėti apie "nestabilią" baimės paveiktą psichiką. Seku temą "kaip užsiauginti gerą katę", nors kone visus atsakymus gaunu iš jūsų.
Didelė mano baimė yra dėl Tučio ir netrukus atkeliausiančio Mako. Rastės akimis žiūrint, tai priešai, taip, bet iki Mako atėjimo liko lygiai mėnuo. Kol kas visos galimybės yra būti jai atskirtai, pratintis vieniems prie kitų. Ji jau žino, kad čia gyvena ir šuo. Vis dėl to šiandien tik trečia diena dar...
Kas liečia mano vižlą... jis visada liks mano. Didžiulis sukrėtimas ir nelaimė nulėmė jo išvykimą. Labai ilgas apsisprendimas už ir prieš.. net nenoriu prisiminti, nes ašaros kaupiasi. Nekalbu apie jį, nes nenoriu klausimų, nenoriu "teisintis" užėjus saldžiam prisiminimui pasidalinau su Jumis nuotraukomis ir gavau atkirtį, kad įsigijau ir pamečiau...

beje, jo būdas man labai tiko, net nemoku paaiškinti, Tutį auginu ir mylių, o vižlas visuomet išliks MANO šuo širdyje...Joks jorkas ir kitos veislės šuo nepritaps jam ir nieko nemylėsiu taip, kaip mylėjau SAVO vižlą.
Nenoriu būti "loterijų" lošėja. Jei Rastutė vis tik puldinės ant vaikų, jai bus sunku rasti namus, nes galės gyventi tik su suaugusiais žmonėmis.
Šįryt buvo sesuo mano namuose. Sakė katytė labai meilė ir visai neagresyvi. Kadangi ji pati augina katę, be baimės su ja pažaidė, ir katė tuo džiaugėsi.
Dukra, paskambinusi pasakė, kad katytė sėdėjo jai ant kelių ir murkė, tačiau vos tik dukra sugalvojo stotis, ji pradėjo urgzti. Dukra liko sėdėti, kol katė pati nulips. Pasakiau, jai kad reikėjo stotis ir eiti. Bet jei atvirai, pati būčiau bijojusi ko gero atsistoti.
Tai tiek iš mūsų gyvenimo su pamestinuke. Dabar mes ramiai, stengsimės gyventi taip, lyg čia būtų šimtą metų be šių metų. Pratinsimės vieni prie kitų. Labai tikiuosi, kad ji pradės eiti iš savo kambario ir nebešnypšti, nepulti ant vaikų.
Gražios visoms darbo dienos
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 09 28, 09:24)
Nepraeis cia taip pigiai
Maciau buvo prisijungusi, kazka rase ir vel dingo. Itariu Raste uzemusi visus namus, peremusi visus interneto tinklus, elektroninius pastus, pati bande rasyti mums, bet matyt nepavyko
baikit merginos, žvengiu į delną

bosas kitam kabinete, kolega priešais, o aš su akiniais rašau jums, tipo smarkiai dirbu rimtu veidu