Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Merfė @ 2016 09 28, 09:52)
Oi, Šponkiuk, literatūros neturiu, tačiau brolio šeimyna ( kad juos kur) taip iš daugintojų įsigijo bokseriuką. Jergutėliau, šuo beviltiškai nestabilus.

O siaube... blink.gif Dar tokių istorijų negirdėjau. Liūdna schmoll.gif

Šituo atveju prieglaudiniai turi du privalumus: juos prižiūrintys žmonės gali papasakoti apie gyvūnų charakterį, ir jie nieko nekainuoja. Na, nebent jūsų geranorišką paramą prieglaudai. smile.gif
Atsakyti
Ahabi - esi šaunuolė 4u.gif aš irgi turėjau panašią situaciją kaip ir Erendira . Parsinešiau tėvų katiną nes ten jis su mano mama nebesutarė. Būčiau pasilikusi pas save bet buvo matyti kad Grikis nepatenkintas ir anas katinas įsitempęs dėl Grikio. Ieškojau naujų namų, suradau puikius žmones kur katinas laimingai gyvena. Ir tavęs tikrai nė viena iš mūsų nenorėjo užgauti ar įskaudinti 4u.gif žinai gi kaip būna ir šeimoje - kartais savoje aplinkoje mes mažiau kontroliuojame kaip sakome, o čia gi mes nematome vienos kitų veidų o raidės ne visada perteikia tikrasias emocijas, taip kad ir mūsų SM šeimoje kartais nutinka nesusipratimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dėl katytės urzgimo kai guli ant kelių - ji tiesiog duoda suprasti kad žmogui sujudėjus ji sunerimo. Mano priglaustinis katinas pradžioje irgi taip darydavo. Aš tada arba likdavau sėdėti arba tiesiog stodavausi kad katinas būtų priverstas nušokti,rankomis neliesdavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Merfė @ 2016 09 28, 09:52)
Labas rytas visom 4u.gif  Ojej kiek nuoykių ir grožybių čia pas mus smile.gif  Nesukomentuosiu, nes dar lekiu gi visko paskaityt. Visiems pūkuotiem grožiams po pakasiuką, ai, tiek jau to, po pakasiuką ir sausanosiams lotuliukas.gif

ahabimeni, sunkoka,- tačiau apie viską merginos jau parašė. Kantrybė ir meilė katytei padarys stebuklus tikrai greičiau nei pati tikiesi. Aš paprieštarausiu toms, kurios svarsto apie Rastukės agresyvumą blush2.gif Atlaiskit, taip sakant, bet jaučiuosi turinti tam teisę biggrin.gif. Turėjau genetiškai pažeistą katytę. Tikra žinau ką reiškia agresyvus, visiškai nejaukinamas gyvūnas. Atsinešiau tą padarėlį iš gatvės visai mažulyę. Ir, deja, visus penkerius metus juodas košmaras... Kai pirmą kartą ji iššoko iš penkto aukšto, laksčiau po visą mikrorajoną jos ieškodama. po kokių 3 parų radau. Kai po pusmečio nutaikius momentą ji iššoko antrą kart, ieškojau, tačiau rast nebepavyko.( buvau dar nepilnametė, nelabai įsivaizduoju kaip mano tėvai tvėrė tą mano augintinę)  Mano pusseserė genetikė, tai ji labai įdomiai man daug ką paaiškino, todėl, nesijuokit, bet jau būdama paauglė buvau laaaabai pikta ant daugintojų. Kipa nebuvo mano pirmas katinas. Todėl prižiūrėti, draugauti su ja ir mylėti mokėjau. Bet jos laukinis genas buvo gerokai stipresnis. Taigi ahabimeni, jūsų Rastinukė tikrai neturi jokios laukinės agresijos bruožų. Ji bijo. Ji labai nori draugaut su žmogum, bet labai bijo. Tai, kad pati šiek tiek prisibijot katinuko, na, tai praeis biggrin.gif  Susipažinsit, susidraugausit ir vėliau stebėsitės kaip gi be katino tiek metų.... lotuliukas.gif O katinas ką, užvers kokį vazoną ant galvos, pasirpinsit mėlynę ir vėl džiaugsitės murkimu.  biggrin.gif
Oi, Šponkiuk, literatūros neturiu, tačiau brolio šeimyna ( kad juos kur) taip iš daugintojų įsigijo bokseriuką. Jergutėliau, šuo beviltiškai nestabilus. Gerai, kad jie name gyvena, tai šuo gamtinius reikalus atlieka nuosavam kieme. Jo neįmanoma išvedžiot. Ir taip nuo mažų dienų. Vos pabandai išvest už vartų, košmaras kažkoks. Blaškosi, viduriuoja ir t.t. Šuo visiškai nevažiuoja mašinoj, todėl bendrai viskas labai komplikuota. Tačiau didžiausia bėda, kad tas bokseris labiau primena Kurtą. Patikėkt jis šeriamas, bet aš vis pakraupstu jį pamačius. Įsivaizduokit bokserį, kurio šonkauliai matosi... Na jis tiesiog neėda, o jei ėda, viską po pusvalandžio ir padeda. Ligos jokios nieks nerada. Vet. liūdnai kinkuoja galvą ..." pridaugintas".

ahabimeni, kol rašiau jau atsirado tavo pasisakymas. Žinai, ką, o jei pamėgint tokį keistą sudrauginimo su Tučiu variantą. Nupirkti naują žaisliuką. pirmiausia tą žaisliuką duoti pažaist šunyčiu. po poros dienų,kai Rastukė jau bus drąsesnė artinti prie jos tą žaisliuką bet jau truputį patrupinus ant jos katinažolės. Jei labai pyks, paraukti, jei bandys žaisti - po kokios dienos vėl žaislą duot šunyčiui. Mergaitės, nemuškit. Mum su drauge taip pavyko, todėl ir siūlau. Na, o dėl vaikų, galiu lažintis - šita katytė, kai apsipras,- vaikų tikrai neskriaus. Tikiuosi, kad po savaitėsjau galėsiu sėdėt nosį užrietus ir sakyt " va, matot, o ką sakiau.."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merfė: 28 rugsėjo 2016 - 10:03
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 28, 10:57)
Beje, šįryt atėjau į jos kambarį paimtii rūbų, išvaliau kakučius. Ji aplink vaikščiojo, bet nesiglaudė prie manęs. Atėjo dukra, prie jos glaudėsi.
Kvaila mintis. Sesuo sako, kad katės supranta daugiau nei mes tikimės. Apart jos, man vakar prakalbus, kad ją atiduosime, ji supyko ir pas mane neina blink.gif  4u.gif

Na, žodžių gal nesupranta. Bet įtampą, jausmus - tikrai. Tiesiog pajuto nerimą ir nusprendė pasilaikyti atokiai.

Mūsų daržuose prieš kelerius metus gyveno išmesta ir apsipratusi su tokiu gyvenimu juoda gauruota Pūkė. Su kaimyne nusprendėm Pūke ir jos paaugusias dukrytes susigaudyti, sterilizuoti. Jauniklės lengvai į gaudyklę suėjo, buvo sterilizuotos ir visi liko patenkinti. O Pūkė... žodž, į tą gaudyklą keliskart pakliuvo mano Dyzelis, bet ne ji.
Bet aš ne apie tai. Šiaip, ją buvo galima glostyti, kaimynė ir ant rankų ją imdavo (kas buvo prieš porą metų pas mane prie baseino, pamenat reiklią jaukią juodulę Pūkę), bet kai tik pasiruošdavom boksą (namuose) jai surinkti - nė iš tolo neprisileisdavo. Taip ir gyveno kol kartą nebeatėjo (panašu, kad suėdė nunuodytą pelę ar kas tyčia nunuodijo).

Manau, šiuo momentu daugiu laisvės ir mažiau dėmesio katei, kol visi apsipras, būtų pats tas smile.gif
Atsakyti
Labas, mielosios 4u.gif
Skaitau viską kaip per padidinamąjį stiklą. Kadangi pati neturiu didelės patirties ir, manau, esu pagrybavusi su Mėtos auginimu, tai man visi patarimai ir pamąstymai labai įdomūs. smile.gif
Atsakyti
Merfe - drinks_cheers.gif pritariu, išgaruos garbanytei visos baimės ir bus laiminga meili katukė. Dėl žaisliuko tai, manau, mintis gera. Žais ar ne su žaisliuku, bet bus šalia daiktas su Tučio kvapu. Manau ir šiaip bus galima katytei netili kur padėti kokį daiktą su Tučio kvapu 4u.gif
Ahabi - dėl Mako tai manau bus šnypštimo pradžioje ir tai yra normalu - katės taip pažindinasi. Juk net katė-mama šnypštimu auklėja savo kačiukus o kartais ir letena užvožia.
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 28, 10:34)
Labai ilgas apsisprendimas už ir prieš.. net nenoriu prisiminti, nes ašaros kaupiasi.  Nekalbu apie jį, nes nenoriu klausimų, nenoriu "teisintis" užėjus saldžiam prisiminimui pasidalinau su Jumis nuotraukomis  ir gavau atkirtį, kad įsigijau ir pamečiau...

Aš tave suprantu, nes tai pergyvenau, kiek išlieta ašarų, kiek širdies skausmo teko man, kai vos ne antžmogiu buvau išvadinta, neverta gyventi šiam pasaulyje, kai gražinau katytę šeimininkei. Net pas sielos daktarą teko eiti. O mūsų merginos labai man padėjo. Ir tavęs tikrai nesmerks, gal tik šiaip iš konteksto išskaitei, nes aš nepastebėjau.

O dėl Rastės, TIK TU PATI IR TAVO ŠEIMA turit teisę nuspręsti kaip jums geriausiai. Ji pas tave yra laikinoje globoje, taip kad jei tikrai po dviejų savaičių jausit įtampą ir baimę, tai jau tikrai geriau ją atiduoti. Sakau iš savo patirties. Turit būti visi laimingi, tiek jūs tiek gyvūnas. Juo labiau kad dar Makas atkeliaus. O Rastė tikrai ras namus, net kalbos nėra kad bus kitaip. Suras namus be vaikų ir be kitų gyvūnų ir bus namų princesė 4u.gif Taip kad nosį aukštyn 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 09 28, 10:01)
O siaube... blink.gif  Dar tokių istorijų negirdėjau. Liūdna schmoll.gif

Būna, patikėk. Aš taip pat tos nuomonės, kad 100 kart geriau prieglaudukas, nei tokia bėda. Jį gi parsivežė mažulytį. Jau 5 metai, mylimas jis, tačiau tai tikrai ne bokseris. Nors ir su panašiais bruožais. Liūdna, sutinku. Tačiau kai žmonių, net ir artimų neveikia argumentai,- juos paliečia faktai....
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 09 28, 10:18)
Ahabi - dėl Mako tai manau bus šnypštimo pradžioje ir tai yra normalu - katės taip pažindinasi. Juk net katė-mama šnypštimu auklėja savo kačiukus o kartais ir letena užvožia.

Kiara iki siol pasisnypstauja ant Tutuko, nepiktai taip. Sakcyiau tai tiesiog kalba tarpusavyje biggrin.gif

Siandien uzniurkiau Tutuka iki tokio lygio kad paleido vaikas bala lovoje... jetau. Lakste visa ryta su pilna pusle, o cia mamka opp pagavo lovoje ir davai niurkyt, ziuriu jetau, didziule bala liejasi, numeciau nuo lovos, kur tu ten sustabdysi krana, ciela upe istekejo. Nu va rolleyes.gif Ant naujos kaldros, naujo satininio uzvalkalo. Jibitute... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 28 rugsėjo 2016 - 10:31
Nu Busy taip tau ir reikia laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 28 rugsėjo 2016 - 10:33
Zinau bigsmile.gif tongue.gif Kas baisiausia, kad kaldra dvigule netelpa i skalbianke, palikau dabar taipo, teks gryzus is darbo merkti kazkur bent jau ta dali
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 28 rugsėjo 2016 - 10:43
QUOTE(busycat @ 2016 09 28, 10:30)
Siandien uzniurkiau Tutuka iki tokio lygio kad paleido vaikas bala lovoje...

Busiuk, ne, nu taip gi nevalia schmoll.gif Reiškiu nuotolines pretenzijas:
- kava ( lavaza) nepraryta;
- kompo ekranas kavuotas;
- klaviatūra - apipurkšta;
- keturios sąskaitos nešvariai parudavusios.
Misliju, kad ant kokių 3 Tutuko ir kompanijos nuotraukų tokie tamistos pridaryti nuostoliai patrauks.
Atsakyti