Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(busycat @ 2016 09 29, 15:47)
Gryzau is kirpyklos, nusikirpau ir pasidaziau plaukus, lyg pavasaris butu... cia snigs gal g.gif

o pasirodyt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 09 29, 14:51)
o pasirodyt?  rolleyes.gif

Neturiu kaip, pamirsau pakrauti telefona. O fotikas namie biggrin.gif Pusiau blonde dabar as
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 29, 16:01)
Neturiu kaip, pamirsau pakrauti telefona. O fotikas namie  biggrin.gif Pusiau blonde dabar as

bigsmile.gif Oi, tai būtinai reikia pasirodyti ir pademonstruoti naują įvaizdį mirksiukas.gif

Man tai patinka tas jausmas po kirpyklos smile.gif jautiesi atsišviežinusi, pagražėjusi. Aš šeštadienį eisiu kirptis ir dažytis, tai laukiu nesulaukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 29, 15:01)
Pusiau blonde dabar as

Į Kiarą rikuojies? Ar į Olį gražolį? bigsmile.gif

Aš tai po kirpyklos jaučiuosi labai blogai, kol nepareinu namo, neprisivaipau prieš veidrodį ir nesusiveliu savaip. smile.gif
Matyt, kompleksas nuo tarybmečio, kai kirpėjos man atkakliai "bangą" statydavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 29 rugsėjo 2016 - 15:09
Gerai jūs sakot, gal tikrai reikia kirpyklon g.gif Pašnekėsim su kirpėja apie katinus rolleyes.gif

Bet tarp mūsų mergaičių, kaip žiauru yra prižiūrėti dažytus plaukus blink.gif Ar čia man vienai toks nepasitenkinimas? juolab, kad manieji ne tai, kad visi nudažyti, o pašukuoti dažuotom šukom, kad atrodytų kaip saulės išblukinti, o kažkokie visai netokie, kaip nedažyti... ax.gif
Bet gal aš kažko nežinau, kaip nepatyrusi dažytoją? g.gif
Atsakyti
Nia, nei Kiara nei Olis, jie nei biskio ne blondziai. Apykakle ir baltos kojines nesiskaito biggrin.gif

Kol dar gyvenau LT, savo mazame miestelyje, as irgi pareidavau is kirpyklu pusiau susierzinusi. Kol issitarsydavau, persiplaudavau galva, isliedavau ne viena pykcio asara biggrin.gif

Dabar, kerpuosi jau antra karta pas ta pacia kirpeja ir esu patenkinta nerealiai. Senstu maset bigsmile.gif

Daredi, praeidama pro veidrodi, gaunu lengva soka... tipo oi, o tu kas??? bigsmile.gif
Atsakyti
O aš kirpyklų nemėgstu, nes visuomet tą valandą sėdžiu ir bijau kad padažys/apkirps klaikiai biggrin.gif nu makiaža tai tarkim prastai padarytą gali nusivalyt, o plaukus? nei priklijuosi, nei ant smūgio perdažysi biggrin.gif
Atsakyti
Busy, pasirodyk, oij laukiam laukiam..
Ir reikėjo čia pradėt kalbėti. Man pas kirpėją tik spalio vidury.
Su šia kirpėja "draugauju"6metus. Ir žnau, kad niekada nebus blogai.
Prieš draugų veselę tą pačią dieną kirpaus ir make up dariau.drauge akis išpūtė. Kaip tu tą pačią dieną. Kaip nebijai..mat vasaros pradzioj reziau trumpai su sonu apskutimais.bet užtat apsikirpus iškart užsirašau kitam kartui po pusantro mėnesio
Atsakyti
Ahabi - sesuo teisingai pasakė tik situacija biškį ne ta 4u.gif tai tikrai ne agresija ir ne noras lyderiauti. Tai tiesiog dar įtampa, nesaugumas ir baimė. Aš šitą zituaciją ne vieną kartą stebėjau su savo suaugusiais priglaustais katinais ir pas mus sode apsilankančiais. Rasteū tiesiog yra dabar laikotarpis kai ji jau jaučiasi pakankamai saugi tupėdama šalia žmogaus, žmogui ant kelių ar dar kaip, pakankamai daugiai jaučiasi kai ją glosto bet vis dar bijosi kai ją ima ant rankų. Tai susiję su tuo kad ant rankų paimtas gyvūnas jaučiasi kartu suvaržytas, jo laisvė gaunasi apribota. Čia gyvūnui reikia dar didesnio pasitikėjimo žmogumi negu tiesiog glostant. Tiesiog reikia dar laukti, duoti laiko Rastei galutinai priprasti 4u.gif dvi trys savaitės yra normalu katei nusiraminti, taip kad sakyč dar anksti spręsti dėl dominavimo ir agresijos 4u.gif
Busy - nooo šukuoseną pamatyti bigsmile.gif
Daredi - turėsi irgi pasirodyti po kirpyklos biggrin.gif
Erendira - aš tiesiog imu ir dažau savo kailiuką, nėr kū daryc kai mano tikroji spalva tumsi smile.gif
Atsakyti
Na, kuris ten katinas už katlietas parsidavinėjo? bigsmile.gif
Kis kis... Pas mus šiandien kalakutinės katlietos. Vieną turim nesuskaičiuotam svečiui tongue.gif
Atsakyti
Vėl necituoja..

Erendira, gal mes pas tą pačią kirpėją einam? hihihi.gif Nes mes su kirpėja apie juos daug šnekam biggrin.gif
Veronica, tu gal visada pas kitą kirpėją eini, kad taip bijai? blink.gif Aš pas saviškę jau kokie 5-6 metai, tai patikrinta visaip kaip, tai nebijau, drąsiai jaučiuosi smile.gif
Magnuna, aš taip kardinaliai nepasikeisiu kaip Busiukas. Tik pasidažysiu ataugusius žilus plaukus (deja deja, bet visi mano giminėj anksti žyla ir tenka dažyti verysad.gif ) ir gerokai galus pakirpsiu smile.gif
Man prieš kelis metus buvo taip susišvietę, kad reikia nusikirpti trumpai, kadangi vyresnio amžiaus moterims nebetinka ilgi plaukai. Kad streso nebūtų, trumpinau per kelis kartus. Bet r daugiau nebeišdrįsau ir vėl auginau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 09 29, 17:01)
Vėl necituoja..

*Erendira, gal mes pas tą pačią kirpėją einam? hihihi.gif Nes mes su kirpėja apie juos daug šnekam biggrin.gif
Veronica, tu gal visada pas kitą kirpėją eini, kad taip bijai? blink.gif  Aš pas saviškę jau kokie 5-6 metai, tai patikrinta visaip kaip, tai nebijau, drąsiai jaučiuosi smile.gif
Magnuna, aš taip kardinaliai nepasikeisiu kaip Busiukas. Tik pasidažysiu ataugusius žilus plaukus (deja deja, bet visi mano giminėj anksti žyla ir tenka dažyti  verysad.gif ) ir gerokai galus pakirpsiu smile.gif
**Man prieš kelis metus buvo taip susišvietę, kad reikia nusikirpti trumpai, kadangi vyresnio amžiaus moterims nebetinka ilgi plaukai. Kad streso nebūtų, trumpinau per kelis kartus. Bet r daugiau nebeišdrįsau ir vėl auginau ax.gif

*Gal ir pas ta pačią, jei Š. miestelyje rolleyes.gif
**nuo kada tas amžius prasideda g.gif
Atsakyti