Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Erendira @ 2016 09 29, 16:05)
**nuo kada tas amžius prasideda  g.gif

Priklauso nuo atskaitos taško mirksiukas.gif

Kartą dermatologui - energingam 70+ vyriokui - pasakiau, kad kai buvau jauna, tai ant odos visokių taškelių gumbelių dėmelių nebuvo, o dabar...
- Kai BUVOT jauna? Tai kiek Jums metų? blink.gif - klausia jis. - Ar jau virš 60?
lotuliukas.gif

Čia tik vaikams mes atrodom dinozaurai ir senos iškasenos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 29 rugsėjo 2016 - 16:23
QUOTE(Erendira @ 2016 09 29, 17:05)
*Gal ir pas ta pačią, jei Š. miestelyje  rolleyes.gif
**nuo kada tas amžius prasideda  g.gif

Ai, ne, ne ta smile.gif Tik aš dirbu Šiaurės miestelyje.

Kažkur skaičiau, kad nuo 40-ies kažkur nebetinka..,. Nu vsio, galvoju, šakės man, reikia susimastyti, bet nieko nesigavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 29, 14:47)

Gryzau is kirpyklos, nusikirpau ir pasidaziau plaukus, lyg pavasaris butu... cia snigs gal g.gif

Aš irgi ryte kirpykloje buvo biggrin.gif Užmaskavau savo šaknis biggrin.gif
Atsakyti
Nu va kažkaip taip

user posted image

user posted image

O man tik suėjus tam tikram amžiui, šovė į galvą mintis, kad noriu trumpai, viens du ir yra. Esu patenkinta savo sprendimu biggrin.gif o dabar dar ir biški blondė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 29 rugsėjo 2016 - 16:55
nu va Betadina panaudojom, kokias 2 val pabus imsiu viska lauk kad dziutu .... fui kaip negraziai ( cia man taip atrodo) slapiuoja....
Grali as tave myliu biggrin.gif
o galima butu kad jau penktadienio vakaras??? prasau .... pavargau
Atsakyti
Busy, labai graži šukuosena thumbup.gif Olis - gražuolis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 29 rugsėjo 2016 - 16:59
Ačiū, prisiprašiau aplodismentų blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 09 29, 16:14)
Čia tik vaikams mes atrodom dinozaurai ir senos iškasenos...

Ui priminiai. Mam, mum čia apie Hitlerį pasakojo per pamoką, o tu jį matei? Čia vyresnioji, kai buvo penktokė, manęs paklausė lotuliukas.gif Taip, sakau ir Hitlerį mačiau, o vaikystėj dinozaurą laikiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 29 rugsėjo 2016 - 17:03
Prisimenu save jauną, eidavom su klasioke pro skelbimų lentą ir jau tiek žvygavom iš kvietimo lankyti šokius tiems, kam virš 30.. kaip dabar atsimenu... "jėtau, ką tokiam amžiuje bešokti, kaulai subyrės" biggrin.gif Man 30-mečiai buvo paskutinė senatvės stadija tongue.gif
Atsakyti
Busy - gdazu thumbup.gif abu su Oliu judu gdazuoliai 4u.gif
Teta Lapyna, aš katlieto norėjau ax.gif
user posted image
A kaip dėl dviejų katlietų? Kruopa sakė kad irgi nori unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Busy, nu žinok, tau labai tinka ir spalva, ir kirpimas 4u.gif Tikrai tikrai mirksiukas.gif

Magnuna, tai argi jie neprašys katlietų pas kitas tetas kai mamka badu marina blink.gif Pažiūrėk, bliudelyje vos keli grūdeliai guli. Ir čia dviem katinam blink.gif
Atsakyti
Ačiū labiausiai, svarbiausiai jaučiuosi gaiviai pavasariškai biggrin.gif Lauksiu dabar MB, pasidažiusi, bet be vakarienės. Gal pats padarys ir pamaitins mane gražią biggrin.gif

Grikis
vargšytis vis dar katlieto negavys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 29 rugsėjo 2016 - 17:20