QUOTE(gielux @ 2016 09 29, 17:02)
Ui priminiai. Mam, mum čia apie Hitlerį pasakojo per pamoką, o tu jį matei? Čia vyresnioji, kai buvo penktokė, manęs paklausė

Taip, sakau ir Hitlerį mačiau, o vaikystėj dinozaurą laikiau

Tai jau...
Busy, nepatikėsi, bet aš irgi ką tik iš kirpyklos kailį atsinaujinusi grįžau.

Gražiai tave numaliavojo.

Aš seniau kokius 15 metų lankiausi pas vieną kirpėją, su kuria visą laiką draugiškai praplepėdavome apie viską. O dabar jau porą metų lankausi pas vyriškį. Jo pliusas- labai greitai dirba. Moteris užtrukdavo apie 3.5 valandas dažydama sruogelėmis ir pakirpdama. Dabartinis vyriškis- max 1 valandą. Tiesa, jis dažo ne sruogelėmis, o viską ir kuo artimesne mano natūraliam ( nu tam jaunystės amžiaus, o ne dabartiniam žilam) atspalviui spalva. Bet rezultate man gaunasi labai panašus vaizdas. Aš jo šiandien net klausiau, kodėl dažant viena spalva, vis tiek sruogos šviesesnės/tamsesnės gaunasi. Jis sakė, kad mano plaukai labai nuo saulės nevienodo atspalvio visi. Todėl netgi dažant vienu tonu, atspalviai gaunasi įvairūs. Su vyriškiu mes neplepam, man patinka skaityti žurnalus, o jam, matyt, su manimi tylom dirbti. Nors šiaip nėra tylenis, girdėjau, kaip su savo kliente Beata Nicolson guviai čiauškėjo. Aš iš vis maniau, kad jis manęs neprisimena. Bet, kai šiandien paklausė: "Kaip visada?", supratau, kad vis tik nesu noname'as.
Erendiriuk, aš tai nejaučiu jokio poveikio plaukui dažydama. Neatrodo, kad kažkaip struktūra plauko pasikeistų.
Keksiukai labai apetitni
Babytė, užspeista mažutėlio
Gralio kambaryje
Lapyna, o tai Tytė nebando iš kiemo teritorijos pabėgti? Neška per tvorą, nelenda po ja? Ar pas jus ten labai sandaru?
Dviejų katlietų akys, kad išpūstos