Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Busy - thumbup.gif
Daredi - ten matosi personalinis Grikio bliūdelis ir porciją sausiukų jis jau sušlamštė. Šiuo mętu nesulaukęs katlieto kemša antrą porciją sausiukų smile.gif
Atsakyti
Busy super tau tinka !!!!
Ar kliuvo Grikiui katlietas? 😜
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 29 rugsėjo 2016 - 17:22
QUOTE(Daredi @ 2016 09 29, 17:16)
*Ai, ne, ne ta smile.gif Tik aš dirbu Šiaurės miestelyje.

**Kažkur skaičiau, kad nuo 40-ies kažkur nebetinka..,. Nu vsio, galvoju, šakės man, reikia susimastyti, bet nieko nesigavo ax.gif

*tada mums reik kada papietaut kartu, nes ir aš šiaurės mieste dirbu rolleyes.gif

**apsimesiu, kad negirdėjau cool.gif
Mano plaukai iki liemenuko sagtelės ilgio ax.gif kol kas man gerai rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 09 29, 17:02)
Ui priminiai. Mam, mum čia apie Hitlerį pasakojo per pamoką, o tu jį matei? Čia vyresnioji, kai buvo penktokė, manęs paklausė  lotuliukas.gif  Taip, sakau ir Hitlerį mačiau, o vaikystėj dinozaurą laikiau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Tai jau... lotuliukas.gif

Busy, nepatikėsi, bet aš irgi ką tik iš kirpyklos kailį atsinaujinusi grįžau. friends.gif Gražiai tave numaliavojo. 4u.gif Aš seniau kokius 15 metų lankiausi pas vieną kirpėją, su kuria visą laiką draugiškai praplepėdavome apie viską. O dabar jau porą metų lankausi pas vyriškį. Jo pliusas- labai greitai dirba. Moteris užtrukdavo apie 3.5 valandas dažydama sruogelėmis ir pakirpdama. Dabartinis vyriškis- max 1 valandą. Tiesa, jis dažo ne sruogelėmis, o viską ir kuo artimesne mano natūraliam ( nu tam jaunystės amžiaus, o ne dabartiniam žilam) atspalviui spalva. Bet rezultate man gaunasi labai panašus vaizdas. Aš jo šiandien net klausiau, kodėl dažant viena spalva, vis tiek sruogos šviesesnės/tamsesnės gaunasi. Jis sakė, kad mano plaukai labai nuo saulės nevienodo atspalvio visi. Todėl netgi dažant vienu tonu, atspalviai gaunasi įvairūs. Su vyriškiu mes neplepam, man patinka skaityti žurnalus, o jam, matyt, su manimi tylom dirbti. Nors šiaip nėra tylenis, girdėjau, kaip su savo kliente Beata Nicolson guviai čiauškėjo. Aš iš vis maniau, kad jis manęs neprisimena. Bet, kai šiandien paklausė: "Kaip visada?", supratau, kad vis tik nesu noname'as. tongue.gif
Erendiriuk, aš tai nejaučiu jokio poveikio plaukui dažydama. Neatrodo, kad kažkaip struktūra plauko pasikeistų. schmoll.gif
Keksiukai labai apetitni thumbup.gif
Babytė, užspeista mažutėlio Gralio kambaryje bigsmile.gif
Lapyna, o tai Tytė nebando iš kiemo teritorijos pabėgti? Neška per tvorą, nelenda po ja? Ar pas jus ten labai sandaru? g.gif
Dviejų katlietų akys, kad išpūstos bigsmile.gif
Atsakyti
Paroo Aist biggrin.gif

Magnuna, Apus, ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 29 rugsėjo 2016 - 17:38
Erendira, man asmeniškai tavo plaukai labai labai gražūs. first.gif
Busiuk, maniškis tai jau tikra nepastebės. Faktas. Aš galėč plikai šonus ir žalią skauterę išilgai plikės išsiskutinėti, ir kai paklausčiau, ar mato, kad kažkas pasikeitė, sakytų:" džinsus naujus nusipirkai?". hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 29, 18:35)
Paroo Aist biggrin.gif

Aha drinks_cheers.gif

Busy, tau labai thumbup.gif Švelni spalva tau tinka labai 4u.gif
Atsakyti
Aist, NETIKIU biggrin.gif

Erendira, ačiū 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Labai graži tavo pūkuosena Aist, komplekte su Ainu iš vis nugriuvimas drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Busiuk, tu dabar atrodai super thumbup.gif Tik nesuprask, kad pirmai atrodei prastai.Tiesiog buvai kitokia. Teisingai,kad negamini vakarienės, su tokiu nauju įvaizdžiu tik į restoraną tave vesti. Šviesintus plaukus reikia kruopščiau prižiūrėti, ir tiek.
Grikuti - nabaguti, teleportuokis pas mane, gausi guliašiuko su morkvytėm bigsmile.gif
Aist, Ainu kokios jūs wub.gif Nėra žodžių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 29 rugsėjo 2016 - 17:50
QUOTE(Aist @ 2016 09 29, 18:38)
Erendira, man asmeniškai tavo plaukai labai labai gražūs.  first.gif
Busiuk, maniškis tai jau tikra nepastebės. Faktas. Aš galėč plikai šonus ir žalią skauterę išilgai plikės išsiskutinėti, ir kai paklausčiau, ar mato, kad kažkas pasikeitė, sakytų:" džinsus naujus nusipirkai?".  hmm.gif

Ačiū blush-anim-cl.gif

MB irgi toks :-) kai su kirpėja darėm saulės efektą, svarstėm ar pastebės, abi nusprendėm, kad nea. Taip ir buvo hihihi.gif

Va ir pasirodei thumbup.gif Liuks, man gražiausia taip natūraliai rolleyes.gif

Bet žinot, kaip gerai su jumis gaunasi išsisukinėt nuo siurbliavimo biggrin.gif
Atsakyti