Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

labas vakaras,
buvau bais tyli, nes labai nervuota. Mano vaikėm nepasisekė , kaip Aist- gaudavo pylos- reikia ir nereikia. Vakar pasakiau- STOP. Jos nekaltos, kad mano darbe ššš... taigi- šiandien parašiau prašymą atleisti. Dvi savaitės- ir būsiu laisva darbiniu požiūriu. Bet.. galėsiu sėsti prie rankdarbių- jų labai pasiilgau. Tai tiek Selfio su Triše nebus. Na nebent kada daug daug vėliau. tongue.gif
Atsakyti
Oi, Gufencijų pamiršau pagirti blush2.gif pirmoj nuotraukoj akius pastatęs, turbūt jau įsivaizduoja kad ir jam mamka nagus juodai nudažys biggrin.gif į antrą nuotrauką taip ir norisi per ekraną rankas sukišti ir panardinti pirštus į kailinėlius wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu šakiai blink.gif
Tik išbėk į tėvų susirinkimą, kaip visos sulenda apkarpytos išmargintos nujaunintos nufigūrintos ir užkemša n+m puslapių blink.gif
Dabar tokia sena stora čiūčiala pasijutau...

QUOTE(Magnuna @ 2016 09 29, 17:07)
Teta Lapyna, aš katlieto norėjau  ax.gif
A kaip dėl dviejų katlietų? Kruopa sakė kad irgi nori unsure.gif

A pamurksit man ant kelių? Už tą pamurkimą kažin ką atiduosiu, ne tik katlietus...

QUOTE(Aist @ 2016 09 29, 17:32)
Lapyna, o tai Tytė nebando iš kiemo teritorijos pabėgti? Neška per tvorą, nelenda po ja? Ar pas jus ten labai sandaru?  g.gif

Tytė yra labai ori ir garbinga katė, kaip ir pridera kilmingajai. Todėl belenkaip nešoka. Čia būtų labai jos orumą žeminantis judesys. Bet va po tvora pralenda (pas mus vienas patvorys jau visas bjauriais baltais plytgaliais išgrįstas biggrin.gif ) ir ten, kur aukštai keberiotis nereikia, o užtenka oriai stryktelt, peršoka. Jei matei kompostinės nuotrauką, tai ten tas tinklelis ne be reikalo tongue.gif Ji ilgesingai žvelgia į kitapus, bet išdidumas neleidžia kailiuko glamžyt.
Šiaip pas mus kotedžai, vienų kaimynų kiemas sandarus. Bet va kitas kraštinis, ir ten vartai į gatvelę, po kuriais ko gero net ir aš su savo 80 kg pralįsčiau. biggrin.gif

QUOTE(busycat @ 2016 09 29, 17:55)
Drebėkitia viši nuo mūšų grože

Manrods, kad Kiara nuo tamstos grožio tiesiog paklaikus, nes akys už apuoko didesnės lotuliukas.gif

Busy, ką tu jiems darai, kad jų visų akys tooOookios blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 29, 14:53)
O kaip skaniai atrodo..vajeeei.net seilenutįso.

O aš guliu. Temepeatura kvaila 37.1 ne temperatura. O man kaulus skauda, galva plyšta, nosis užgulta. Guliu Tuti apdikabinus.
O Raste, su sese tokią mintį pagavom,gal buvo anūkų dovanota kokiai močiutei ir pabègo pro langą. Darome prielaidą, kad namų princesė ir valdovè buvo. Sesuo gloste ją gulinčią šalia. O ka norejo paimti ant ranku ji pradejo urgsti. Sesuo, kai pati auginanti katę, nenusileido. Na finale Raste parode dantis ir šnyšte kaip gyvate. Istruko is ranko ilindo i savo "urva" ir dar irlgai urzge.burzge. sesuo suglumo. Savo namie kates bijoti negalima. I
O ji visiska lydere nori buti... g.gif

Šnypščia - aš atgal. Patikėk, labai nustemba. Ir netgi kaip kchhhhchhchhhh! Pamenu Kingo išraišką... kai apšnypščiau. Atsisėdo ir žiūri, kas per durnė... biggrin.gif O paskui - šnypščiu - varo net kelnes smunka.
Nikai tai užšnypščiu, o ta atsisuka ir "bebebe!" - realiai tokį garsą išleidžia. Atsieit. neklausysiu. Tada mamka nusiauna šlepetytę... Nikutė lekia.
Atsakyti
Niu ,Miargai ,nesikeičiat lotuliukas.gif Vėl daugiau nei dešimt puslapių skaičiau....
Šį savaitė pas mumis kažkokia tai kirpyklų lankymo savaitė,aš irgi antradienį buvau lotuliukas.gif Man mano dabar tinė kirpėja man labai patinka,bet su ja draugauju dar tik metai trys mėnesiai,bet taaip reguliariai,beveik kas mėnesį..kai man buvo pirmas senatvės amžius,keturiasdešimt ,nežinau kas užėjo,užsimaniau ilgų plaukų,ir užsiauginau ir paskutinius aštuonerrius metus buvau su ilgais sruogelėmis dažytais plaukais ir lankiausi pas kitą kirpėja,kuri tikrai buvo maloni,bet kada paskambinus mane priimdavo,na žodžiu, kaip ir buvau patenkinta..bet kai pernai ruošiausi savo jubiliejui ir panorėjau ypatingesnės ,ne bobiškos šukuosenos iš ilgų plaukų,ji pasakė ,kad nieko ypatingo ji nepadarys ,nes su ilgais plaukais šukuosenų nedaro...tada įsiprašiau pas draugės kirpėją,nes mačiau kaip ji draugės mergaitėms vestuvines ilgų plaukų šukuosenas darė,tiesiog princesės ištekėjo...na galvoju ir aš noriu...atsisėdau į kėdę pas ją ,o ji ir sako.."o ar jums tikrai reikia ilgų plaukų?Aš jus įsivaizduoju trumpais plaukais,ne tokiais ne visiškai ežiukiniais ,bet tokiais žemiau ausų lygiais ir gal sruogelių jums nereikia,manau, labiau tiktų viena tamsesnė spalva...Nežinau kas man užėjo,iš pasąmonės visiškai ,sakau:"Gerai!..._Kerpam?...Kerpam!Miargai ,žinokit ,matyt taip turėjo būt...Kirpėja net šokinėjo iš laimės,kad taip greit apsisprendžiau,jau vėliau sakė,kad per jos kkarjerą aš buvau pirmoji klientė ,kuri apsisprendė akimirksniu...Bet žinokit ,tuos metus ir tris mėnesius aš jaučiuosi labai gerai, jaučiu,kad man tinka ,kad gražu,tiesiog jaučiuosi,kad dabar esu tokia kokia esu viduje....Jubiliejaus šukuosena irgi buvo puiki,visažistė padarė makiažą,po kurio savęs nepažinau ir svečiai manęs nepažino iš pirmo žvilgsnio...na ,žodžiu ,kirpėjos daugiau nekeisiu tikrai,nes kiek nueidavau anksčiau visada klausdavo ,kaip norite,o nepatardavo ,kaip man tiktų...Weronica ,gal tau duoti jos telefoną ,gal tu irgi dar neatradai savo kirpėjos. rolleyes.gif ..jauna moteris,gerai dirbanti savo darbą...o prižiūrėti plaukus man tikrai nesunku,pas kirpėja dar perku ir šampūną dažytiems plaukams ,iš jos sužinojau apie purškiamą kondicionierių -tikrą gėrį,,,žodžiu jei kaunietėms reikia telefono,parašykite ,tikrai duosiu ,puiki kirpėja...

Busy Aist šukuosenos irgi fainos ,ateityje planuoju šiek tiek pašviesinti plaukus,bet ne blond ,o panašiai kaip Aist spalvos, wub.gif
Atsakyti
Zaš užpavydėjus jūsų pasikeitimų, plaukų gražumo, talijų dailumo, bei gražių nagų bigsmile.gif metu parodyt savuosius, kadangi temai jie tinka labai ;) lakas katės akis vadinas, tik efekto nuotraukoj nematyt ax.gif
user posted image
Atsakyti
Negi dideli tie akai. Cia turbut mokosi is mamkos pusti

user posted image

Zundyt o parodyt kas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 29 rugsėjo 2016 - 19:38
Kiaros akys ir ūsai iš koto verčia.

MB guli šalia: nu ką tu čia rašai ir rašai nesuprantu. Gal į sektą kokią įstojai bigsmile.gif ? Sakau, kaip gerai kai visiems viskas aišku, nei teisintis, nei aiškintis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 29 rugsėjo 2016 - 19:39
Jėmajė Busy, nu visai mokinukė, tau alkoholio ir su asmens dokumentu neparduotų biggrin.gif Visai mergička atrodai thumbup.gif
Kiarai tai niekas neprilygs, nieks nemoka taip akis nutaisyti biggrin.gif
Ahabi - ogo bigsmile.gif o efektas koks lako? Ar atspalvius kokius keičia ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 29, 19:39)
Kiaros akys ir ūsai iš koto verčia.

MB guli šalia: nu ką tu čia rašai ir rašai nesuprantu. Gal į sektą kokią įstojai bigsmile.gif ? Sakau, kaip gerai kai visiems viskas aišku, nei teisintis, nei aiškintis  ax.gif

Mano MB senai žino kas per sekta SM thumbup.gif Todėl, jei sėdžiu išsišiepusi, ans jau žino kur aš, net klausti nereikia biggrin.gif

Magnun, gerai kai tas telefonas, raukšles užtušuoja thumbup.gif Ačiū 4u.gif

Vilkra gerai padarei - pritariu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 29 rugsėjo 2016 - 19:53
QUOTE(busycat @ 2016 09 29, 15:47)
Gerai, kad manes negalima nupirkti keksiukais-spurgiukais, todel sedziu sau rami, salotu su pita uzkramsnojusi  biggrin.gif

Gryzau is kirpyklos, nusikirpau ir pasidaziau plaukus, lyg pavasaris butu... cia snigs gal g.gif

O tai... Hmmm.... tik pavasariais kerpies ir pasidažai?
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 09 29, 19:53)
O tai... Hmmm.... tik pavasariais kerpies ir pasidažai?

Ne, bet šviesi buvau prieš daug metų atgal 4u.gif
Atsakyti