Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Labas rytas 4u.gif
Azu - mano supratimu tau gražiai tinka ir šviesūs ir tamsūs plaukai. Pritariu Weronikai - su šviesiais plaukais tu visai neatpažįstama biggrin.gif
Broliai šaunuoliai wub.gif
Gražaus penktadienio visoms 4u.gif (potograpija ne mano, Busiuks potograpavo smile.gif )
user posted image
Atsakyti
As irgi pavydziu kitoms ju isvaizdos, tai ku daba man daryc? bigsmile.gif

Oi jūra jūra thumbup.gif

Azu tiktų šviesi spalva, voverinė. Pirmoje nuotraukoje nuspalvinti plaukai tiesiog belekaip thumbup.gif

Mano nagai tai kaip vanago, užauga didžiuliai, o paskui pagal scenarijų nusilaužiu visus, nes vis užkliūna. Nagų nelakuoju. Tingiu greičiausiai, su dilde tik apdailinu ir vualia thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 30 rugsėjo 2016 - 07:09
Labas rytas 4u.gif
Jau įsivaizduoju kaip atrodytų šitas lopinėlis jūros esant šios dienos vėjui. Labai pas mus vėjuota, net šiltnamio duris atkratė per naktį.
Busy tavo labai graži ranka ir nagų forma. Nuodemė nelakuoti nagų. blush2.gif Neįsivaizduoju savęs nelakuotais nagais. Lakuoti pradėjau 14 metų, aišku tik vasarą. Nes tarybinei moksleivei iš vis nederėjo net pagalvoti apie kosmetiką, juo labiau naudoti. hihihi.gif
Gero visoms penktadienio 4u.gif
Sergantiems sveikatos ir greito išgijimo. 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip man netrugdo, vaikščiočiau su kostiumėliu į darbą, kažkokiais oficialiais rūbais, tada žinoma. O dabar, ai thumbup.gif Pas mus laisvas aprangos stilius, klientų užeina mažai. Kolegės iš vis nesidažo beveik. Tai ko aš ten šokinėsiu kaip varna su lakuotais nagais biggrin.gif
Atsakyti
Sergantiems sveikatytės, kad vakare jau būtų žvalios ir mėgautųsi savaitgaliu!

Lapyna, mano tokie patys, jei biški ir paauga, tai kadangi lankstosi į visas puses, tai būtinai kažkur įtrūksta ir tada jau kankynė, nudildyti nėra kaip, visur kliūna ir t.t O jie dar pas mane ir labai nelygus, visi nagai dryžuoti verysad.gif tai lakuoju tuo stiprinamuoju bespalviu, kad bent kiek mažiau plyštų. Kažkiek gelbėjo Vėtriuko rekomenduotos druskos, kol vartojau, lyg ir truputi storesni atauginėjo.

Azu tai tikrai neatpažįstama pirmoje foto, net MB rodžiau ir klausiau ar tau bent panaši į tą antrąją biggrin.gif sakė ne biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Oi, kiek gražuolių iš pat ryto thumbup.gif

Azu, man gražu ir taip ir taip. Bet išties, tave spalva visiškai keičia 4u.gif

Juodi nagai man gražu, bet jodai gal prieš 20 metų lakuodavau. Dabar - šokoladinė, tamsiai mėlyna arba "kurmio pilka" mėgstaMIAUsios rolleyes.gif
O matinis topas man per 3 d. nutriūšta g.gif

Zundyt, lipa Špulytė ant kupros? biggrin.gif

Magnunos nuotrauka tokia gaivi wub.gif

Daredi, tadum per AŽ sustariam dėl pietų biggrin.gif

Pamenat pavasarinę nertą triušytę 'little sister Sohie" drauges mergaitei? Šiandien Sophie iškeliauja aksesuaras ir žaisliukas biggrin.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Pamenu triušytę įsimintinas daiktas .Rankinytė ir žaisliukas wub.gif Iš toli alsuoja širdies šiluma. Sugebėjimai neeiliniai thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

kokia grožio tema išsivystė biggrin.gif
Mano nagai tai visai neblogi, tvirti. Galiu ir labai ilgus užsiauginti. Tik kai jau trugdo klaviatūra, skaičiavimo mašinėle ar telefonu naudotis tai trumpinu. Pati nelakuoju, nes gražiai nesigauna, o su geliu labai retai, nes tingiu eiti pas manikiūrininkę ax.gif

Azu, galvojau, kad skirtingi žmonės nuotraukose biggrin.gif Man gražiau žiūrisi juodi plaukai mirksiukas.gif
Katuliai tavo gražuoliai, seniai matyti wub.gif

Vilkra, su permainomis tave, kad tik į gera 4u.gif Ieškosi naujo ar leisi sau pailsėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daredi: 30 rugsėjo 2016 - 08:33
Labas rytas 4u.gif
Mums su dukriuku ne toks ir labas. Gulim lovoj abi su tempa, kostim, nosis pučiam. Tutis vidury, kad tik neužsikrėstų.
Jums gražios paskutinės darbo dienos šią savaitę.
Truputis rudeniškos spalvos ax.gif
Makas.(foto daryta ir atsiųsta šįryt)
user posted image
Atsakyti
Makas kos jau vyras wub.gif
Jaučiu geras kontrastas būtų kūdutė figūringa Rastė ir šitas suaugęs meškinas bigsmile.gif

Erendira, labai grazu, net neįsivaizduoju kaip galima šitaip megzt ir sumegzt bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Erendira, labai mieli darbeliai wub.gif Galėtai biznelį daryt smile.gif

Kad prisimintume, jog čia kačių tema, aš truputį pakatinsiu.
(O iš tikrųjų iš pavydo, kad jūs gražios, o aš neturiu kuo pasigirt).

Bliūrinė glamūrinė dama
user posted image

Geriau aš pati į jus pažiūrėsiu...
user posted image

Ahabi, sveikit 4u.gif

O jau Makas kad iškatinėjęs! blink.gif
Atsakyti
Makas wub.gif wub.gif wub.gif

Ačiū, mergytės 4u.gif Aš tiesiog mėgstu krapštytis, negaliu neužimtom rankom. O su laiku ir kantrybės įgavau rolleyes.gif O jei dar kažkam tai džiaugsmo suteikia, tai ko benorėt biggrin.gif

Lapyna, negalėčiau irnesakyk.gif Didesnei "gamybai" reikia arba su mūzom nuolat gerus santykius palaikyti (pas mus jie dažnokai įtempti būna), arba be mūzų dirbt, o taip man nepatinka schmoll.gif ir apskritai, man padovanot daug geriau, nei parduot blush2.gif

Kas nematė, čia aksesuaro ir lokiuko šeimininkė Sophie

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 30 rugsėjo 2016 - 08:58