Gelis lakas.pries dedant į lampą virs nago palaiko spec.magnetą kuris sutraukia laką. Efektas kaip akmuo"kates akis"

Na jūsų ir tempai nebspėju....
Busy puiku tau tinka.
Miargai kaip jum taip nusilakuot graziai iseina. Man pastoviai skureles apibega arba isterlinu nu kiek besistengciau.....
Nu ir i tema
Daug viename

Čia i kirpėjų temą. Plaukų spalvos nebekeičiu jau ilgai. Dar buvau grifką nusikirpus atauginėja dabar. O kadaise buvau ir blondė ir ryža ir visokia kokia.... einu pas kirpėja irgi vyrą.
Ankščiau-dabar

Beje plaukus dazau juoda su melynu atspalviu ir nejauciu kazkokio plauku pablogejimo. Juk jie atauga. Ir netikiu kad jau po dazymu plaukai susigadina. Gal ir susigadina jei nudegini. Bet atauga tokie pat. Kadaise turejau labai trumous plaukus. Kursioke sake oj nebus kaio buvo plaukai ataugs prasti. Ataugo tokie pat. O dabar kai nebedirvu prie kondiskiu tai ir atsigavo ir ilgis ilgesnis o namie plauku uz katinu daugiau. Bet ju nemazeja.... tik pilna galva atauginejanciu 😂
Šiandien siuntinuką iš LT gavau . Ir kačiuką dovanų...
Nagų spalva irgi prie kačių 😂
Busy puiku tau tinka.
Miargai kaip jum taip nusilakuot graziai iseina. Man pastoviai skureles apibega arba isterlinu nu kiek besistengciau.....
Nu ir i tema
Daug viename

Čia i kirpėjų temą. Plaukų spalvos nebekeičiu jau ilgai. Dar buvau grifką nusikirpus atauginėja dabar. O kadaise buvau ir blondė ir ryža ir visokia kokia.... einu pas kirpėja irgi vyrą.
Ankščiau-dabar

Beje plaukus dazau juoda su melynu atspalviu ir nejauciu kazkokio plauku pablogejimo. Juk jie atauga. Ir netikiu kad jau po dazymu plaukai susigadina. Gal ir susigadina jei nudegini. Bet atauga tokie pat. Kadaise turejau labai trumous plaukus. Kursioke sake oj nebus kaio buvo plaukai ataugs prasti. Ataugo tokie pat. O dabar kai nebedirvu prie kondiskiu tai ir atsigavo ir ilgis ilgesnis o namie plauku uz katinu daugiau. Bet ju nemazeja.... tik pilna galva atauginejanciu 😂
Šiandien siuntinuką iš LT gavau . Ir kačiuką dovanų...
Nagų spalva irgi prie kačių 😂

Nu jo, viską suskaičiau, nuėjau maudytis, o per tą laiką 3-čią puslapį pliurpiat
Mano natūrali plaukų spalva Lietuvos pilkoji, tai šviesinu. Bet labai išsausėjo, kol kas nuauginėja natūralus, bet gerai, kad nuo saulės pablunka patys, tai tragedijos nėra. Bet va jau reikia vėl kirpti, ir tada tapsiu tamsesnė ir gan nyki, nes veido nepiešiu. Studentavimo metais buvau trumpais (ausų nedengė) beveik juodais plaukais
ir šiaip visai tiko, tik dažytis reikdavo.
Kažką dar norėjau papasakoti ir pakomentuoti, bet per telefoną kol suminkiau, ir MB pašonėje nagrinėjant pensijų fondus (renkasi kur pereiti, nes po danskes banko perleidimo klientų swedbankiui, ten nenori pensijos kaupti) viską pamiršau. O dar tikėjausi, kad prasigiedrys ir varysiu dar pasižaisti su turimu objektyvu ir dangum)
ai, Busy gražūs pasikeitimai!
Nagų nekomentuosiu iš pavydo, nes neturiu stiprių, tai nelakuoju, ir slepiu nuo aplinkinių.

Mano natūrali plaukų spalva Lietuvos pilkoji, tai šviesinu. Bet labai išsausėjo, kol kas nuauginėja natūralus, bet gerai, kad nuo saulės pablunka patys, tai tragedijos nėra. Bet va jau reikia vėl kirpti, ir tada tapsiu tamsesnė ir gan nyki, nes veido nepiešiu. Studentavimo metais buvau trumpais (ausų nedengė) beveik juodais plaukais

Kažką dar norėjau papasakoti ir pakomentuoti, bet per telefoną kol suminkiau, ir MB pašonėje nagrinėjant pensijų fondus (renkasi kur pereiti, nes po danskes banko perleidimo klientų swedbankiui, ten nenori pensijos kaupti) viską pamiršau. O dar tikėjausi, kad prasigiedrys ir varysiu dar pasižaisti su turimu objektyvu ir dangum)
ai, Busy gražūs pasikeitimai!
Nagų nekomentuosiu iš pavydo, nes neturiu stiprių, tai nelakuoju, ir slepiu nuo aplinkinių.
Azu, tu tamsi gražesnė
O ruduliai tavo
Kiaros akys kaip traktoriaus lempos, o ūsai kaip troleibuso
Zundyte, tavo meistrė teisi. Vyresnėms geriau trumpesni plaukučiai ir šviesesni . Ryški spalva išryškina tai, ką mes norim paslėpti.
Vlkra, sėkmės naujo darbuko paieškose
Žali ar juodi nagučiai gražu, bet tik ne ant mano rankų.O man mano nagučių meistrė nulakavo ryškiai raudona spalva. Niekada neturėjau tokių ryškių nagų .Patiko

Kiaros akys kaip traktoriaus lempos, o ūsai kaip troleibuso

Zundyte, tavo meistrė teisi. Vyresnėms geriau trumpesni plaukučiai ir šviesesni . Ryški spalva išryškina tai, ką mes norim paslėpti.
Vlkra, sėkmės naujo darbuko paieškose

Žali ar juodi nagučiai gražu, bet tik ne ant mano rankų.O man mano nagučių meistrė nulakavo ryškiai raudona spalva. Niekada neturėjau tokių ryškių nagų .Patiko

Apsirgau ir nu tiesiog fiziškai nelabai gaunas viską parašyt, bet aš irgi vakar buvau kirpykloj.
Busy su Kiara - labai gražios - nugriuviminės ir Aist plaukučiai su Ainu fone.
Man, Azu, žinok, gražiau, kai tu šviesi... Galbūt ne taip smarkiai šviesinčiau, bet šviesesni man dailiau.
Juodi matiniai - subtilu.
Man išvis matinis topas labai faina.

Busy su Kiara - labai gražios - nugriuviminės ir Aist plaukučiai su Ainu fone.

Man, Azu, žinok, gražiau, kai tu šviesi... Galbūt ne taip smarkiai šviesinčiau, bet šviesesni man dailiau.
Juodi matiniai - subtilu.
Man išvis matinis topas labai faina.
Kiaros veizoliukai
Utiputukas Grikelis
katinukas visada su nuotaika

Utiputukas Grikelis

Labas vakarelis
visos tik grazinasi, net pavydu
Zundyte, o Jusu kirpeja, labai toli nuo Silainiu?
Noreciau susirast gera kirpeja cia Kaune, nors siuo metu daugiausia laiko bunu namuose su mazyle, bet visvien noriu but grazi

visos tik grazinasi, net pavydu

Zundyte, o Jusu kirpeja, labai toli nuo Silainiu?

Noreciau susirast gera kirpeja cia Kaune, nors siuo metu daugiausia laiko bunu namuose su mazyle, bet visvien noriu but grazi

Renatelex,ji Kalniečiuose ,visai šalia Kalniečių prekybcentrio,pastatau mašiną prie SAVO ir nueinu per tris minutes,ten jos nuosavas grožio salonas,dirba dar viena kirpėja,kuri pas maniškę vietą perkasi,taip pat yra manikiūristė,bet pas ją niekad nebuvau
Jei nori,duosiu tel,parašyk į AŽ

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 09 29, 20:24)

Mano rankų nagai beviltiški, minkšti ir ploni kaip sąsiuvinių aplankalai, suplyšta taip pat greirai.

Lakuoti jokių šansų, tą pačią dieną pradeda lupinėtis (nes jie lankstosi visom kryptim). Kažkada bandžiau stiprint specialiu kietinamuoju laku su visokiais ten priedais, dar ir sumokėjau už jį nepigiai. Tai pradėjo sluoksniuotis kaip šimtalapiai

Tai tiesiog kerpu plikai ir pagal galimybę rodau kuo mažiau

Kai norisi ką nors lakuoti, lakuoju kojas.

Labas rytas!
Lapyna ,Šponkiau,jūs ne vienišos nagų klausimu,mano nagai nėra labai silpni ,bet mano profesija neleidžia jų ilgų augint ir netgi lakuoti,tai kaip pripratau nuo žalios jaunystės trumpai kirpti ir nelakuoti ,,taip dabar vos paauga ilgesni ir man jau trukdo visame kame...Per atostogas nueinu pas manikiūristę,nusilakuoju kokiu bespalviu laku ir jau patenkinta,raudoni,ryškūs nagai mane nervina ,atrodo,kad visi žiūri į tuos mano nagus,na žodžiu nekas,bet yra kaip yra.....Todėl rankas ar irgi dažnai slepiu
Slepiu dar ir todėl kad rankų oda žiauriai sausa ir raukšlėta,nuo dezinfektantų ir pirštinių,kremai eina tonomis tik jau nieko nepadeda..dabar va tik neseniai,kai maistui pradėjau naudoti kokosų aliejų,tai kai ant šaukšto lieka kažkiek į keptuvę įmetus,tai aš viską ant rankų sutepu,ir pastebėjau ,kad šiek tiek minkštesnė oda tuo laiku,taigi kur aš anksčiau buvau?
Gerai ,einu katinus pašersiu ,o tai Špulytė suka ratus per mano kuprą
Lapyna ,Šponkiau,jūs ne vienišos nagų klausimu,mano nagai nėra labai silpni ,bet mano profesija neleidžia jų ilgų augint ir netgi lakuoti,tai kaip pripratau nuo žalios jaunystės trumpai kirpti ir nelakuoti ,,taip dabar vos paauga ilgesni ir man jau trukdo visame kame...Per atostogas nueinu pas manikiūristę,nusilakuoju kokiu bespalviu laku ir jau patenkinta,raudoni,ryškūs nagai mane nervina ,atrodo,kad visi žiūri į tuos mano nagus,na žodžiu nekas,bet yra kaip yra.....Todėl rankas ar irgi dažnai slepiu

Gerai ,einu katinus pašersiu ,o tai Špulytė suka ratus per mano kuprą

Labas rytas. Aš irgi prisidedu prie nagų neturėtojų, bet savo noru. Šiaip darydavau tą gelinį lakavimą, bet esi priklausoma nuo meistrės, ar priims, ar pataisys, jei reikia.
Užkniso, nuauginau ir tik manikiūro vaikštau. Kartais pati lakuoju, laiko neblogai, apie 6 d. Rankų oda kieta, kojų irgi linkus ragėt. Bet lakuoju kojas tik vasarą. Plaukai irgi kieti ir sunkūs, užtat trumpus nešioju.
Užkniso, nuauginau ir tik manikiūro vaikštau. Kartais pati lakuoju, laiko neblogai, apie 6 d. Rankų oda kieta, kojų irgi linkus ragėt. Bet lakuoju kojas tik vasarą. Plaukai irgi kieti ir sunkūs, užtat trumpus nešioju.
Plepių plepės labas rytas
Azu, tu man neatpažystama su šviesiais plaukais, galvojau kokią draugę įdėjai
bet su tamsiais man tikrai gražiau, tinka tau
O jau Vincas su Toru 100 metų nematyti
Nagai šiuo metu tamsiai mėlyni, bet silpni jie, bet jei nelakuoju jie būna dar silpnesni. Todėl paprastas lakas, ant viršaus stiprinamas sluoksnis ir savaitę atlaiko kuo puikiausiai
Beto man trumpi, sutvarkyti, neperaugę nagučiai yra labai gražu
Aist ir Busy selfiai
abiejų šukuotinės
pavydu trupučiuką

Azu, tu man neatpažystama su šviesiais plaukais, galvojau kokią draugę įdėjai

O jau Vincas su Toru 100 metų nematyti

Nagai šiuo metu tamsiai mėlyni, bet silpni jie, bet jei nelakuoju jie būna dar silpnesni. Todėl paprastas lakas, ant viršaus stiprinamas sluoksnis ir savaitę atlaiko kuo puikiausiai

Beto man trumpi, sutvarkyti, neperaugę nagučiai yra labai gražu

Aist ir Busy selfiai