DeParis
Aleliuja!! Pagaliau!
De Paris, sveikinu 😍
De Paris, sveikinu 😍
DeParis sveikinimai
Čioliene, lengvai ir greitai
Čioliene, lengvai ir greitai
QUOTE(De Paris @ 2016 09 28, 20:12)
Ir nuo musu sveikinimai sulaukus dukrytes
Aciu mergaites
Truputi plysau, siuvo.
Princese pavalge ir uzmigo, per miegus papukino
Truputi plysau, siuvo.
Princese pavalge ir uzmigo, per miegus papukino
Tai jau brrrolis bus laimingas, sulauke
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 28, 18:42)
Aha. Kol kas mate tik foto, sake didele sypsena veide buvo
Rytoj leisim neiti i mokykla, bus su mumis
De Paris, bet tai kaip faina, kad kaip ir norejei pati pagimdei po CP
suteiki ir man vilties
Dar del epidiuro parasysiu, man jis nepagreitino veiksmo. Negaliu sakyt, kad suletino, nes ir iki jo kaklelis uzsispyres buvo (saremiavau kas 2-3 min su virs minute trunkanciais ir i ekrana netelpanciais saremiais kelias valandas, o atsidarymo tebuvo 1-2cm kai patikrino)... si kart tikiuosi kitokio veiksmo
Dar del epidiuro parasysiu, man jis nepagreitino veiksmo. Negaliu sakyt, kad suletino, nes ir iki jo kaklelis uzsispyres buvo (saremiavau kas 2-3 min su virs minute trunkanciais ir i ekrana netelpanciais saremiais kelias valandas, o atsidarymo tebuvo 1-2cm kai patikrino)... si kart tikiuosi kitokio veiksmo
QUOTE(Finna @ 2016 09 28, 13:46)
As turbut viena as tu psichologiniu silpnuoliu.. Nebuvo taip, kad mum kistu ta misinuka, tai buvo musu prasymas, jautemes beviltiskoje situacijoje, nes prie (.) negalejau prisiliesti, istisai jauciau skausma, o mazyle prase valgyt. Misinuka girde is taureles, o as duodu su buteliuku, nes kitaip nesigauna man
Fotosesija bus Saules Pievose
Dar karta paklausiu gal neuzmatei, gal zinai ka nors apie naujagimiu kauliuku traskejima? Ar cia tikrai normalu? Man kazkaip baisu kai sutraska mazyte musu
QUOTE(Sandruskaaa @ 2016 09 28, 14:44)
man pačiai, po 5 savaičių ištiko krizė (bet ne pieno) kad šian lėkiau pas žindymo konsultantę
džiaugiuosi, jog viskas gerai, pieno turiu, apžioja puikiai, tad su maitinimu problemų nėra, gal to ir tereikėjo man.. nes kartais tie aplinkinių komentarai paveikia net stipriausius..
dukrytė mūsų vis nerimsta, labai kankina pilvelis, plius pora pastarųjų dienų laabai daug žindė, susinervinus spjovė krūtį, verkė ir vėl griebė, mažai miegojo, labai nervinga buvo, spėju prie to dar prisidėjo skiepuko reakcija (iškilo pūlinukas ir jau sprogo), žinant dar, kad per pirmąjį mėn. priaugom 550gr (kitiems tas laabai mažai), iškart man:lo tikrai turi pieno? o gal per liesas? nee, tavo pienas tikrai per liesas, daugiau valgyk! (nors nušišauk po tokių komentarų).
O neskaitant tų kelių bemiegių naktų, labai džiaugiuosi savo dukrytė, augam, dairomės, jau kai pažiūrės tokiu protingu žvilgsniu bandydama kažką pasakyti..
Tikrai paluzti gali ir stipriausia, labai slidi riba, bent as tokia jauciu, nes labai jautri pasidariau
Tie klausinejimai apie piena, ziauriai erzina.. Ziauriausio "kozerio" sulaukiau is labai artimo zmogaus, kai paklause ar turiu pieno, sakiau kol kas ne, o jis ivare " man atrodo jus jo nenorit turet", nu nusisaut galima..
O diegliukai jau ir mus pasieke
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 28, 15:11)
QUOTE(Finna @ 2016 09 28, 16:35)
Man epidura suleido apie 1 val prie 2,5 cm, o pilna atsidaryma pamate kazkur 02:40
QUOTE(De Paris @ 2016 09 28, 20:12)
Didziausi sveikinimai mamuk
De Paris sveikinimai gimus dukrytei
Cioliene lengvo ir greito gimdymo ir pasimatymo su suneliu
Cioliene lengvo ir greito gimdymo ir pasimatymo su suneliu
QUOTE(De Paris @ 2016 09 28, 18:12)
Sveikinimai!!!
De Paris gražių pirmųjų akimirkų kartu!!!