Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(imeldutia @ 2016 09 30, 00:17)
Suuper! thumbup.gif tik patart tikrai nieko negaliu, nes nežinau 4u.gif

Kiek užtrukot fotosesijoj? Įsivaizduoju, kaip lauki rezultato wub.gif per kiek laiko žadėjo padaryt? 4u.gif
Man kietėja pilvas.. neskauda, viskas lyg ir gerai, bet kietėjimas nenormalus  unsure.gif per kokias 10 minučių jau 4 kartus.. nu maudimas šioks toks jaučias pilvo apačioj, bet švelnus.. gali taip būt?

Pora valandu uztrukom, siaip apie 3 uztrunka, jei mazyliai neramus ir maitinimas isiterpia smile.gif mes pavalgem po visko jau, kadangi lelyte buvo rami ( kas labai keista, nes vakar nuo diegliuku labai nerami buvo ir pikta) tai greit susisuko rolleyes.gif nuotraukas gausim uz 4-6 sav, tai nusiteikiau palaukt pora menesiu biggrin.gif

O magni geri? Pasakyk ginei apie kietejimus, negerai taip, kruvi mazink, gal dirza reiktu isigytibir nesioti, man labai kietedavo apie 8menesi, tai gavau kruvi susimazinti ir magni pagerti reguliariai smile.gif
Atsakyti
De Paris, apie tave aš iškart pagalvojau.. gi jau porą mėnesių mes čia vis galvojom, kad jau gimdai, o va, kaip viskas užsitęsė biggrin.gif

Skotuke, geriu magnį.. ginė žino dėl kietėjimų.. ir kaklelį dėl tų pačių kietėjimų specialiai pažiūrėjo išleidžiant į dekretą, bet viskas tvarkoj buvo.. krūvio nėra pas mane visai.. kol vis dar pas tėvus esam, tai jau nei tvarkytis niekas man nebeleidžia, nei dar kažko daryt.. tik va kiek jeigu išeinu kur ir viskas.. gal tikrai diržą reiktų nusipirkt g.gif

Dėl fotosesijos smagu thumbup.gif aš taip įtariu, kad man jau tada tik pasvajot belieka, kad Kalėdoms gautumėm jau foto rolleyes.gif preliminariai susitarę esam gruodžio 2 dienai.. nu gal bent mb gimtadieniui jau bus nuotraukytės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 30, 01:36)

Skotuke, geriu magnį.. ginė žino dėl kietėjimų.. ir kaklelį dėl tų pačių kietėjimų specialiai pažiūrėjo išleidžiant į dekretą, bet viskas tvarkoj buvo.. krūvio nėra pas mane visai.. kol vis dar pas tėvus esam, tai jau nei tvarkytis niekas man nebeleidžia, nei dar kažko daryt.. tik va kiek jeigu išeinu kur ir viskas.. gal tikrai diržą reiktų nusipirkt g.gif

Dėl fotosesijos smagu  thumbup.gif aš taip įtariu, kad man jau tada tik pasvajot belieka, kad Kalėdoms gautumėm jau foto rolleyes.gif preliminariai susitarę esam gruodžio 2 dienai.. nu gal bent mb gimtadieniui jau bus nuotraukytės ax.gif

Per paskaiteles mum akcentavo, kad dirza ne ilgiau 4 val nesiot galima, reik daryt pertraukas, nes kitos buna gyvena su jais, muega ir t.t. As kai nebandzius jo tai net nezinau koki ten reikalai su juo smile.gif

O del nuotraukyciu tai tas laikas kiek laukti manau priklauso nuo fotografiu uzimtumo, jei tures mazai darbo, tai ir nuotraukytes anksciau gausite smile.gif o tu irgi ten pat uzsirasei? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas

As irgi turiu zappy pagalve maitinimui, man ji labai patogi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 29, 21:03)
Zuiki,aš vilnietė  biggrin.gif pas labanauskaite, tą kur paskaitas veda

Oh velnias lotuliukas.gif Rimtai gi doh.gif thumbup.gif
Nu nekazka nekazka man si nestuke.gif su smegenim lotuliukas.gif huh.gif hmm.gif
Tikiuosi dali proto perduodu leliukui, bet kai pagimdysiu, butu neblogai jei sugriztu bent kazkiek lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif

Pas mane irgi Zappy (bet ji universali skaitosi g.gif ). Tai ji dabar ne tik mano, bet ja naudojasi ir dukra ir vyras lotuliukas.gif doh.gif DUkra zyzia kad ir jai tokios reik, nes pasidaro kaip fotelio atrama ir labai patogu ten sedet lotuliukas.gif doh.gif
Cia geriausias mano pirkinys ever thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrus: 30 rugsėjo 2016 - 07:25
Aciuu reikes pasidometi butinai, nes kol isitaisau, tai susirenku turbut visas turimas pagalves ir aplink save apsistatau lotuliukas.gif

Manolita matau apacioje, kaio gyvuojat? bigsmile.gif

Labas rytas 4u.gif siandien pas mus svente, savaitele musu spokuciui wub.gif savaite buvo begalo sunki, bet simta kartu daugiau kelianti dziaugsmo, matant kiekviena sypsni ir mimika padovanota dukrytes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Skotuke*: 30 rugsėjo 2016 - 07:39
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 09 30, 07:38)
Labas rytas 4u.gif siandien pas mus svente, savaitele musu spokuciui wub.gif savaite buvo begalo sunki, bet simta kartu daugiau kelianti dziaugsmo, matant kiekviena sypsni ir mimika padovanota dukrytes  wub.gif

labas rytas smile.gif
Skotuke, su pirma savaitėle wub.gif
Džiugu, kad visi reikalai susiję su maitinimu juda geryn 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-Vakare- @ 2016 09 29, 14:07)

su gera TA 4u.gif
mūsų mažieji tikri akrobatai biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Skotuke, su pirma savaite wub.gif
O mus buvo pirma naktis namie rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 09 29, 16:32)

Tikiu, kad mažylis apsivers, dar laiko yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 09 29, 22:18)
Reikia patarimo blush2.gif juda reikaliukai su mp, bet pastebejau, kad vienas (.) pilnesnis ir is jo geriau valgo, kaip suvienodinti, kad abu (.)(.) butu vienodi?  rolleyes.gif

Siandien buvome fotosesijoj, mazyle tokia gerute buvo visa laika pramiegojo

saunu, kad juda thumbup.gif pas jus dar tik pati pradzia, tai tiesiog ir toliau maitink keisdama krutis ir kazkiek dar normalizuosis. Bet krutys yra skirtingos, net pas ta pacia moteri ir naturalu, kad vienoj gali but daugiau pienuko nei kitoj ar is vienos leliukui gert lengviau nei is kitos. Buna kartais, kad vaikas taip jas skiria, kad visa laik tos pacios nori ir netgi tenka tik nusitrauinet is kitos, nes kita spjauna ir neima (labai retas atvejis). Bet skirtumas yra normalu, net dydis gali (.Y.) skirtis tarpusavyj... 4u.gif

Smagu, del fotosesijos thumbup.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 30, 07:55)
Labas rytas  4u.gif

Skotuke, su pirma savaite  wub.gif
O mus buvo pirma naktis namie  rolleyes.gif

Ir kaip sekesi pirmaja nakti namuose bigsmile.gif wub.gif
Jauciu visi neatsitrauket nu princeses wub.gif
Atsakyti
Ar buvo kam, kad po gimdymo sutintumet?
Mano pedos visiskos bandeles, tokios net nestumo metu nebuvo g.gif

Uzsispyrus, kaip pirma naktis gal neblogai. Kelesi maziuke valgyti 2 kartus, bet pirmas maitinimas uztruko 2 val. Vis rodi, kad alkana. O ir miegoti viena nenorejo. Paskui pasiguldziau salia saves, tai va dabar miega.
Atsakyti