Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

Sveikos gyvos 4u.gif
QUOTE(De Paris @ 2016 09 28, 19:12)
18.55 val Lt laiku gime musu Nikolyte  wub.gif  3715 gr.  Kokia ji grazi  wub.gif

De Paris, sveikinu, oi kaip sveikinu susilaukus savo princesytes 4u.gif

QUOTE(<Sauleja> @ 2016 09 29, 00:01)
O čia tai naujienų užvežėt!!!
Negaliu patikėt, kad sąraše jau būsiu antra - man čia kažkas nesuvokiamo... blink.gif

Pamenu ir aš tą jausmą, kai vis kyli ir kyli į viršų mirksiukas.gif Virpuliukai tik laksto...

QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 29, 00:58)
22:42h 50cm 3125g
Beje... JIS TOBULAS wub.gif pagimdzius sakau mb-jis verkia!!! Jis verkia... Nerealu wub.gif

Čioliene, sveikinu nuoširdžiausiai 4u.gif Aukit stiprus ir dideli 4u.gif
QUOTE(HappyAngel @ 2016 09 29, 03:24)

HA. Apsiašarojau, bet kaip teisingai kiekvieną žodį parašei wub.gif
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 09 30, 07:38)
Manolita matau apacioje, kaio gyvuojat? bigsmile.gif

Labas rytas 4u.gif siandien pas mus svente, savaitele musu spokuciui wub.gif savaite buvo begalo sunki, bet simta kartu daugiau kelianti dziaugsmo, matant kiekviena sypsni ir mimika padovanota dukrytes  wub.gif

Sveikinimai, Skotuke, tapus Mamyte. 4u.gif Ir jūsų stebukliukui didžiausi sveikinimai 4u.gif

Mūsų lelytei jau 3 mėn. wub.gif 7.330 kg ir 63 cm jau mano damute. Tuoj lopšį išaugsim biggrin.gif Nerealu, kai pradeda dometis zaisliukais, kai labiniesi is ryto ir tau nusišypso pacia zavingiausia sypsena wub.gif
Beje, gavom siuntimą pas neuro - reiks masaziuku del kreivakaklystes, kaip įtariu.
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 30, 08:07)
Ar buvo kam, kad po gimdymo sutintumet?
Mano pedos visiskos bandeles, tokios net nestumo metu nebuvo  g.gif

Uzsispyrus, kaip pirma naktis gal neblogai. Kelesi maziuke valgyti 2 kartus, bet pirmas maitinimas uztruko 2 val. Vis rodi, kad alkana. O ir miegoti viena nenorejo. Paskui pasiguldziau salia saves, tai va dabar miega.

As buvau sutinusiom kojom. Gine sake normalu po keliu dienu praejo.Kaip gerai namie jau. wub.gif
Atsakyti
Kate tai tuoj mokes ant dvieju koju vaikscioti lotuliukas.gif taip jai idomu kas ten kruta bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif nu tas citavimas mane.. bash.gif
De paris lotuliukas.gif lotuliukas.gif del kates.. matau ta vaizda.. lotuliukas.gif
Manollita, mazaja princese su sukaktim.. jau didele kokia jauciu wub.gif thumbup.gif mano mazoji tokiu idomiu dabar judesiu sumasto.. jauciu kazka siand buvo iremus pirma kart.. kulniuka ar ka.. pakrapsto ten kazka lotuliukas.gif numirsiu.. atrodo sapne gyvenu.. Gaila man vyru, kad jiem neduota tas patirt..
Picu dienaaaaaaaaaa siandien bigsmile.gif Kadangi svarstykles sugryzo i savo vieta ir tikrai pjove gryba, tai ta proga lotuliukas.gif
Atsakyti
Labuka bigsmile.gif

Laikomes gerai-daug valgo.miega.dairosi..akytes juodos juodos, tai toks ateivis man jis wub.gif tooks mielas. Ypac kai ta lupa apatine pakrutina nuliudes..susilydyt galima lotuliukas.gif

Ryt zada paleist namo.jau noriu.pavargau cia-diena kala.grezia-remontai, tai tiek to poilsio unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Nuo 9 ryto sėdžiu AK. Kažkuo mažiaus toniukai gydytojai nepatinka.. Liepė eit pietų. Tuoj trečią kartą matuos.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 30, 10:45)
Labas rytas  smile.gif
Nuo 9 ryto sėdžiu AK. Kažkuo mažiaus toniukai gydytojai nepatinka..  Liepė eit pietų. Tuoj trečią kartą matuos..  unsure.gif

Kad tik viskas būtų gerai unsure.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2016 09 30, 08:29)
Picu dienaaaaaaaaaa siandien  bigsmile.gif Kadangi svarstykles sugryzo i savo vieta ir tikrai pjove gryba, tai ta proga  lotuliukas.gif

oj kaip mielai sukirsčiau picoss bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady.S @ 2016 09 30, 11:46)
Kad tik viskas būtų gerai unsure.gif  4u.gif

Tikiuosi.. Pirmą kartą nepagavo, antrą - kažkas nepatiko. Tuoj bus trečias.
Atsakyti
DeParis ir Čioliene, sveikinimai jums patys didžiausi. Apglėbėt Gyvenimą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 30, 10:49)
Tikiuosi..  Pirmą kartą nepagavo, antrą - kažkas nepatiko. Tuoj bus  trečias.

Gal kur pasistūmęs, pasitraukęs mažiukas ir neužfiksavo reikiamai smile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Skotuke, taip, fotografuosimės ten pat wub.gif jau seniai užsiregistravę thumbup.gif nors dabar žiūriu, kad vis dar galėtumėm užsiregistruot.. liepos gale registravo spaliui lyg, o dabar žiūriu lapkričiui.. mažėja matyt užsakymų rolleyes.gif

Kam pirma savaitė, kam pirma naktis, o kam jau 3 mėnesiai wub.gif sveikinimai visoms su sukaktim wub.gif

De Paris, o prie mažiukės katė neina artyn? Neuostinėja? ax.gif įdomu, kokia katytės reakcija wub.gif

Čioliene, o tai dar nesibaigė ten remontai? blink.gif TD mamos rašė, kad oficiali pabaiga rugpjūtį turėjo būt, bet dar ten kažkiek kažką tvarko.. nu bet rašė tik apie kosmetinius patvarkymus jau lauke ir kad viduj nieko nesigirdi unsure.gif
Papildyta:
PD, viskas gerai bus.. svarbu, kad va kaip atidžiai ir rūpestingai žiūri 4u.gif
Papildyta:
Amberr, reikėjo tau apie tą picą čia rašyt doh.gif man žiūriu vakarais atsiveria skrandy juodoji skylė.. toookia alkana jaučiuos.. užvakar jau rašiau apie savo naktipiečius, vakar ryte +1kg.. vakar vakare vėl nežmoniškai alkana buvau, tai bliūdą brokolių salotų suvalgiau, porą bandelių, 3 obuolius ir bananą.. šiandien ryte dar +0,5kg lotuliukas.gif mb pasakiau, kokiais tempais augu, tai jis tik paklausė, kiek dienų iki gimdymo liko, mintyse matyt paskaičiavo ir nieko nebesakė lotuliukas.gif jau matau reakciją, kai šiandien apie picą užsiminsiu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady.S @ 2016 09 30, 12:00)
Gal kur pasistūmęs, pasitraukęs mažiukas ir neužfiksavo reikiamai smile.gif

Užfiksavo viską. Kažkas jiems ten nepatinka, su kraujotaka. Kitą
Savaite vėl kartos.. unsure.gif unsure.gif vedėjas sakė esant bet kokiam judesių sumažėjimui - iškart važiuoti pas juos.
Panos, man baisu... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 30 rugsėjo 2016 - 12:19