Imeldutia, man kai sutraukia pilva irgi vos virs bambos buna gimda. O vaikas didelis, taip, kad nepanikuok
QUOTE(-Vakare- @ 2016 10 05, 13:11)
Imeldutia, man kai sutraukia pilva irgi vos virs bambos buna gimda. O vaikas didelis, taip, kad nepanikuok 
Iki panikos dar nepriėjau, bet va tas nerimas
PD, visada gulint matuoju.. ir visada ryte tik pabudus.. nu ta prasme po wc prigulu ir pasimatuoju kartais.. jau čia gal porą savaičių nematavau, o vakar pamatavus žiūriu, kad ta pati apimtis
Prajuokinai su tuo bezdejimu

ner ka veikt. *****. Kiba rinkimu kampanijas eit paskaityt
7dieni gi balsavimas..
ner ka veikt. *****. Kiba rinkimu kampanijas eit paskaityt
Labas rytas. Pusryčiauju
. Mažė guli šalia ant sofos malasi kojomis ir kalbina mane sakydama; A-gu.
Tai sakot niekur nesikeliat iš čia? Kompanija tai pas mus čia nepakartojama
, tik plepesiukai, pritariu FM, gal kur į bendraminčius tada keltis turėtų?
Ką galvoja HA?
Jauniute, dėl placentos aš nežinau, bet mano atveju (ar tai sutapimas?
) visi trys nėštumai su prisitvirtinusia priekinėje pusėje placenta ir žemai, tik visais atvejais pakilo CP neprireikė.
Imeldutei neatsakiau dėl komodos. Jei jums jos reikia, tai komoda ta iš Ikejos gera. Mes jos nepirkom. Vyrui padovanojo bendradarbiai
. Pilnai apsieičiau ir be jos. Bet čia mano įpročiai. Ji stovi miegamajame tai dieną ja naudojamės. Jei būnu nusileidusi į pirmą aukštą, pakeičiu pampersiuką svetainėje ant sofos, patiesusi vienkartinį paklotą, kur buvo nėštukių rinkiny, po gimdymo. Naktį pakeičiu tiesiog lovoj, kad vaiko neišbūdinti ir pačiai miegai kad neišsilakstytų. Avarijos neturėjom nei karto. Tad vystymo komodą išnaudoju tik trečdaliu
.
O pas tave bus berniukas. Tai tau jos tikrai prireiks
.
Čioliene, nuotrauką pamačius nelabai supratau iš pirmo karto
. Liemenėle turima aš esu labai patenkinta. Pas mane iš čia va tokia. Medžiaga tampri, švelni, nieko nespudžia - prisirtaiko tiek kiek reikia.
Emma Jane Tiesa tuos pakietinimus vistiek išėmiau, tai būtų buvus, spėju, gera ir pigesnė.
Tokia.
Tai sakot niekur nesikeliat iš čia? Kompanija tai pas mus čia nepakartojama
Ką galvoja HA?
Jauniute, dėl placentos aš nežinau, bet mano atveju (ar tai sutapimas?
Imeldutei neatsakiau dėl komodos. Jei jums jos reikia, tai komoda ta iš Ikejos gera. Mes jos nepirkom. Vyrui padovanojo bendradarbiai
Čioliene, nuotrauką pamačius nelabai supratau iš pirmo karto
Emma Jane Tiesa tuos pakietinimus vistiek išėmiau, tai būtų buvus, spėju, gera ir pigesnė.
Tokia.
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 05, 13:25)
Gali.. vietoj anekdotų
Nauji namučiai
Žinokit nesugalvojau, kaip čia kitaip pervadint temą.. nu gi visos mes čia kartu susiplanavusios
Aciu auma
jauciu teks pirkt..
Bet koks lapkritis derlingas
nespesim gaudyt leliuku
Bet koks lapkritis derlingas
QUOTE(imeldutia @ 2016 10 05, 13:44)
Žinokit nesugalvojau, kaip čia kitaip pervadint temą.. nu gi visos mes čia kartu susiplanavusios
vienos nėštukės, kitos jau su kleckais.. bet visos kartu susiplanavusios.. o antroj eilutėj būčiau darašius "kartu auginam", bet nebeleidžia nei vieno papildomo simbolio prirašyt.. tai galvokit nebent trumpesnį variantą ir tada prašysim HA pataisyt jei ką
nėštukių sąrašiukas visai jau graudžiai atrodo 
"Kartu susiplanavusi nestukiu ir mamyciu pokalbiai"?
QUOTE(-auma- @ 2016 10 05, 13:40)
. Pilnai apsieičiau ir be jos. Bet čia mano įpročiai. Ji stovi miegamajame tai dieną ja naudojamės. Jei būnu nusileidusi į pirmą aukštą, pakeičiu pampersiuką svetainėje ant sofos, patiesusi vienkartinį paklotą, kur buvo nėštukių rinkiny, po gimdymo. Naktį pakeičiu tiesiog lovoj, kad vaiko neišbūdinti ir pačiai miegai kad neišsilakstytų. Avarijos neturėjom nei karto. Tad vystymo komodą išnaudoju tik trečdaliu
.
.
Tai aš manau tokią ir pirksim.. namie jau pasimatavau, kad gražiai telpa mums
Tai niekas nepirkot Columbios? tikrai zinau kad pirkot.
PD, bet esmės kaip ir nekeičia.. tik dar sukonkretina ir tiek.. nu nežinau, spręskit, galvokit ir, jei reikės, HA mums pagelbės
Aš pirkau iš MM.. naujų kiek ieškojau, tai buvo tik didesni, bet jums didesnio jau ir reikia.. bet žinok nepamenu, kur aš tuos naujus žiūrėjau
Papildyta:
Lemonte, o kokio dydžio jums reikėtų? Pažiūrėjau dabar MM, tai yra pasirinkimo ir 3-6mėn, ir 6-12mėn.. ir naujų, ir mažai dėvėtų..
QUOTE(Lemonte @ 2016 10 05, 13:54)
Aš pirkau iš MM.. naujų kiek ieškojau, tai buvo tik didesni, bet jums didesnio jau ir reikia.. bet žinok nepamenu, kur aš tuos naujus žiūrėjau
Papildyta:
Lemonte, o kokio dydžio jums reikėtų? Pažiūrėjau dabar MM, tai yra pasirinkimo ir 3-6mėn, ir 6-12mėn.. ir naujų, ir mažai dėvėtų..
QUOTE(imeldutia @ 2016 10 05, 12:58)
PD, bet esmės kaip ir nekeičia.. tik dar sukonkretina ir tiek.. nu nežinau, spręskit, galvokit ir, jei reikės, HA mums pagelbės
Tai va su dydziu ir dvejoju jau db esam 64 cm kaip bus toliau nezinau
Lemonte, negaliu pasakyti del kombiu, neteko dometis
uzmesiu aki ;) siaip cia labiau usa preke.