Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

Imeldutia, man kai sutraukia pilva irgi vos virs bambos buna gimda. O vaikas didelis, taip, kad nepanikuok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2016 10 05, 13:11)
Imeldutia, man kai sutraukia pilva irgi vos virs bambos buna gimda. O vaikas didelis, taip, kad nepanikuok  4u.gif

Iki panikos dar nepriėjau, bet va tas nerimas doh.gif dar įtariu vakar tas TTH čia man užaštrino viską.. nu nieko.. viskas gerai.. mažiukas aktyvus, duodasi, tai viskas vadinas gerai ax.gif

PD, visada gulint matuoju.. ir visada ryte tik pabudus.. nu ta prasme po wc prigulu ir pasimatuoju kartais.. jau čia gal porą savaičių nematavau, o vakar pamatavus žiūriu, kad ta pati apimtis doh.gif nors vizualiai atrodo tikrai paaugęs pilvūzas.. žodžiu.. nemoku matuot gal biggrin.gif o žagsuliukai tai lyg skaičiau, kad geriausiai jaučiasi ten, kur galvytė.. ir man anksčiau taip ir buvo.. per echo pasakė, kad galvytė apačioj ir ten pat žagsuliukai būdavo.. o dabar jau kelis kartus jaučiu šone, kur prieš tai subiniukas buvo biggrin.gif mb sako gal jis bezda, o ne žagsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Prajuokinai su tuo bezdejimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ner ka veikt. *****. Kiba rinkimu kampanijas eit paskaityt g.gif 7dieni gi balsavimas..
Atsakyti
Labas rytas. Pusryčiauju biggrin.gif . Mažė guli šalia ant sofos malasi kojomis ir kalbina mane sakydama; A-gu. wub.gif
Tai sakot niekur nesikeliat iš čia? Kompanija tai pas mus čia nepakartojama wub.gif , tik plepesiukai, pritariu FM, gal kur į bendraminčius tada keltis turėtų?
Ką galvoja HA?

Jauniute, dėl placentos aš nežinau, bet mano atveju (ar tai sutapimas? hmm.gif ) visi trys nėštumai su prisitvirtinusia priekinėje pusėje placenta ir žemai, tik visais atvejais pakilo CP neprireikė.

Imeldutei neatsakiau dėl komodos. Jei jums jos reikia, tai komoda ta iš Ikejos gera. Mes jos nepirkom. Vyrui padovanojo bendradarbiai ax.gif . Pilnai apsieičiau ir be jos. Bet čia mano įpročiai. Ji stovi miegamajame tai dieną ja naudojamės. Jei būnu nusileidusi į pirmą aukštą, pakeičiu pampersiuką svetainėje ant sofos, patiesusi vienkartinį paklotą, kur buvo nėštukių rinkiny, po gimdymo. Naktį pakeičiu tiesiog lovoj, kad vaiko neišbūdinti ir pačiai miegai kad neišsilakstytų. Avarijos neturėjom nei karto. Tad vystymo komodą išnaudoju tik trečdaliu biggrin.gif .
O pas tave bus berniukas. Tai tau jos tikrai prireiks lotuliukas.gif .

Čioliene, nuotrauką pamačius nelabai supratau iš pirmo karto biggrin.gif biggrin.gif . Liemenėle turima aš esu labai patenkinta. Pas mane iš čia va tokia. Medžiaga tampri, švelni, nieko nespudžia - prisirtaiko tiek kiek reikia.
Emma Jane Tiesa tuos pakietinimus vistiek išėmiau, tai būtų buvus, spėju, gera ir pigesnė.
Tokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -auma-: 05 spalio 2016 - 12:46
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 05, 13:25)
ner ka veikt. *****. Kiba rinkimu kampanijas eit paskaityt g.gif 7dieni gi balsavimas..

Gali.. vietoj anekdotų lotuliukas.gif

Nauji namučiai

Žinokit nesugalvojau, kaip čia kitaip pervadint temą.. nu gi visos mes čia kartu susiplanavusios rolleyes.gif vienos nėštukės, kitos jau su kleckais.. bet visos kartu susiplanavusios.. o antroj eilutėj būčiau darašius "kartu auginam", bet nebeleidžia nei vieno papildomo simbolio prirašyt.. tai galvokit nebent trumpesnį variantą ir tada prašysim HA pataisyt jei ką 4u.gif nėštukių sąrašiukas visai jau graudžiai atrodo unsure.gif
Atsakyti
Aciu auma 4u.gif jauciu teks pirkt..

Bet koks lapkritis derlingas bigsmile.gif nespesim gaudyt leliuku wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiolienė: 05 spalio 2016 - 12:49
QUOTE(imeldutia @ 2016 10 05, 13:44)
Žinokit nesugalvojau, kaip čia kitaip pervadint temą.. nu gi visos mes čia kartu susiplanavusios rolleyes.gif vienos nėštukės, kitos jau su kleckais.. bet visos kartu susiplanavusios.. o antroj eilutėj būčiau darašius "kartu auginam", bet nebeleidžia nei vieno papildomo simbolio prirašyt.. tai galvokit nebent trumpesnį variantą ir tada prašysim HA pataisyt jei ką 4u.gif nėštukių sąrašiukas visai jau graudžiai atrodo unsure.gif

"Kartu susiplanavusi nestukiu ir mamyciu pokalbiai"?
Atsakyti
QUOTE(-auma- @ 2016 10 05, 13:40)
Imeldutei neatsakiau dėl komodos. Jei jums jos reikia, tai komoda ta iš Ikejos gera. Mes jos nepirkom. Vyrui padovanojo bendradarbiai ax.gif . Pilnai apsieičiau ir be jos. Bet čia mano įpročiai. Ji stovi miegamajame tai dieną ja naudojamės. Jei būnu nusileidusi į pirmą aukštą, pakeičiu pampersiuką svetainėje ant sofos, patiesusi vienkartinį paklotą, kur buvo nėštukių rinkiny, po gimdymo. Naktį pakeičiu tiesiog lovoj, kad vaiko neišbūdinti ir pačiai miegai kad neišsilakstytų. Avarijos neturėjom nei karto. Tad vystymo komodą išnaudoju tik trečdaliu  biggrin.gif .
O pas tave bus berniukas. Tai tau jos tikrai prireiks  lotuliukas.gif .

Tai aš manau tokią ir pirksim.. namie jau pasimatavau, kad gražiai telpa mums rolleyes.gif ir kadangi mes bute gyvenam, tai aš visą dieną ta komoda naudosiuos.. naktį tai visko gali būt, kad gal irgi lovoj susitvarkysim.. kas ten žino, kaip kas bus.. bet va dienos metu jau nereikės nei ant lovos, nei ant sofos kur.. nu žodžiu, mums manau bus naudojama didesniu pajėgumu thumbup.gif o su tais fontanais tai eikit sau.. kol negalvojau, kažkaip ramu buvo.. nu bet kai čia visos pradėjo pasakot apie berniukų fontanus, tai rinkdama komodai vietą pradėjau žvalgytis, kas aplink bus sudėta lotuliukas.gif įsivaizduoju, kaip mažius mus maudys.. niekad visiškai berniuko nevysčius, neprausus, netvarkius.. tai įsivaizduoju, kiek turės praeit laiko, kol įprasiu, išmoksiubir perprasiu visas gudrybes lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai niekas nepirkot Columbios? tikrai zinau kad pirkot. hmm.gif
Atsakyti
PD, bet esmės kaip ir nekeičia.. tik dar sukonkretina ir tiek.. nu nežinau, spręskit, galvokit ir, jei reikės, HA mums pagelbės ax.gif

QUOTE(Lemonte @ 2016 10 05, 13:54)
Tai niekas nepirkot Columbios? tikrai zinau kad pirkot.  hmm.gif

Aš pirkau iš MM.. naujų kiek ieškojau, tai buvo tik didesni, bet jums didesnio jau ir reikia.. bet žinok nepamenu, kur aš tuos naujus žiūrėjau g.gif
Papildyta:
Lemonte, o kokio dydžio jums reikėtų? Pažiūrėjau dabar MM, tai yra pasirinkimo ir 3-6mėn, ir 6-12mėn.. ir naujų, ir mažai dėvėtų.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2016 10 05, 12:58)
PD, bet esmės kaip ir nekeičia.. tik dar sukonkretina ir tiek.. nu nežinau, spręskit, galvokit ir, jei reikės, HA mums pagelbės ax.gif
Aš pirkau iš MM.. naujų kiek ieškojau, tai buvo tik didesni, bet jums didesnio jau ir reikia.. bet žinok nepamenu, kur aš tuos naujus žiūrėjau g.gif

Tai va su dydziu ir dvejoju jau db esam 64 cm kaip bus toliau nezinau blink.gif
Atsakyti
Lemonte, negaliu pasakyti del kombiu, neteko dometis 4u.gif uzmesiu aki ;) siaip cia labiau usa preke.
Atsakyti