Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(Lemonte @ 2016 10 05, 13:04)
Tai va su dydziu ir dvejoju jau db esam 64 cm kaip bus toliau nezinau blink.gif

As musumazyliai.lt pirkau.dabar daug ten ir nauju pardavineja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 10 05, 11:41)
Jauniute, o liubrikantai nepadeda ?  unsure.gif

nepadeda, prisitepu vos ne trecdali pakelio ir vistiek pora kartu ir vsio, tai as taip viena karta per menesi sukandus stipriai dantis atlieku sita reikala...
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 10 05, 13:12)
As musumazyliai.lt pirkau.dabar daug ten ir nauju pardavineja 4u.gif

Ziuriu neblogu yra tikrai smile.gif db eiti mes turim toki plonesni, dar turiu vokeli vilnos tai nezinau ziemai koki dydi pirkt.
Atsakyti
klausykit. jei as pompuoju piena su pientraukiu kai mano speneliai pazeisti, ar jie man uzgis? nes juk visa laika stimuliuojami, slapi, toks jausmas, kad tik blogyn eina. dedu kompresus, tepu kremu.
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 10 05, 13:35)
klausykit. jei as pompuoju piena su pientraukiu kai mano speneliai pazeisti, ar jie man uzgis? nes juk visa laika stimuliuojami, slapi, toks jausmas, kad tik blogyn eina. dedu kompresus, tepu kremu.

Ir vaikui zindant ir pientraukiui traukiant jie uzgis, tik reikia laiko. Siaip net pataria pacios pienu padrekint kartais, tai tikrai nepakenks. Bet oro vonios padetu irgi daug 4u.gif
Atsakyti
imeldutia man kai zagsedavo , o jis ta dare labai aug ir daznai as jausdavau ten kur galvyte, apacioj zemai smile.gif

as kazkaip columbia nusprendziau neprikti, nes vistiek sia ziema sedes dar vezime, tai siltai labai klosimes ir rengsimes ir bus gerai, o va kitais metais kai jau lakstys lauke tai tada butinai pirksiu 4u.gif
dabar man atrodo kazkaip neapsimoka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2016 10 05, 11:40)
Ir vaikui zindant ir pientraukiui traukiant jie uzgis, tik reikia laiko. Siaip net pataria pacios pienu padrekint kartais, tai tikrai nepakenks. Bet oro vonios padetu irgi daug  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš Columbia pirkau iš MM. Mano mažius vežime nebūna, tik nešioklėje, tai reikia šiltai aprengti, bet tuo pačiu kad nebūtų kaip kopūstas pritūlotas. Taip pat Ugg batukus pirksiu.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2016 10 05, 13:56)
Aš Columbia pirkau iš MM. Mano mažius vežime nebūna, tik nešioklėje, tai reikia šiltai aprengti, bet tuo pačiu kad nebūtų kaip kopūstas pritūlotas. Taip pat Ugg batukus pirksiu.

Misu buna tik vezime tai db galvoju ar man siai ziemai jo tikrai reiks hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 10 05, 13:50)

As turejau itrukima, nezinau kiek laiko tiksliai jis gijo, tik vis skaudejo, skaudejo, o po lygiai 2 sav atkreipiau demesi, kad jo jau nebera... sasai gal greiciau uzgis. Pasimirsta tas skausmas greit po uzgijimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Vakare-: 05 spalio 2016 - 14:29
Sveikos smile.gif
Prisijungiu, paskaitau, parašyt nebespeju. Supratau, kad su dviem tikrai yra ką veikti, net jei vienas daugiausia miega ir valgo smile.gif Didžiajam dėmesio labai reikia, sunkiai jam apsiprasti sekasi.
Šiandien maziui dvi savaitės. Jau toks vyrukas atrodo wub.gif
Beje, pritariu bendrai temai.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2016 10 05, 13:56)

Yra toki uzdengimai spec nesioklem, winter cover for baby carrier i google ivedus nuotraukas paziurek smile.gif
Atsakyti