Bl..ba, merginos, cia tokia itampa, kad ir geras filmas nublanksta prie toki "online" gimdyma.

Sedziu ir grauziu nagus, kuri dabar pirma pasigimdys.

Laukiu naujienu.
QUOTE(jauniute @ 2016 09 28, 14:31)
Seniai?

ana karta kaip pamenu tai is pirmo karto uzkibo

vistik nelauki dvieju metu pertraukos po cp?
man gine liepe du metus negalvot net apie pastojima, o man kazkaip labai nesinori tiek laukti
Ne neseniai, tik pirmas menuo. Dabar laukiu - nelaukiu mmm. Ana syki is antro men gavosi. Liepos men buvau pas gini, pasakiau savo planus del antro nestumo, tai jis sake, kad nereiketu laukti rudens ir pradeti planuoti tuoj pat. (Vaikui tada buvo tik 9 men.) Jis man atliko Cesari, puikiai zino mano sutuacija ir vistiek sake planuotis. Tik, pridure, kad greiciausiai vel darys CP.
Tie du metai, kiek as suprantu, labiau apsidraudimui. Daug moteru, ypac jaunimo grupeje, "susiplanuoja" vaikus vos pora men praejus nuo CP, ir nieko neatsitinka.
Kai as pasigimdziau , man akusere sake - be dvieju metu apie antra nestuma net negalvok. Tai as pasitikslinau: pastot nerekomenduojama ar gimdyt? Ji sake - gimdyt. Tai man bus (jei viskas taip, kaip mes norime) apie 20 men nuo pirmo CP. Nemanau, kad tiek 4 men zaidzia dideli vaidmeni.