Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(Lady.S @ 2016 09 28, 16:55)
naują temą pradėjo su trenksmu thumbup.gif

Ooo taip thumbup.gif bet tai dabar, jei viskas gerai, turėsim ilgoką laiko tarpą ramų, be gimdymų.. ir sąrašas iškart kaip stipriai sutrumpės kitoj temoj blink.gif reikia būtinai papildymo mums biggrin.gif
Atsakyti
Bet tikrai jauduliukas ima bigsmile.gif . Nėra nėra leliukų, tyla ir tyla, o kai susiruošia, tai, kad liūdna nebūtu ateina būreliu tongue.gif .
Lengvai jums mergytės 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 28, 15:58)
Ooo taip thumbup.gif bet tai dabar, jei viskas gerai, turėsim ilgoką laiko tarpą ramų, be gimdymų.. ir sąrašas iškart kaip stipriai sutrumpės kitoj temoj blink.gif reikia būtinai papildymo mums biggrin.gif

vėliau vėl traukinukas užsives thumbup.gif
dėl papildymo tai labai tikiu,kad greit prisijungs kuo daugiau merginų smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad įlindau, bet čia toks sujudimas pas jus bigsmile.gif

Čioliene, DeParis, prisidedu prie palaikymo komandos bigsmile.gif bigsmile.gif Jau tuoj tuoj wub.gif wub.gif Kaip tik ir kasas išsileidau dėl jūsų thumbup.gif

Škotuke, sveikinu sulaukus mažylės wub.gif wub.gif

Atsakyti
Laukiam naujienu, oi laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
Kad kas nors nesusidarytų klaidingo įspūdžio po mūsų postų, kad epidūras yra greitas ir efektyvus kaklelių vėrėjas, reikia pasakyti, kad ne visada taip. Nors neretai būna, kad ir veiklą įsiūbuoja, ir kaklelis prieš tai visai nesivėręs ar tik vos vos, atsiveria greitai, bet būna ir atvirkščiai, kad kaip tik eigą sulėtina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 28 rugsėjo 2016 - 16:11
Ooooo, kokios naujienos!! Lengvai ir greitai, kasos paleistos! wub.gif wub.gif

Dėl vandenų, tai kiek paskaitų buvau, visur akcentavo,kad susiruost ir važiuot, nieko nelauk.. unsure.gif
Atsakyti
Bl..ba, merginos, cia tokia itampa, kad ir geras filmas nublanksta prie toki "online" gimdyma. lotuliukas.gif Sedziu ir grauziu nagus, kuri dabar pirma pasigimdys. bigsmile.gif Laukiu naujienu. popc1.gif

QUOTE(jauniute @ 2016 09 28, 14:31)
Seniai? bigsmile.gif  ana karta kaip pamenu tai is pirmo karto uzkibo  4u.gif  vistik nelauki dvieju metu pertraukos po cp?  bigsmile.gif
man gine liepe du metus negalvot net apie pastojima, o man kazkaip labai nesinori tiek laukti  rolleyes.gif

Ne neseniai, tik pirmas menuo. Dabar laukiu - nelaukiu mmm. Ana syki is antro men gavosi. Liepos men buvau pas gini, pasakiau savo planus del antro nestumo, tai jis sake, kad nereiketu laukti rudens ir pradeti planuoti tuoj pat. (Vaikui tada buvo tik 9 men.) Jis man atliko Cesari, puikiai zino mano sutuacija ir vistiek sake planuotis. Tik, pridure, kad greiciausiai vel darys CP.
Tie du metai, kiek as suprantu, labiau apsidraudimui. Daug moteru, ypac jaunimo grupeje, "susiplanuoja" vaikus vos pora men praejus nuo CP, ir nieko neatsitinka.
Kai as pasigimdziau , man akusere sake - be dvieju metu apie antra nestuma net negalvok. Tai as pasitikslinau: pastot nerekomenduojama ar gimdyt? Ji sake - gimdyt. Tai man bus (jei viskas taip, kaip mes norime) apie 20 men nuo pirmo CP. Nemanau, kad tiek 4 men zaidzia dideli vaidmeni. g.gif
Atsakyti
Palaikanciu kompanija ypac didele, net 28 "pribuvejos" kabancios apacioje. lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi prisipazistu, kad kisu vis nosiuka ax.gif visgi ilgai bendrauta, rupi wub.gif
Atsakyti
De Paris, Cioliene Laukiam wub.gif

Piku*Dama va Cena wozka zostala obnizona o 150zl poniewaz dziecko uszkodzilo raczke z 1 strony. Mozna obszyc na NOWKE Suprantu, kad sumazino kaina 150zl, nes..........vaikas vienoj pusej kazka padare? ka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2016 09 28, 17:49)
De Paris, Cioliene  Laukiam  wub.gif

Piku*Dama va Cena wozka zostala obnizona o 150zl poniewaz dziecko uszkodzilo raczke z 1 strony. Mozna obszyc na NOWKE Suprantu, kad sumazino kaina 150zl, nes..........vaikas vienoj pusej kazka padare? ka? biggrin.gif

sugadino rankenele. Norit galima is naujo apsiuti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 28, 16:58)

drinks_cheers.gif net pecit SM nebesilanko, tai liksim vos 6 2016 metams uzbaigti blink.gif
Papildyta:
jau Tupikas šiandien koks aktyvus biggrin.gif matyt prisijungia prie palaikymo komandos lotuliukas.gif
Atsakyti