Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(Finna @ 2016 09 28, 15:02)
Viskas puiku 4u.gif

TB šoko negavo? biggrin.gif

As tiesiog pasakiau kad vaziuotu namo.dabar.saugiai lotuliukas.gif

Tada pasukau uz 30min ir paklausiau kaip sekas? Sake "saugiai skubu namo". Tada pasakiau kad vandenys nubego..

Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 28, 14:59)
Vandenys skaidrus.pilva maudzia.judesius jauciu.
Mb grizineja is Vilniaus lotuliukas.gif norejo i Siaulius vaziuot, bet pasikeite planai..ne veltui rolleyes.gif

Kaip saunu wub.gif grisit jau trise wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2016 09 28, 15:55)
Aš neskubėčiau kaip akis išdegus, be streso susiruoščiau (neskubėjimas tinka, jei vandenys ne žali). Tau gąsdintis nėra ko, sūnelis jau išnešiotas smile.gif Pati taip irgi dariau, nelėkiau iškart. Pagulėjau dar kokį pusvalandį, tada ramiai susižiūrėjau daiktus, tašes biggrin.gif palindau po dušu, išsiploviau galvą, apsirengiau ir išvažiavom (gal apie 2,5-3val gavosi, kad užtrukom dar). Man sąrėmiai prasidėjo maždaug po valandos nuo pagrindinio nubėgimo (mažais pliūpsniukais bėgo ir toliau- su kiekvienu sąrėmiu).
---
Sandruskaaa, dar dėl to svorio atsiminiau. 500g per mėnesį gi yra labai gerai smile.gif

Mūsų vaikas plonas, toks manekenas visiškas smile.gif Bet juk ne paršiukus auginam, kad daugiau mėsos būtų, o vaikus, kurie yra ne kaip suštampuoti, o yra labai individualūs, skirtingi, gali būti ir aukšti, ir žemi, ir visai lieknučiai, ir putlesni smile.gif

drinks_cheers.gif

žinau, kad 550gr yra gerai, tik tenka man tą įrodinėti kitiems.. rolleyes.gif

tai žinok mūsiškė taip pat, aukšta ir kūdutė wub.gif net keista, kai pratus matyt pilnesnius vaikučius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruskaaa: 28 rugsėjo 2016 - 15:08
Sandruskaaa, o kodėl tu kažkam kažką turi įrodinėti? smile.gif

Čioliene, va kokia tu rami, išlaikyta moteris thumbup.gif TB net negąsdinai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 28 rugsėjo 2016 - 15:19
9 cm thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 28, 15:27)

Valiooo thumbup.gif
Sakiau De paris kad kartu gimdysim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 28, 13:32)
Valiooo thumbup.gif
Sakiau De paris kad kartu gimdysim lotuliukas.gif

Nu lotuliukas.gif gal tu ir spesi i siandiena thumbup.gif
Atsakyti
DeParis, super thumbup.gif jau visai tuoj wub.gif
Tau, kaip ir man, po epidūro greitai viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 28 rugsėjo 2016 - 15:38
QUOTE(Finna @ 2016 09 28, 13:35)

Aha. Uz poros valandu jau gimdysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2016 09 28, 15:35)

Man irgi po epiduro nuo3 iki pilno atsidarymo 3 val tepraejo.
De Paris turesi maziuke jau tuoj wub.gif ir Cioliene spes siandien manau
Atsakyti
Nu kaip viskas šiandien puikiai thumbup.gif aš beskaitydama Čiolienės naujienas net pavėlavau mb iš darbo pasiimt lotuliukas.gif tai sako dėl kažkieno nubėgusių vandenų aš turėjau per lietų stovėt? Sakau ne kažkieno, o Čiolienės! thumbup.gif žodžiu.. laukiam mažiukų! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 28, 15:51)
Nu kaip viskas šiandien puikiai thumbup.gif aš beskaitydama Čiolienės naujienas net pavėlavau mb iš darbo pasiimt lotuliukas.gif tai sako dėl kažkieno nubėgusių vandenų aš turėjau per lietų stovėt? Sakau ne kažkieno, o Čiolienės! thumbup.gif žodžiu.. laukiam mažiukų! wub.gif

naują temą pradėjo su trenksmu thumbup.gif
Atsakyti