Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Nesužmoginkite gyvunu nes tada jiems labai sunku gyventi smile.gif Na tikrai nesijaus atstumtas tas suo, jam reikia suvokti kad kate nelieciama ir geriau jeigu tai parodys zmogus negu kate! Nes jei gyvunai aiskinsis tarpusavyje galite tureti suni beaki at kate apkandziota ir dar traumuota ar to norite? Jus namie valdote tiek kate tiek suni todel ir suo ir kate(s) tures taikytis prie jusu, bent jau taip yra namuose tiek Giliukas tiek Mumis zino kad gaus skuron jeigu daro tai ko as nemegstu blush2.gif
Atsakyti
Dėkoju visoms už sveikinimus :

user posted image

user posted image

Ir dar suprato mano vaikė šiemet- gimtadiensi BAIGIASIuser posted image

Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 02, 20:52)
Diinka, gal skiepu knygele yra? Paimkit. O kaip jie atsirado?
Del vardo. Palikt Liuka. Ar kviest Raste?

Sveikinu tapus šeimininkais 4u.gif
Žinoma, kad darykit taip, kaip jums atrodo geriau. Ypač jei ji atiliepia į Rastę.
Nu ir šeimininkai, iškrito pro langą: vsio nebereik. Nemylima buvo Rastytė.

Oi kokia graži Lapė wub.gif wub.gif wub.gif Sveikinimai gražuolei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 02 spalio 2016 - 21:10
Ahabi - aš sakyčiau palikit vardą Rastė ypač jeigu šis vardas prie širdies. Tegul būna naujas gyvenimas katytei su nauju vardu 4u.gif
Laputaitė wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mažoji lapė kokia gražuolė wub.gif su gimtadieniu, mergytę ir jos mamą! 4u.gif
Atsakyti
Ahabi jūsų katė, jūs ir rinkit vardą 4u.gif dėl skiepų paklausiu. Beje dęėl šeimininkės, Ji metus laiko tikėjosi, kad katė pripras ( bet anūkas ten negyveno...gal todėl nepriprato) Ji katę padovanojo draugei, pati tuo metu buvo Vokietijoj, tik vakar grįžo.... Sakė katės ieškojo, labai pergyveno....Sau pasiimt ji nenori dėl anūko, draugei palikt ir nenori (matomai dėl incidento) Būtų ieškoję naujų namų....gal nesmerkim šeimininkų....
Atsakyti
LAPUTAITĘ SU GIMTADIENIU! Neliūdėk,kitais metais dar didesnis Gimtadienis bus!

Na ir istorija Rastės verysad.gif ,tikriausiai gyvenime viskas vyksta kaip turi vykti,Rastė rado tikrus namus kur jausis saugi ir mylima ,o Tutis...su Tučiu viskas bus gerai,pamatysit mirksiukas.gif

Sandra,skauda,bet geriau taip ,nei leisti mažylei kankintis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Šiandien Špulytei pirmą kartą nagučius kirpau,tiesą sakant mažoji dama nebuvo itin patenkinta,o ir man buvo sunku ,nes gi nagai tai juodi ax.gif ..Pupsės ir Kolumbo nagučiai balti ,tai lengvai matosi iki kur kirpti...Dar vienas pastarųjų dienų atradimas - Špulytė mėgsta šukuotis,vos perbraukiu per nugarą šukomis ,murkti pradeda,pilvuko dar nebandžiau šukuot ,bet manau ir tai įveiksim.Pupsė tai leidžiasi šukuoti tik nugarą ir pagurklį,o Kolumbas - tai absoliutus priešininkas šito veiksmo -o vat kai sąvėlos susivelia ,tai ateina vaikinas pas mane ir kenčia kol iškerpu,o tada ramus nueina.. lotuliukas.gif

Rytoj ryte einam su Špulyte pas vetus,pasisvert ,pasimaivyt,pakalbėt dėl sterilizacijos mirksiukas.gif

Diinka ,matyt nelemta tau ilsėtis..Kantrybės ir dar kartą kantrybės..Kokie kleckai šį kartą?
Atsakyti
Mazaja Laputaite su gimtadieniu!!!
Dziaugiuosi del Rastes, susitvarkys viskas, dar mazai laiko pripras ir suo ir ji ;) kantrybes 4u.gif
Olis grazuolis isaugo tikrai, o ryzos pletkininkes nu labai jau wub.gif
Kruopos zvilgsniukas xitras, Grikis kaip visada wub.gif
Vakar trainiojomes po miesta tiek zmoniu dar nemaciau praeit negalima, tikrai pasiilgstu Panevezio ir tuscio prekybos centro, ne kaip cia visur eiles, i kavine nueit irgi eilej reik atstovet , kadangi gavau pirma alga tai buvau pazadejus kvepalus MB, tokius, kad man patiktu, bo kurie patinka jam man nelabai... issirinko nei daug nei mazai uz 99svarus , nu bet 200ml. Norejau kitokiu, bet pameginus abu po keliu valandu tie kur norejau ant MB visiskai vos vos kvapas buvo jauciamas, tai emem kitus.. ax.gif
Atsakyti
Patarimu del suns daug ir ivairiu, bet sutinku tik su vienu -Sagytes. Suo turi buti auklejamas, privalo zinoti komandas ir privalo zinoti kas namuose seimininkas antraip lauk bedos. Su kate galima gudrauti, bet suo privalo klausyti

Sveikinu su Rastes pasilikimu, linkiu daug kantrybes ir uzsispyrimo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 02 spalio 2016 - 21:48
Sandra 4u.gif
Laputę su gimtadieniu 4u.gif
Ahabi,mes savo šunį pirmom dienom laikėm su pavadėliu prie katės,nes irgi vaikėsi,ir vis drausminom,po kelių dienų suprato,priprato ir apsiramino
Parodysiu,kur vakar buvom pasivaikščiot
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 02, 21:47)
Su kate galima gudrauti, bet suo privalo klausyti

drinks_cheers.gif 100 % sutinku.
Žydryne, kur čia toks grožis? Mergytės su šiciuku kad mielos wub.gif
Atsakyti
Žydryne, labai gražiai vaikštotės thumbup.gif

Miražas, arba ne