Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labas vakaras,

Gi pamiršau pasveikinti mažąją Laputaitę su jos švente! 4u.gif
Be proto gražios abi lapės, didžioji jau visa pana, o mažoji tegul dar auga ir lapėja. wub.gif

Galvoju, kur Šponkiukas savo sumuštą uodegėlę slepia? SM senokai nesimatė g.gif
Šiandien FB žiūriu, gi pasiprašė kažkokia vienos mano senos pažįstamos draugė į draugus. Lenda čia visokios, galvoju... Nu bet bent pažiūrėsiu... Atsidarau pirmą nuotrauką, o ten Bugi į mane žiūri biggrin.gif

Busy, dviguba porcija nustebusio žvilgsnio. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 02 spalio 2016 - 22:09
Aist,Verkių parkas čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. Vakar ilgai užmigti negalėjau. Negalima nei smerkti,nei nesmerkti...bet aij dingo tai dingo...ir iš dalies nuspėjau kad katė kažkam dovanota...kad kažkas užsienį...Šį kartą tikiu, kad tai įvyko ne šiaip sau. Mano lėkimas į kauną, katės atsivežimas..nesant kačių mylėtojai(arba neatrastas jausmas)Tik atsakymo paaiškinimo nežinau...nebesigilinu...
Vakare taip ir padarysiu. Prisegsiu šunį su pavadeliu ir vos katyte ateis barsiu. Kol Makas atvažiuos noreciau kad jie jau "apsišlifavę" būtų. Viska jis supranta. Lauke palaidas laksto. Komandas pas mane, fuuu, negalima,..žino..o va kartais ausys uškrenta nors tu ką. Ir beje vakar kates puolimo metu ir dar po to, MB jį subarė, tai tik dabar atėjo pas mane kai jis išvažiavo.
Sūnus naktį sukosėjo vos kelis kartus. Jei būtų nuo katės, ko gero net ir po "naminių procedūrų" taip nepagerėtų per dieną. Kaip manot, medikės?
Gražios dienos ir produktyvios savaitės Jums smile.gif
4u.gif
Papildyta:
Vilkra, kokia graži mergytė wub.gif
Žydryne, vaikučių, šuniuko ir rudenėjančio parko nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Žydryne - dukrytės gražuolės wub.gif
Ahabi - linkiu kad sūnui būtų tik šiaip kosuliukas 4u.gif
Vilkra - kaip pas jus naktis praėjo? Kaip Trišė?
Keturakė Kiara thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, suskaityti viską suskaičiau, bet per telefoną labai tingėjau komentuoti, o va dabar jau ir pamiršau huh.gif

Dėl sumušto šikniuko, tai turiu ne mėlynę, o didelę kraujosruvą. 6-7 cm į šoną ir turbūt būčiau uodegikaulį susilaužiusi. O koja jau praėjo smile.gif

Atsakyti
Labas rytas po puikaus savaitgalio 4u.gif

Spėkit, kas audringą naktį iš šeštadienio į sekmadienį paliko atvirus mašinos langus hihihi.gif ir ji dar naktį prabudusi nuo griaustinio ėjo tų langų uždarinėti (užsidaro nuotoliniu būdu) tik nežinau, kodėl neuždarė doh.gif biggrin.gif

Olio fotosesija wub.gif ir kūmutės už lango thumbup.gif Apie Kiaros ūsų simfoniją patyliu wub.gif

Triskart valio Vikros Laputaitės gimtadieniui 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gražios nuotraukos thumbup.gif

Žydryne, gražiai pasivaikščiojote 4u.gif

Pasirašau po kiekvienu Sagytės ir Busy žodžiu dėl šuns rolleyes.gif

Ir Rastės istorija tokia nereta... ją išskirtine daro Ahabi, taip operatyviai susirinkusi katę po sparneliu ...

pati esu susidūrusi, kaip per vandenį, ugnį ir varines triūbas išbandyta draugė gan lengvabūdiškai sumąstė ir pasielgė su gyvūnu... tad senąją šeimininkę suprantu...

Kiara keturakė hihihi.gif

Oi, užmiršau pasigirti, kad šiandien Runcelis riaumodamas (!) nugalėjo tualeto kilimėlį, užpuolė taškelį ant plytelių ir suvėlė visą vonios kambarį (t.y. vonios kilimėlis - 1 vnt., kilimėliai prie tualetų - 2 vnt.) ošdamas su vilnos kamuoliuku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 03 spalio 2016 - 08:17
Labas rytas 4u.gif
Tai kažkas automobilyje akvariumą turės g.gif hihihi.gif
Rastės istorija tikrai labai dažna, tik čia su gera pabaiga.
Gražios parko foto, dailios mergytės, ir šuniukas gražus. wub.gif
Pas mus rūkas, gali šaukštu kabinti, varva nuo stogų.
Šponkiuk, vaje console.gif
Kiara daugiaakė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 03 spalio 2016 - 08:32
QUOTE(Erendira @ 2016 10 03, 08:13)

Oi, užmiršau pasigirti, kad šiandien Runcelis riaumodamas (!) nugalėjo tualeto kilimėlį, užpuolė taškelį ant plytelių ir suvėlė visą vonios kambarį (t.y. vonios kilimėlis - 1 vnt., kilimėliai prie tualetų - 2 vnt.) ošdamas su vilnos kamuoliuku  thumbup.gif

Noreciau pamatyti kaip tai atrodo, nes riaumojancio Runcunculio neisivaizduoju bigsmile.gif

Sponkiuks, norejau pasakyti, akd iki vestuviu uzgis... ir staiga uzsiciaupiau, prisiminiau, kad jau esu istekejusi biggrin.gif Tad sveik
Atsakyti
Laba ryta,

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Erendira, esu ir aš taip prisidirbusi su mašina, nemalonus po to džiuvimo ir kvapo drėgmės jausmas unsure.gif
Šponkiuk, sveik 4u.gif
Kiaros akys blink.gif kažkas nerealaus. tooookios visada išpūstos lotuliukas.gif tokia rimta mimika, o dar kai visos keturioš 4u.gif
Savaitgalį berods Aist klausė Smilgevičiūtės. kaip man ji patinka. Baltai pavydžiu blush2.gif

Ryte ėjau maitinti katytę. Žiū blink.gif jos vietoje nėra. Kalbinu, girdžiu mau mau iš aukštai. spintoje tarp mano rūbų ax.gif o jau kalbėjimas, aš jai žodį, ji man mau, aš jai antrą, ji mau mau.. Žodžiu, žvėris Tutis bandė pulti. Aš smarkiai su koja sutrypiau. Ir garsiu storu balsu. Fuu, negalima prie katės, mano katė...
Vėliau žinoma ir su ciuciku pasimylavau wub.gif
O katė stebi. Matosi nori išeiti, bet bijo...pasirodo žvėris ne ji, kaip aš galvojau o šO blink.gif auklėsim...tiek nuėjom, nueisim toliau ax.gif
Beje, Aist, ačiū už konsultaciją dėl pastos smile.gif pasinaudosiu. smile.gif
Atsakyti
Labuka,

viską sukaičiau book.gif thumbup.gif
džiaugiuosi dėl Rastės thumbup.gif
Kiara keturakė wub.gif

Noriu patarimo, mano Nika pradėjo gana daug kasytis, daug laižosi (na, praustis ji labai mėgsta), bet vis pasilaižo-pasikaso ir t.t. Žiūrėjau kailiuką, nieko nematau... o gal nerviškai? Vyro visą vasarą nebuvo, tai kai grįžo, Nika su manim net nebemiegojo (matyt, lovoj vietos pritrūko biggrin.gif ) dabar jau parėjo, bet tokių čiūdų naktimis prisigalvoja .... nu, negali ramiai pamiegoti... Dukra sako, kad pas vetą vežti, bet gal Jūs ką nors patarsit.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 03 spalio 2016 - 08:59
Sveikos 4u.gif

QUOTE(busycat @ 2016 10 03, 08:23)
Noreciau pamatyti kaip tai atrodo, nes riaumojancio Runcunculio neisivaizduoju  bigsmile.gif

Aš taip pat pagalvojau biggrin.gif

Kokie kukuliukai Sandros gražūs wub.gif
Atsakyti