Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Daredi trispavėlis uzbonėlis wub.gif

Busy, įtariu, kad katės jį dar labiau suglaudina biggrin.gif
Atsakyti
Užsivertus darbais bet nu negaliu koks egzotiškas grožis wub.gif

Nepykit prašom kad nieko negiriu ir nieko nesveikinu, viską stropiai suskaitau bet jau parašyt nebėra laiko...ir taip jaučiu iki naujų bus... unsure.gif
Atsakyti
Nebūtume pirkę Hipės, tikrai šitą gražuolį imčiau.. MB irgi patiko. O dėl simbolinės kainos tai logiška, atsisijos rimti norėtojai.
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 10 04, 10:01)
Užsivertus darbais bet nu negaliu koks egzotiškas grožis wub.gif

Nepykit prašom kad nieko negiriu ir nieko nesveikinu, viską stropiai suskaitau bet jau parašyt nebėra laiko...ir taip jaučiu iki naujų bus... unsure.gif

Nieko tokio Weronica, atleisim jei karts nuo karto imesi Sierimovos NAUJA nuotrauka tongue.gif biggrin.gif Tausok save 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2016 10 04, 09:58)
Busy, įtariu, kad katės jį dar labiau suglaudina  biggrin.gif

thumb_yello.gif pas mane kontaktuose didzioji dalis tie, kurie susije su katemis, nieko lysno biggrin.gif

Avonukes madama primena Kauku sus avo margumu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 04 spalio 2016 - 10:38
Pamiršau gi pasveikinti visus gyvūnėlius 4u.gif Sotaus, šilto, laimingo gyvenimo ir paklusnių šeimininkų mirksiukas.gif
Vazonėlis dėkoja 4u.gif
Koks spalvingas Leksos kailiukas wub.gif Nosytė per pus padalinta smile.gif
Vilkros rasta katytė man atrodo trispalvė, ane? Parodyk ją, Vilkra smile.gif
Atsakyti
oje, visai pamiršau pasakyti, Avoniukės Leksa kokai graži wub.gif labai labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 04 spalio 2016 - 10:29
Laba 4u.gif

laikykit šiandien 13 val. uodegas sumezgę (galit ir kibirais pabarškinti..) už Riestainiuką..... važiuojam pas prof. V. Vaitkų, jau drebulys krečia...
Atsakyti
Laba diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveikinu visus gyvūnėlius su jų diena 4u.gif 4u.gif

Grįžau po atostogų, tačiau viską sekiau, viską žinau biggrin.gif tik jau pakomentuoti visko nesugebėsiu ax.gif
Darbą vakar pradėjau su viena bjauria kolege vardu -sloga, na šiandien jau geriau.
Po nebuvimo dvi savaites mano gauja buvo išsiilgusi biggrin.gif Dabar laimingi duodasi po namus ir du iš jų ieško naujų namų ir naujų šeimininkų biggrin.gif

Sėkmės Riestainiukui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 10 04, 12:01)
Laba 4u.gif

laikykit šiandien 13 val. uodegas sumezgę (galit ir kibirais pabarškinti..) už Riestainiuką..... važiuojam pas prof. V. Vaitkų, jau drebulys krečia...

Sėkmės Riestainiukui 4u.gif Aš darbe, uodegų neturiu, tai tradiciškai einu šluotas aukštyn šepečiais apversiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sekmes Riestaineliui 4u.gif

Daredi, o as net sluotos darbe neturiu, tai nors kibira apversiu koki nors biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 04 spalio 2016 - 11:27
Visas šlapias nosis su jų diena sveikina Tutis, pirmą kartą apsilankęs sostinėje 4u.gif
user posted image
Atsakyti
koks jis ilgas 4u.gif
Atsakyti