Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labas rytas 4u.gif

Pusryciai

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Oi Busy kokie uodeguoti pusryčiai biggrin.gif Olis koks jau didelis bigsmile.gif , tik voverytės uodegytės nesimato.

Lisitėja tavo receptas irgi skanus biggrin.gif , lengvesnis gal nei mano burokėlių, nors čia virti burokėliai, o pas mane pakepti su svogūnais ir nėra salotų.

O aš vakar grįžau vėliau, nes buvau pas Murkliuką su Margoša, tai maniškiai jau taip džiaugsmingai energingai pasitiko biggrin.gif Friskė tai kaip visada lekia ant staliuko ir pradeda ten vartytis , maivytis. Pūkelytė laukia jau ant spintelės koriduriuje, na o du padaužos pradeda vienas kitą vaikyti biggrin.gif Gerai kad dar spėju persirengti, bet tik tiek , o paskui turiu būtinai visus keturis pamaitinti doh.gif ir jau tik tada galima valgyti pačiai. O jau tokie alkani , atrodo nevalgę kažin kiek, nors sausiukų visada yra pripilta.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 05, 20:16)
Magnun, a kur taip švargai, vėl sode darbavaisi?

Ai ne, ne sode. Paskutinėm dienom miegoti vėlai nueidavau, vakar suplanuotus darbelius nudirbau, ant sofos pakritau ir jaučiu kaip ramiai pasėdėjus miegelis už rankos į Miego karalystę traukia smile.gif
Ahabi - teisingai merginos sako, absoliučiai normali ir tipiška situacija 4u.gif tau kaip nepratusiai gal baisiau nei iš tikrųjų yra atrodo 4u.gif matosi kad Rastė pirma nepuola, ji reaguoja tik kai Tutis sujuda ir į ją žiūri. Pati ji nepuola ir nebėga, tiesiog pamojavo letenom ir vėl tupi. Tai visiškai normali katės reakcija į šunį. Jai tiesiog reikia laiko įsitikinti kad Tutis jai nepavojingas, na ir jiems abiems reikia laiko suprasti ir nusistatyti koks atstumas jiems abiems yra priimtinas. Ųr dar nepamiršk kad jie abu 'kalba' skirtingomis kalbomis, taigi jiems reikia laiko perprasti vienas kitą. Taip kad iš tiesų - kol kas viskas pas jus einasi normaliai, taigi tiesiog kantrybės ir laiko 4u.gif
Rytinis vandens kokybės patikrinimas
user posted image
Žaliaakis Grikis smile.gif - tetos, nepamirškit šiltai apsirengti eidamos į darbą
user posted image
Mam, nu tu visai, tokiu oru darban plikom kojom susiruošei blink.gif
user posted image
Reik skubiai mamkos pėdkelnes minimum iki 100 denų apšiltinti
user posted image
Ach koks aš šaunus ir rūpestingas katinėlis - paglostyk, mam, mane už tai rolleyes.gif
user posted image
Ilgauodegiai pusryčiautojai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 06 spalio 2016 - 07:07
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 06, 07:05)

Žaliaakis Grikis  smile.gif - tetos, nepamirškit šiltai apsirengti eidamos į darbą
Mam, nu tu visai, tokiu oru darban plikom kojom susiruošei  blink.gif
Reik skubiai mamkos pėdkelnes minimum iki 100 denų apšiltinti
Ach koks aš šaunus ir rūpestingas katinėlis - paglostyk, mam, mane už tai  rolleyes.gif

Na koks šaunuolis žaliaakis Grikutis, šitaip rūpinasi, imk už tai 4u.gif 4u.gif 4u.gif , kad toks rūpestingas
Atsakyti
labas rytas gražuoliai katinukai ir jų mamytės. ... mamytės smile.gif

Busy uodegų pusryčiai biggrin.gif maniškė pirma ateina apuosto.... tipo aha gerai YRA... ir išdidžiai nueina. Niekada niekada nesėda ir nevalgo ....Poto taip netyčia tik pamatai kad nebėr smile.gif

aš irgi ruošiuos žiemos sezonui, vakar vasarinius supakavau poilsiui iki kitos vasaros. Oi kaip nemėgstu šito darbo- sezonų kaitos spintose... tai turėjau padėjėją. Nors ką ten padėjėją, jai visas dėmesys buvo sukoncentruotas kaip pavogti skrybelą.... smile.gif na nebūtų moteriškaitė smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 05, 20:10)
Realybės šou "jei ne tu mane, tai aš tave"

Galiu tik paantrint (ar padešimtint) merginoms, kad man čia viskas labai natūraliai susižiūrėjo. Katė grasina šuniui, kad tas nelįstų prie jos teritorijos ir jos maisto. Juk ji nepuolė, nešoko ant jo, tik pamojavo letena nuo savo kilimėlio. Taip sakant, parodomosios karinės pratybos. Jokių realių karinių veiksmų. Ilgainiui turėtų užsimegzti diplomatiniai (nebūtinai draugiški, bet stabilūs) santykiai. smile.gif

QUOTE(busycat @ 2016 10 06, 06:31)
Pusryciai

Kiek alkanų kailiukų bigsmile.gif

Grikelis koks rūpestėlis. wub.gif

O Tytė manė šiąnakt dukart prikėlė. Pravedė sūnaus suneštiems kaštonams ekskursiją po namus. Su komentarais balsu.
Atsakyti
Rine - nu duok gi Snaigei skrybėlę panešioti per žiemą, tau gi jos vistiek iki kitos vasaros nereikės tongue.gif
Lapyna - tikiuosi kaštonams ekskursija po namus patiko tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Busy pusryčiautojau wub.gif wub.gif wub.gif

Ahabi, tikrai normali situacija, Tau tiesiog neįprasta ir atrodo baisiai 4u.gif Žinok, jei Rastė TIKRAI norėtų nuskriausti ką nors iš namiškių ar Tutį, tai ji ir NUSKRIAUSTŲ, neūžtų, nešnypštų, nesislėptų o iškart pūkai ir kraujai pasipiltų... Gerutė ji, tik nerimauja.
Tiesiog abiem gyvūnams nejauku, nepatirta, tikrina vienas kito ribas, ir su žmonėm taip būna, tik kitaip atrodo biggrin.gif
Magnuna labai gerai paaiškino viską.
Ir pas mane, kai Zuziuką atsivežiau (mamos katę), tikrai ne tokia situacija kaip pas jus buvo, buvo ir daug skraidančio kailio, ir triukšmo, rėkimo ir žymėjimo doh.gif

Galima tik vieną pastabytę - negerai, kai maistas ir tualetas vienoje vietoje. Katės labai švarios, nelabai tinka joms toks derinys. 4u.gif

Kokybės tikrintojos snapukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 06, 07:55)
Rine - nu duok gi Snaigei skrybėlę panešioti per žiemą, tau gi jos vistiek iki kitos vasaros nereikės  tongue.gif

Bijau, kad tuo atveju ir kitą vasarą nebeprireiks. biggrin.gif

Mūsų kaštonai dabar išganyti tongue.gif

Užsižiūrėjusi į Grikelį, namie grikius prideginau unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Vėjas jau rimsta, gal bus normalesnė diena.
Koks Grikelis rūpestingas, dėl mano gyvulių, nors su mauduku eik, svarbu maisto ir pasivaikščiojimų būtų.
Busy, kas per netvarka pas tave? Katinai tai trys, dubenėliai tai tik du hmm.gif
Gera, kai yra padėjėjų kas spintas tvarkyti ax.gif
Bandysiu ir aš namus kuopti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 06, 08:20)
Busy, kas per netvarka pas tave? Katinai tai trys, dubenėliai tai tik du  hmm.gif

nu. užtai ir grūdasi kuris pirmesnis... smile.gif

Ahabi man tavo vaizdelis patiko biggrin.gif katiną va tokį tip top ir pažįstu smile.gif tik taip ant manęs puola kai aš jo maitint ateinu biggrin.gif biggrin.gif
o šuniuko man pagailo- lyg uodega vizgina. lyg ir draugautų... smile.gif o ana matote išsipūtusi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 06, 07:59)
Užsižiūrėjusi į Grikelį, namie grikius prideginau unsure.gif

Vaje unsure.gif biggrin.gif 4u.gif
Juo Grikelis labai rūpestingas biggrin.gif aš tą jo rūpestį darban atėjus su nupūkintoju kiekvieną dieną nuimu kad jeatrodyčiau kaip snųego žmogus ant gauruotų kojų pėdkelnes užsidėjusi biggrin.gif
Dar dėl Rastės ur Tučio - šuns ir katės laiko intervalas nuo baimės ir ginybos iki susidomėjimo ir bendravimo skirtingas. Katei reikia daugiau laiko nei šuniui. Užtat Tutis jau kaip ir norėtų pabendrauti o Rastei dar reikia laiko, be to Tutis yra savo namuose o Rastei ir aplinka pasikeitusi plius dar gyvenimas kieme. Viską sudėjus ir gaunasi kad Tutis kaip uodegytę jau vizgina o Rastė dar vis priešiškai priima jo dėmesį smile.gif
Atsakyti