Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Man kazkodel pasirode, kad Grikis galandasi i mamka kaip i medi bigsmile.gif biggrin.gif

Dubeneliai du, vienas vandeniui, kitas maistui. Ir prasom pastebeti, kad dubeneliai suniski, dideli biggrin.gif

Tytes pasivaiksciojimas wub.gif Maniskiai irgi braunasi i lauka, bent jau i terasa. Bet Tute megeja sokti per terasos tvora. Kiara moka islysti pro rakto skylute terasos tarpuose i apacia, o Olis is vis dar toks neprognozuojamas buldozeris. Itariu isvarytu lauk i laisve su visa tvora rolleyes.gif O teritorija musu nepatverta, gatve nera toli. Tai tik su pavadziais.

Atsakyti
Tytė (Azalija) 2015-05-05
Atsakyti
Hipė 2015 02 26
Atsakyti
Gufis Acana žuvinę valgo dabar. Rinkomes tarp Hills ir Acanos. Pradžia buvo ignoras, bet nuo Aplavs vištinio nugara išpleiskanojo, taigi valgys tą ką aš duodu smile.gif Kai jis vienas galiu leist palepint paštetukais, imu su tunu ir kalakutiena. Vanduo iš krano, kai mūsų nėra iš bliūdelio.
Atsakyti
Ahabinemi nedarykite nieko specialiai, dar daugiau streso ivarysit katei, galvos kad jumis pasitiketi negalima , na tegul buna jinai savo saugioj aplinkoj kai atsibos islys ir viskas. Pas mane Mumis irgi Giliuko maista suryti nori tai as laikau aukstai smile.gif Gilius priprato ir zino kad ten saugu paesti smile.gif o siaip atsipalaiduokite nebekreipkit demesio ir negalvokit kad katei blogai kad ji guli kazkur ilindus kates didziaja dali gyvenimo pramiega smile.gif galimybes vaikscioti po namus sudarytos durys atidarytos nores ateis. Geriau ruoskites Mako atejimui nes surmulio bus dar daugiau smile.gif gal pradzioje net atskiro wc jam reikes nes Raste gali neileisti jo i bendra ax.gif Kad surmulio bus tai tikrai bet you manau kaledos jam bus ramybes ir taikos svente 4u.gif

Trejybes pusryciai wub.gif
Tyte fainuole nori veja pagauti 4u.gif
V-Rine gal dar silumos nusimato jei Snaige skrybele lauk traukia smile.gif
Atsakyti
Tytė jaunesnė už Hipę, bet atrodo kaip arklys biggrin.gif O Hipė tik link šuns traukia biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau tų gimtadienių. unsure.gif
Fogi nežinau, jai apie 1,5 metų, Nikai 2,5 m. Kingui 5,5 metų, Tašei 10,5 metų.
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 06, 09:59)
Tytė jaunesnė už Hipę, bet atrodo kaip arklys biggrin.gif

Anoks ten arklys - vargani 5 kg. Meinui priklausytų kiek daugiau smile.gif
Atsakyti
Snaigė 2015-08-31
4u.gif

mano irgi labai nori "į lauką" t.y. į balkoną. bet įlekia, pažiūri kad ne kas.... ir lauk smile.gif šalta... smile.gif

dar paskutiniu metu pabėgo pro duris atviras į laiptinę išsmukt. bet neduok dieve durys panosėj užsidaro tai panelei akys iš siaubo ant kaktos iššoka smile.gif esmėj ir nori ir bijo smile.gif
Atsakyti
Busy - nea, taip tik atrodo, Grikis labai švelnus katinėlis, jis tik išskečia pirštukus bet nagais niekada neužkabina.
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 06, 10:31)
- Rastė vųs dar krūpčioja nuo garsų, vadinasi vis dar yra įsitempusi

O tai ką man manyti...pabaigoje mėn bus du metai kai Nikita pas mane, gyvenam tik dviese, o visada kokį garsą išgirdus, netik krūpteli, o net pašoka mane išgąsdindama. Jei man kas nors iškrenta iš rankų, tai lekia griūdama, kol apsidairo kad čia nieko baisaus neįvyko.Tikrai kažkas negerai su nervais mano mažiukei...
Atsakyti
Labas, mielosios 4u.gif

Koks visiškas rudenėlis šiandien, tai vaje, vaje..

Busy "šventa trejybė" wub.gif
Grikis rūpestėlis koks, Snaigė tikra damočka, Tytės pasivaikščiojimas wub.gif

Mėta gimusi balandžio pirmomis dienomis, tai mes nusprendėm jos gimtadienį paskelbti balandžio 1d biggrin.gif 2013 04 01
Atsakyti