Labas rytas, merginos
Jūs mano paguoda
Kokios
V-Rinės padėjėjos akys, ale skrybėlaitė jai visai tiktų
Busy odegų pusryčiai
O jau
Magnunos Grikio rūpestingumas, beje mano naujas kilimėlis tokios pat spalvos
Papiktintos
Tytės vuodega neišpasakyto purumo

o Jau ūsai
Dabar vėl apie savo rūpestėlius
Mąstom su MB. O jei katę išnešus iš "jos" teritorijos. Visuose kambariuose uždaryti duris ir pasilikti tik toje vienoje patalpoje? Slėptis jeigu ką yra kur. Ir po sofa ir komoda... Na patarkite, ar tokioje situacijoje gali "kraujas lietis laisvai"?
Iš pradžių galvojau, kad agresiją rodo katė. Na gerai baimė jos. Vėliau pamačiau kad šuo. Su šuniu "sukalbėta" katės pulti negalima. Pačios matėt. Vakar specialiai šunį sodinau kuo arčiau. Sakydama gera katė ir t.t. Katė gina savo teritoriją, sutinku. Maisto tuo metu dubenyje nebuvo. Bet puolimas vyko. Man šuns savotiškai gaila, jis kaip ir draugauti norėtų, uodegą vizginą, žvilgsnis lyg pasimetęs, nesupranta kas vyksta. Kitas dalykas. Šuo, matosi, kad pavydi. Jam visuomet įdedu maisto pirmam, po to katei, o jis kėsinasi įbėgti suėsti bent jos maisto likučius. Neramina mane ir tai, O JEIGU ji nepriims ir Mako?? Kas tada??
Kad ir buvo abu vienu mano pašonėje, tai nieko nesako, kad situacija taisėsi. Tiesiog katę pasiguldžiau šalia, šuo ramiai gulėjo kaip visuomet prie manęs. Bet vos tik jis sukrebždėjo, Rastė galvą kylst..ir pšššššchaaaa uhhhhhhhhrrrrrrmmm kažkas tokio, nuo ko šiurpsta mano oda.
O šiaip, ji tikrai miela katytė. Vakar ji viena sėdi savo kambary, ir girdžiu mau mau, bendrauti nori. Atėjau, prisėdau šalia. Jai labai patinka ant peties įsitaisyti. ir murkia murkia

o vos tik sukrebžda, vos nekrūpteli ji. Baimės akys didelės.
Na... bet jau antra savaitė ( vakar?) prasidėjo, kai ji naujuose namuose.
Diinka, parašiau į až. O kodėl katė neskiepyta du metus

kažkokie neatsakingi šeimininkai rodos buvo
Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2016 10 06, 08:49)
Būna būna, kai katė puola šunį ir kerta, jie susipina į kamuolį ir ritasi, o plaukai byra.

Ir matai kraują...

to geriau nebūtų... Mano silpni nervai neatlaikytų. Bandau įsivaizduoti.
Aš cypiu klykiu, vaikai ( jei pamato) šaukia, rėkia, verkia, MB pablūsta. Man belieka priimti spendimą ką daryti su kate