Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Vikra,ir aš laikau kumčius,kad tik pavyktų trispalviukę Jums pasilikti... 4u.gif
Beje,mano mažoji Pupa šiek tiek atkuto,bet nežymiai... Vis dar per prievartą po truputį sugirdau mišinuko... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra29 @ 2016 10 01, 22:04)
Vikra,ir aš laikau kumčius,kad tik pavyktų trispalviukę Jums pasilikti... 4u.gif
Beje,mano mažoji Pupa šiek tiek atkuto,bet nežymiai... Vis dar per prievartą po truputį sugirdau mišinuko... ax.gif

Šaunu,- gal vaistai veikia- ir išsikaparnos mažylė. Bendravau skypu su "buhalteryte" - jos žentas, pasirodo seniai nori katės.. Nusiuntė jam nuotraukas raastinukės- jei patiks.. Turės turtingus šeimininkus. biggrin.gif
Atsakyti
Šponkiuk, gydyk uodegą, išdykėle 4u.gif
Vilkra, kokia graži trispalviukė wub.gif na, netrukus paaiškės tavo vyro nuomonė arba buhalterės žento. bet kokiu atveju pasisekė tai mažylei, kad dukra pagailėjo. 4u.gif
Belos koks gražus žvilgsniukas iš lizdelio wub.gif
Tutė ranką apkabinusi biggrin.gif
Ahabi, labai didelė Rastės pažanga santykyje su Tučiu. Čia džiaugiuosi. O dabar barsiu, nes prisidarėt papildomų sau rūpesčių. Jau gerokai anksčiau rašiau, kad reikia sulašinti katei ant keteros lašų nuo blusų, erkių ir kirminų. Pvz. Broadline. Jei tik nuo blusų ir erkių- Frontline Combo. Tada dar atskirai nuo kirminų būna lašų. Frontline combo neveikia nuo kirminų, bet naikina blusas ne tik ant katės, bet ir jos aplinkoje neleidžia joms veistis. Dabar jums reikia kuo greičiau nusipirkti veterinarijos vaistinėje lašų, tada karštai persiskalbti visus drabužius/rankšluosčius, esančius lentynoje, kur gulėjo Rastė. Pačią lentyną bei vietas, kur gulėjo katė, taip pat grindis bei plintusus- dezinfekuoti. Profilaktiškai sulašinti nuo blusų lašų ir Tučiui. Net jei nebuvo tiesioginio kontakto, jei Tutis vaikštinėjo tose vietose, kur gulėjo Rastė, galėjo pasigauti tų bjaurybių. Sėkmės. 4u.gif
Busy, graži maikutė. thumbup.gif O dėl Čijos tu visiškai teisi, ji nėra sena. Pirmi 4 metai keriams yra hiperaktyvi vaikystė- pavasaris ( mokėmės komandų, dalyvavom agility, laikėme egzaminus, energija taškėsi per kraštus, off mygtuko nebuvo), 4-8 metų yra aktyvus brandos periodas- vasara ( energijos daug, bet ji jau valdoma, keliaujame beveik visur, kur tik galima, kartu), 8-12 metų temperamentas lėtėja, pradeda lįsti silpnesnių organizmo vietų ligos- ruduo. Keriai gyvena iki 14 metų. Čija nesena, bet pastebiu amžinius pokyčius ir temperamente, ir fiziniame lygmenyje. Labai tikiuosi, kad teisi Lisitėja, sakydama, kad mūsų dar laukia daug gražių akimirkų kartu.
Buvome Karmazinų piliakalnyje klausyti teatralizuoto Aistė Smilgevičiūtės ir "SKylės" koncerto- vaidinimo "Dūšelės". Daug žmonių, bet jaukiai ant paklotėlių visi susėdę. Man visai patiko. Žnoma, ir Čija su mumis "kultūrinosi".
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 01 spalio 2016 - 21:16
Labas merginos 4u.gif
Grįžau iš šiltų kraštų... Ir bandysiu suskaityti ką prišnekėjot, aišku užtruksiu ne vieną dieną cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 10 01, 21:11)
Šponkiuk, gydyk uodegą, išdykėle  4u.gif
Vilkra, kokia graži trispalviukė  wub.gif  na, netrukus paaiškės tavo vyro nuomonė arba buhalterės žento. bet kokiu atveju pasisekė tai mažylei, kad dukra pagailėjo.  4u.gif
Belos koks gražus žvilgsniukas iš lizdelio  wub.gif
Tutė ranką apkabinusi  biggrin.gif
Ahabi, labai didelė Rastės pažanga santykyje su Tučiu. Čia džiaugiuosi. O dabar barsiu, nes prisidarėt papildomų sau rūpesčių. Jau gerokai anksčiau rašiau, kad reikia sulašinti katei ant keteros lašų nuo blusų, erkių ir kirminų. Pvz. Broadline. Jei tik nuo blusų ir erkių- Frontline Combo. Tada dar atskirai nuo kirminų būna lašų. Frontline combo neveikia nuo kirminų, bet naikina blusas ne tik ant katės, bet ir jos aplinkoje neleidžia joms veistis. Dabar jums reikia kuo greičiau nusipirkti veterinarijos vaistinėje lašų, tada karštai persiskalbti visus drabužius/rankšluosčius, esančius lentynoje, kur gulėjo Rastė. Pačią lentyną bei vietas, kur gulėjo katė, taip pat grindis bei plintusus- dezinfekuoti. Profilaktiškai sulašinti nuo blusų lašų ir Tučiui. Net jei nebuvo tiesioginio kontakto, jei Tutis vaikštinėjo tose vietose, kur gulėjo Rastė, galėjo pasigauti tų bjaurybių. Sėkmės. 

Ačiū Aist. Rytoj taip ir padarysiu. verysad.gif
Sūnus pradėjo kosėti. Tikiuosi užsikrėtė nuo mūsų ir tai tik virusas o ne reakcija į katę.
Atsakyti
Sveika Brukne, tu gi supranti puikiai, kad be fotoreportažo neapsieisi tongue.gif biggrin.gif

Aist, linkiu, kad Čija tave džiugintų dar antrą tiek 4u.gif

Ahabi šeimynai sveikatos balionas 4u.gif

Atsakyti
Ahabi, sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra29 @ 2016 10 01, 22:04)

Laikau suspaudus kumštukus už mažę ir už Vilkros Murzę. Labai įdomi spalviškai. Ar jauna? 4u.gif

Sandrut, maistulis iškeliavo pas Rustę, nusės pas Vilkrą, ar galėsi kažkaip paimti? Dievaži, tikrai daug vilčių ir darbo įdėta... Tegul nors kiek pastiprėja tavo katukai.

unsure.gif
Busy, uoj, kokia "maikytė". thumbup.gif

Šponkiuk, daba sėdimąją liepk TB masažuoti.
smile.gif
Arba kuriai iš kačių - ant jos gulėti.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 10 01, 21:10)
Šaunu,- gal vaistai veikia- ir išsikaparnos mažylė. Bendravau skypu su "buhalteryte" - jos žentas, pasirodo seniai nori katės.. Nusiuntė jam nuotraukas  raastinukės- jei patiks.. Turės turtingus šeimininkus. biggrin.gif

Jei, vis dėl to trispalvę sau pasiliksite,pasiūlykite mano mažes... smile.gif
Pas mane viena trispalvė vėžliukė yra,o kitos juodukės... Tik jos maždaug dar po mėnesio mažiausiai bus dovanojamos... smile.gif
Na,dėl Pupos labai stiprių vilčių nededu,nes ji vistiek dar per mažai valgo... verysad.gif
Dabar kaip tik vėl glėbyje ją laikau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandra29: 01 spalio 2016 - 21:53
QUOTE(Erode @ 2016 10 01, 22:38)
Laikau suspaudus kumštukus už mažę ir už Vilkros Murzę. Labai įdomi spalviškai. Ar jauna? 4u.gif

Labiau kačiukas nei katė- Na nežinau amžiaus -įtariu- tarp 6 ir8 mėn.
Papildyta:
QUOTE(Sandra29 @ 2016 10 01, 22:43)
Jei, vis dėl to trispalvę sau pasiliksite,pasiūlykite mano mažes... smile.gif

Na,dėl Pupos labai stiprių vilčių nededu,nes ji vistiek dar per mažai valgo... verysad.gif
Dabar kaip tik vėl glėbyje ją laikau...

Būtinai..

Kai pats sergi- irgi mažai valgai. Aš praktiškai- visai nenoriu valgyti. Mano vaikės irgi. Gal jai skysčių po oda suleisti?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 10 01, 21:50)
Labiau kačiukas nei katė- Na nežinau amžiaus -įtariu- tarp 6 ir8 mėn.
Papildyta:
Būtinai..
Kai pats sergi- irgi mažai valgai. Aš praktiškai- visai nenoriu valgyti. Mano vaikės irgi. Gal jai skysčių po oda suleisti?

Vakar jai skysčius po odą suleido... Bet ir pati vetė daug vilčių nedavė,kad ji ilgai išgyvens... verysad.gif
Nebent įvyktų stebuklas,kaip mano Ramziui kažkada... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra29 @ 2016 10 01, 22:57)

Nebent įvyktų stebuklas,kaip mano Ramziui kažkada...  unsure.gif

va būtent- stebuklų būna.. Aš ir tikiu, kad ir su Murze įvyks stebuklas.. ir ji pas mus liks ir jos vardas bus Meino Mėškėnė- nes Na jau apie tikrą meiną nebus namuose nei šnekos.. biggrin.gif
Atsakyti