Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Laba rytą...
Kačiukė naktį išgyveno,bet visai nenori mišinuko... verysad.gif
Kiek suduodu,tiek atpila... verysad.gif
Naktį vieną kart bandžiau atsikėlus primaitinti,bet visai nepriėmė buteliuko... Kiek sudaviau,tiek atpylė...
Dabar vėl glėbyje laikau ir šildau.....
Bet tuoj reiks eiti jos šeimyną sutvarkyti...
Atsakyti
QUOTE(Sandra29 @ 2016 10 02, 09:13)
Laba rytą...
Kačiukė naktį išgyveno,bet visai nenori mišinuko... verysad.gif
Kiek suduodu,tiek atpila... verysad.gif

4u.gif
Atsakyti
user posted image

Labas rytas 4u.gif Visą naktį lijo, lietvamzdžiais vanduo bildėjo, O mano kvailys kažkur naktį praleido. Kelis kartus kėliausi ieškoti.Tik rytą parėjo, sausas, garaže matyt nakvojo.
Sandrut, sutinku su tavimi, man šitie gyviai irgi kaip vaikai.
Kaip Vilkros šeimos taryba, gal ką galutinai nutarėt? Pasveikink mažąją laputaitę su gimtadieniu user posted image
Tutis kaip įsirausęs pataluos lotuliukas.gif
Atsakyti
Sandra console.gif
Lapute su gimtadieniu thumbup.gif
Atsakyti
Ir mes sveikiname Vikros mažąją Laputę 4u.gif birthday.gif 000552.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 02, 09:29)

Kaip Vilkros šeimos taryba, gal ką galutinai nutarėt? Pasveikink mažąją laputaitę  su gimtadieniu user posted image
Tutis kaip įsirausęs pataluos lotuliukas.gif

taryba nutarė, kad nieko nenutarė-bet murzilka laikinai lieka pas mus, tol , kor rasim naumus.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 02 spalio 2016 - 08:45
QUOTE(vilkra @ 2016 10 02, 09:44)
taryba nutarė, kad nieko nenutarė-bet murzilka laikinai lieka pas mus, tol , kor rasim naumus.. g.gif

Pirmas žingsnelis padarytas 4u.gif Tas laikinai dažnai labai ilgai būna biggrin.gif

Nikitai šiandien besoties diena. Suėdė mėsos visą porciją ir iš kart sausiukų užkrimto ir dar iš manęs išsiprašė barankos porą kasnelių. Žiūrėsiu kaip seksis virškinti g.gif
Dabar įsitaisė, pasiruošė snausti

user posted image
user posted image

Sandra 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
Ir mes sveikinam mažąją Laputę su gimtadieniu 4u.gif Linkim smagiai praleisti dieną 4u.gif 4u.gif

Auk didutė, būk gerutė wub.gif

user posted image
Atsakyti
Vilkra, jei pačios dūšia linksta prie murziukės, tai prisimink liaudies išmintį, vaiko balsas - angelėlio balsas. ax.gif blush2.gif O šiandien ideali proga blush2.gif
Mano sūnus irgi prieš mano norą katiną partempė namo. Buvau pavargus nuo katinų kaitos, nebenorėjau nieko.Nors tyliai krebždėjo noras didelio pūkuoto blush2.gif ,kažko panašaus į sibiro katiną. Na ir parnešė, paburbėjau, bet buvau nutildyta, kad kaimynė jį butų nužudžiusi, o jis gyvybę išgelbėjo. Gyveno pas mus rainys, vargo nematė, buvo pats mylimiausias ir gražiausias.
Nikita lašinius auginasi, žiemai ruošiasi hihihi.gif
Atsakyti
user posted image

We did it thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 02, 10:33)
Nikita lašinius auginasi, žiemai ruošiasi hihihi.gif

Turi ji turi atsargų savo sterblėje irnesakyk.gif Kai lekia tabaluoja terba lašinukų prikrauta biggrin.gif
Siurbiau kambarius, prižadinau, tai dabar vėl triauškia biggrin.gif Reiškia apvirškino pusryčius, nesustojo skrandis.Sudaviau pastos dėl visa ko smile.gif
Papildyta:
Kas čia tokia trumpaplaukė ir dižiaausė g.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 10 02, 10:13)

O gražuolė, o ūsai, o akys smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar mažiukė Nikitutė wub.gif
Ryja maniškiai žvėrys, lauke nėra šalta, bet matyt jie geriau žino. Ir Moliukas nebe toks iškūdęs, guliašiukai pradėjo patikti, o tai nepritaikiau jokių.
Žiurkė, konkreti lotuliukas.gif Nesušaldyk, lašinio savo neturi jokio.
Šlapia lauke po tokio lietaus, nieko negaliu daryti.
Atsakyti