Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labas rytas visom

Nikitukė kokia mažutė buvo wub.gif

Ahabi, o kodėl Rastę maudėt, nešvari buvo?

Vilkros dukriuką su gimtadieniu 4u.gif Valio dėl kataitės, nors jau kalbėjom apie ją fb, bet nu valio galima pasakyti ir du kartus 4u.gif

Moliukas siuvinėtose pagalvėse gražiai žiūrisi thumbup.gif

Mes jau trečią pelę vonioje pagavom. Kas galėtų pamanyti, kai namuose trys medžiotojai.. bet vonia vienintelė patalpa, kurioje katinams tabu, nes ten vyksta remontai. Pelės matyt tuo naudojasi, nes daugiau niekur jų nėra, tik vonioje.

Atnešu jumi pusrytį, chia sėklų pudingą su ananasais thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Kokie čia tau pusryčiai tokiu laiku, jau priešpiečiai biggrin.gif ale tu ir randi visokių sėklų, net negirdėjau apie tokias - chia gražiai skamba 4u.gif

Taigi Rastė turi blusų, tai gal spec šampūnu prausė smile.gif
Atsakyti
Labas sekmadienis, ūsuotieji ir jų fanai,
Pripliurpėt vos ne pusę naujos temos, nebežinau, ką bekomentuoti.
Labai laukiu žinių iš Sandros. Taip norisi išgirsti, kad jau... jau... gerėja. unsure.gif
Vilkra, trispalviukė jau koją į tarpdurį įkišo. Tikėkimės, sugebės pro plyšį įlįst su visa uodega. bigsmile.gif
Ahabi, jeigu jau Rastukę sugebėjote išmaudyti (! blink.gif ), tai jums niekas nebe kliūtis. thumbup.gif

O mes vakar pasiganėm Beepositive. Mieliau būčiau rinkusis Skylės "Dūšeles", bet kai apie jas sužinojau, pirmas renginys jau buvo sutartas.
Truputis nuotraukų. Tik tiek, kad smegeninė nesuvirė štatyvo pasiimti - ot fotografė biggrin.gif
Atsakyti
Mes kątik grįžome iš vetės...
Deja,bet be mažiukės... verysad.gif
Galvojome dar skysčius susileisti,bet vetė pasiklausius mažylės kvėpavimo nutarė,kad neverta mažės daugiau kankinti... Tai užmigdėme mažiukę... verysad.gif angel_sadangel.gif cray.gif
Ir susitarėme su vete,kad ateinantį trečiadienį atvešime pilkę sterilizuoti...
Atsakyti
Sandra, priimk mano bent virtualų petį skausmo ašarai sugerti. huh.gif
Taip norisi, kad visos istorijos gerai baigtųsi. Deja, kartais jos turi pasibaigti taip...
Sveikatos kitiems katuliams - ir mylinčių naujų šeimininkų ateity 4u.gif
Atsakyti
Maudem dėl blusų, po dviejų dienų bus lašai ant keteros, tada nukirminimas ir po dešimt dienų skiepas.
Busy, nešvarumų nesimatė, bet kadangi gyveno nežinia kiek ne namų sąlygom, tai ax.gif o ant rankų lipa, glaustosi.
O rėkė, o klykė, nagus rodė. Bet mudu su MB ryžtingai sokiai.gif
Jau nebepyksta. Paėdė ir šiltai tūno savo "guolyje" stebi aplinką, Tutis net nebeužsuka pas ją irnesakyk.gif
O mane ant švarinimosi patraukė ir ant dezinfekcijos bigsmile.gif išsiploviau triobą, išsivaliau dulkes ir pakvepinau vandenį arbatmedžiu bei purkstuką dulkėms.
Nedažnai tokios "bangos" užiplaukia
MB baigia vėdarą kept ax.gif
Papildyta:
SANDRA console.gif mažiukei geriau vaivorykštės šaly...
Atsakyti
Vidam, tai buvo mano velyvi pusryciai, taigi niekur skubeti nereikia drinks_cheers.gif chia seklas zino daug kas, yoac kas domisi visokiu sekliniu lapiniu maistu biggrin.gif

Sandrut uzjauciu. Imk mano peti... unsure.gif

Lapyna, grazios nuotraukos. Su statyvu but is vis saldainiukas drinks_cheers.gif

Ahabi, skaniu vedaru thumbup.gif

Siandien padariau Oliverio fotosesija
Atsakyti
Sandra, užjaučiu, liūdna verysad.gif

Moliukas ir Nika gražūs.
Smagu, kad Čijai viskas gerai. 4u.gif
Rastės maudynės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 02 spalio 2016 - 12:34
QUOTE(busycat @ 2016 10 02, 12:17)
Siandien padariau Oliverio fotosesija

O kur vaizdelis? g.gif
Atsakyti
Ūsiai kaip ūsiai, atsikabyk

user posted image

A girdž?

user posted image

Čia pričiuožė šonu Olis... O mano, o mano mūsai kuo prastesni?

user posted image

BAchūrs išėjo pasvaikščioti, o teip va..

user posted image

-Jis ten maivosi.
-Tigi jis pirmasis kaimo gražolis.
-Hi hi...
-KHe khe khe...

user posted image

Ką jūs suprantat rudosios voverės, riešutus graužkit

user posted image

o aš da či pabūsiu, save parodysiu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 02 spalio 2016 - 12:53
lotuliukas.gif man tai labai patiko dvi rudos ciosės, kaip kokios bobulės stebinčios ką čia apkalbėjus ar paliotkinus biggrin.gif Olis jau visas vyras gražuolis thumbup.gif Bet irgi derina kailinius prie rudžių mirksiukas.gif tik galva juoda wub.gif
Atsakyti
Jau kokis džentelmenas iš Oliuko nuaugo cool.gif Su kaklaraišču ir pirštinėm.
Griūkit visos mergos man po kojų. Va tik ūsą paraitau...
O tos dvi rudosios ten tegul nekudakuoja. Visiems aišku, kas čia bosas.
Atsakyti