Aha, pas jį tokie rudumai prasišviečia. Gal netgi ir gražiau, tokis gražiai spavotas

Tik dabar pamačiau, kad Sandra neteko Pupos
Tokia jau atranka gamtos, kad ne visada ir žmogus gali padėti. Lai penketukas auga sveiki ir svarbiausiai broliukas kad laikytųsi

Sandrut
, tu ir taip be galo daug padarei. Tegul likusieji mažyliai užauga ir suranda gerus namučius.
Ūsų ilgiu Kiaros niekas neapdės, net Olis
Rudosios pletkų bobutės.
Ahabi, kai mano visa namų chebra buvo užsinešus ausinių erkučių, vetė rekomendavo tokius lašiukus ant keteros.Nuo ausinių erkučių, blusų ir kirminų apsauga net pusei metų.Nepigus , gal 14 eu mokėjau.Aišku pavadinimo nepamenu.Poveikis geras, nesikasė, nebuvo jokių pašalinių reiškinių ir nereikėjo bailiui kelių atskirų procedūrų. Gal kuri dar bandėt,gal pasidalinsit nuomonėmis.

Ūsų ilgiu Kiaros niekas neapdės, net Olis

Rudosios pletkų bobutės.

Ahabi, kai mano visa namų chebra buvo užsinešus ausinių erkučių, vetė rekomendavo tokius lašiukus ant keteros.Nuo ausinių erkučių, blusų ir kirminų apsauga net pusei metų.Nepigus , gal 14 eu mokėjau.Aišku pavadinimo nepamenu.Poveikis geras, nesikasė, nebuvo jokių pašalinių reiškinių ir nereikėjo bailiui kelių atskirų procedūrų. Gal kuri dar bandėt,gal pasidalinsit nuomonėmis.
QUOTE(Vidam @ 2016 10 02, 14:52)
Tik dabar pamačiau, kad Sandra neteko Pupos
Tokia jau atranka gamtos, kad ne visada ir žmogus gali padėti. Lai penketukas auga sveiki ir svarbiausiai broliukas kad laikytųsi 

Labai Sandrai linkiu, kad tai būtų paskutinė netektis, tikrai.

Sandra ...
liūdna.
graži tema, nauji veidai, taop smagu matyt.. ačiū kūrėjai
aš trumpam, nes savaitgaliais kitaip nei pro kur... gerai kai darbe kompas tik man...
tai va. liutc ... pažiūrėkit į dunčius
rytinis pasivėlimas... arba kitaip- rytinė medžioklė
sutinku kad katės išraška įdomiai skausminga
bet žinokit ji čia savu noru... poto vaikis lekia ta kojas gaudo, niekas jos tikrai neskriaudžia 

graži tema, nauji veidai, taop smagu matyt.. ačiū kūrėjai

aš trumpam, nes savaitgaliais kitaip nei pro kur... gerai kai darbe kompas tik man...

tai va. liutc ... pažiūrėkit į dunčius

Ūsai ir kaimo gražolis...
Dvi kūmutės rudutės...
Moliukas.

Veltynės...
Dvi kūmutės rudutės...
Moliukas.

Veltynės...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 02, 14:26)
Labai gerai būtų, nes kas dėl kainos, tai jei pirkinėti atskirai tas pats kone gausis. O jei daršuniui tiktų-abu išmuklinčiau, bet manau netiks, o ir šuo su forest antkaklių tai gal ir nepasigavo nuo jos nieko?

Sandra, pagalvojau, koks emocionaliai stiprus žmogus. Nekiekvienas ko gero sugebėtų. Pagarba

Apskritai visomis didžiuojuosi, kurios gebat tokią pagalbą ir stogą suteikti

P.S. Raste išsipudrinusi guli ant MB. Jis sako, Rastės vardas jai netinka, vadinsiu ją kepure

Beje, o žuvytės žalios duodat? Meino veidėja duoda. MB hobis žvejyba. Spalio vidury užsakytas jau laivas į Baltiją, menkių gaudyti. Sako juk Makui reiks, dabar jau ir Kepurei

Turim Tašę dar ir Kepurė atsirado

Ahabi, tai namie visada žuvies yra ar ne?
O valgyti ją mėgėjai, ar tik žvejoti?
Pasvėriau šiandien Oli, beveik 8 kg. Pagal planą, tai turėtų apie 9 sverti jau visai suaugęs. Na gal šiek tiek daugiau

Pasvėriau šiandien Oli, beveik 8 kg. Pagal planą, tai turėtų apie 9 sverti jau visai suaugęs. Na gal šiek tiek daugiau
QUOTE(busycat @ 2016 10 02, 15:11)
Mėgėjai. Net ir vaikai mano. Kepu visada su džiūvesėliais, apšlakstom citrina ir niam niam...Ir dar iš"aplinkos" norinčių netrūksta

Reiks Rastę-Kepurę pasverti

Vilkra, sveikinimai mazajai Lapei.
Galbut naujoke yra didziosios Lapes dovanaja mazajai?