Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Aha, pas jį tokie rudumai prasišviečia. Gal netgi ir gražiau, tokis gražiai spavotas biggrin.gif
Atsakyti
Tik dabar pamačiau, kad Sandra neteko Pupos verysad.gif Tokia jau atranka gamtos, kad ne visada ir žmogus gali padėti. Lai penketukas auga sveiki ir svarbiausiai broliukas kad laikytųsi 4u.gif
Atsakyti
Sandrut console.gif , tu ir taip be galo daug padarei. Tegul likusieji mažyliai užauga ir suranda gerus namučius. 4u.gif
Ūsų ilgiu Kiaros niekas neapdės, net Olis lotuliukas.gif
Rudosios pletkų bobutės. lotuliukas.gif
Ahabi, kai mano visa namų chebra buvo užsinešus ausinių erkučių, vetė rekomendavo tokius lašiukus ant keteros.Nuo ausinių erkučių, blusų ir kirminų apsauga net pusei metų.Nepigus , gal 14 eu mokėjau.Aišku pavadinimo nepamenu.Poveikis geras, nesikasė, nebuvo jokių pašalinių reiškinių ir nereikėjo bailiui kelių atskirų procedūrų. Gal kuri dar bandėt,gal pasidalinsit nuomonėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 02 spalio 2016 - 14:27
QUOTE(Vidam @ 2016 10 02, 14:52)
Tik dabar pamačiau, kad Sandra neteko Pupos  verysad.gif Tokia jau atranka gamtos, kad ne visada ir žmogus gali padėti. Lai penketukas auga sveiki ir svarbiausiai broliukas kad laikytųsi  4u.gif

Labai Sandrai linkiu, kad tai būtų paskutinė netektis, tikrai.
4u.gif
Atsakyti
Sandra ... verysad.gif liūdna.

graži tema, nauji veidai, taop smagu matyt.. ačiū kūrėjai smile.gif

aš trumpam, nes savaitgaliais kitaip nei pro kur... gerai kai darbe kompas tik man... smile.gif

tai va. liutc ... pažiūrėkit į dunčius smile.gif rytinis pasivėlimas... arba kitaip- rytinė medžioklė smile.gif sutinku kad katės išraška įdomiai skausminga smile.gif bet žinokit ji čia savu noru... poto vaikis lekia ta kojas gaudo, niekas jos tikrai neskriaudžia smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 02 spalio 2016 - 14:34
Ūsai ir kaimo gražolis...
Dvi kūmutės rudutės...
Moliukas. wub.gif wub.gif wub.gif
Veltynės... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 02 spalio 2016 - 14:35
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 02, 14:26)

Ahabi, kai mano visa namų chebra buvo užsinešus ausinių erkučių, vetė rekomendavo tokius lašiukus ant keteros.Nuo ausinių erkučių, blusų ir kirminų apsauga net pusei metų.Nepigus , gal 14 eu mokėjau.Aišku pavadinimo nepamenu.Poveikis geras, nesikasė, nebuvo jokių pašalinių reiškinių  ir nereikėjo  bailiui kelių atskirų procedūrų. Gal kuri dar bandėt,gal pasidalinsit nuomonėmis.

Labai gerai būtų, nes kas dėl kainos, tai jei pirkinėti atskirai tas pats kone gausis. O jei daršuniui tiktų-abu išmuklinčiau, bet manau netiks, o ir šuo su forest antkaklių tai gal ir nepasigavo nuo jos nieko? g.gif
Sandra, pagalvojau, koks emocionaliai stiprus žmogus. Nekiekvienas ko gero sugebėtų. Pagarba 4u.gif
Apskritai visomis didžiuojuosi, kurios gebat tokią pagalbą ir stogą suteikti 4u.gif

P.S. Raste išsipudrinusi guli ant MB. Jis sako, Rastės vardas jai netinka, vadinsiu ją kepure lotuliukas.gif lotuliukas.gif nežinau kodėl.
Beje, o žuvytės žalios duodat? Meino veidėja duoda. MB hobis žvejyba. Spalio vidury užsakytas jau laivas į Baltiją, menkių gaudyti. Sako juk Makui reiks, dabar jau ir Kepurei lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Turim Tašę dar ir Kepurė atsirado biggrin.gif
Atsakyti
Ahabi, tai namie visada žuvies yra ar ne? biggrin.gif O valgyti ją mėgėjai, ar tik žvejoti?

Pasvėriau šiandien Oli, beveik 8 kg. Pagal planą, tai turėtų apie 9 sverti jau visai suaugęs. Na gal šiek tiek daugiau
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 02, 15:11)
Ahabi, tai namie visada žuvies yra ar ne?  biggrin.gif O valgyti ją mėgėjai, ar tik žvejoti?

Mėgėjai. Net ir vaikai mano. Kepu visada su džiūvesėliais, apšlakstom citrina ir niam niam...Ir dar iš"aplinkos" norinčių netrūksta cool.gif
Reiks Rastę-Kepurę pasverti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 02 spalio 2016 - 15:24
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 02, 15:13)
Mėgėjai. Net ir vaikai mano. Kepu visada su džiūvesėliais, apšlakstom citrina ir niam niam...Ir dar iš"aplinkos" norinčių netrūksta cool.gif
Reiks Rastę-Kepurę pasverti  thumbup.gif

Ar tai vadinasi lepatą?! bigsmile.gif ax.gif
user posted image
Mudviejų su sūnum kūrybinė popietė ax.gif
user posted image
Atsakyti
Vilkra, sveikinimai mazajai Lapei. 4u.gif Galbut naujoke yra didziosios Lapes dovanaja mazajai? bigsmile.gif
Atsakyti