Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 34, spalis

QUOTE(Y2K @ 2016 10 06, 21:54)

Papildyta:
Tai kad ten gipsokartonas, nebent jį sumontavo kreivai. Na ir staktų atveju, nesu tikra, kad jos bus idealiai tiesios - ilga medžio juosta, potencialiai turi tendenciją išlinkti. Todėl ir užklausiau, nes neatmetu, kad durininkas makaronus kabina. Sakytų, kad va gal biškį išsilenkė, tai ne - aplinka kalta.
Pas mane ne taip drastiškai, kokie 5 mm max.

Gipskartonį 5 mm nukreivoti nieko sudėtingo. Gipskartonis lankstus, iš jo ir visokias lenktas lenktas sienas padaro, taip kad ax.gif

Jūsų atveju belieka gauti gulsčiuką ir nustatyti kaltininką biggrin.gif arba nesukti galvos. Na neidealūs tie namai, ir po remonto teks susitaikyti su vis didėjančiu trūkumų kiekiu - viskas dėvisi, tepasi, skyla, blunka, apsidaužo ir t.t. 4u.gif taip kad dabar namai sąlyginai idealūs biggrin.gif
skaičiau kažkuriame bloge, kaip viena ponia susidėjo baltą nuostabaus grožio marmurą tarpe tarp virtuvės spintelių, ir po pusmečio ant jo atsirado geltonas taškiukas... kuo tik ji nevalė, niekas pilnai neišėmė tos dėmelės... užteko tos vienos dėmės, kad visa virtuvė jai taptų nebeideali ax.gif sunku perfekcionistams biggrin.gif

Pažiūrėjau ta pačia proga ir į savo apvadus. Net ir ir įsabačinus tą makaroną, vienoje vietoje truputį liko išlenkimas. Kai įsižiūri, matosi. Bet kad šiaip aš ten nežiūriu atsisėdus, turiu įdomesnių reikalų biggrin.gif mes savom jėgom sienas lyginom, tai nėra ko ir apkaltinti, nes buvo stengtasi padaryti maksimaliai gerai. Tik belyginant kreivas šleivas senos statybos sienas, kad būtų statu ir tiesu, gavosi sienos ties durim skirtingo storio, kai kur vos ne 2 cm. Kai taip yra, tai faktas, kad durys idealiai neįsistatys, nebent rasi, kas tau pripjaustinės skersai staktas. Taip kad džiaugiuosi, kad dar gavosi taip, kaip gavosi, viskas pakankamai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 10 06, 20:10)

A jau procesas vyksta?  bigsmile.gif

Tuoj tuoj, turejau susidelioti mintis del svetaines ir jau viskas, nuspresta kedes pervilkti baldo gobelenu, kuris graziai ziurisi su virtuve, tai jau imsim judet ir su ja, as dar sumasciau virtuves fasado ir i svetaies tv zona inest...vizija turiu, o kaip gausis - matysim, bent jau spalvu bus maziau, sakysit tikra avizu kose..dzin, man tokio vaizdo norisi, man grazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2016 10 07, 00:11)
sunku perfekcionistams biggrin.gif

Oi ne, čia ne apie mane biggrin.gif Nebūtų galimybės ar reikėtų papildomai uodegą pajudinti, tai būtų dzin. Bet kadangi a) meistras dar ne viską baigė, ir b) jis man skolingas, kadangi daugiau nei pusmetį kantriai laukiau kol 2 duris padarys ir įstatys, c) negaliu pakęsti makaronų kabintojų, tai tegu tvarko. kaip priklauso.
Tiesiog buvo įdomu dėl to silikono. Tai dabar aišku, kad ne tam skirtas produktas, bet užtai aišku, kokio reikia virtuvėj smile.gif
Beje gipsokartonas dvigubas ten.
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2016 10 07, 08:11)
Tuoj tuoj, turejau susidelioti mintis del svetaines ir jau viskas, nuspresta kedes pervilkti baldo gobelenu, kuris graziai ziurisi su virtuve, tai jau imsim judet ir su ja, as dar sumasciau virtuves fasado ir i svetaies tv zona inest...vizija turiu, o kaip gausis - matysim, bent jau spalvu bus maziau, sakysit tikra avizu kose..dzin, man tokio vaizdo norisi, man grazu biggrin.gif

Šitą tai visada spėsit, kai virtuvė jau stovės, nes galit kitos spalvos užsinorėti
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 10 07, 09:25)
Oi ne, čia ne apie mane biggrin.gif Nebūtų galimybės ar reikėtų papildomai uodegą pajudinti, tai būtų dzin. Bet kadangi a) meistras dar ne viską baigė, ir b) jis man skolingas, kadangi daugiau nei pusmetį kantriai laukiau kol 2 duris padarys ir įstatys, c) negaliu pakęsti makaronų kabintojų, tai tegu tvarko. kaip priklauso.
Tiesiog buvo įdomu dėl to silikono. Tai dabar aišku, kad ne tam skirtas produktas, bet užtai aišku, kokio reikia virtuvėj smile.gif
Beje gipsokartonas dvigubas ten.
Papildyta:
Šitą tai visada spėsit, kai virtuvė jau stovės, nes galit kitos spalvos užsinorėti

tokios vietos geriau niekuo netepti, o kaip čia ir patarė - vinuku kiek įmanoma prikalti ir tiek. Silikonas ten tikrai bus negražu. Ir joks glaistas nepadės. Sumažinat kiek įmanoma tarpą ir paliekat. Pas mus ten ir pirštas lenda, bet jau nematai tokių dalykų ir tiek.
Atsakyti
Sveikos,

norėčiau kelių patarimų.
1. Kas patogiau: ar šiūkšledėžė stalnčiuje, ar kaip tradiciskai spinteleje?
2. Kas patogiau: ar spintelės su rankenėlėmis, ar su tom įleistom rankenom?
Kaip čia: http://baldukalve.lt...
3. Ir ar baltos virtuvės spintelės yra praktiška?

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rinkute19: 07 spalio 2016 - 10:08
QUOTE(rinkute19 @ 2016 10 07, 10:01)
Sveikos,

norėčiau kelių patarimų.
1. Kas patogiau: ar šiūkšledėžė stančiuje, ar kaip tradiciskai spinteleje?
2. Kas patogiau: ar spintelės su rankenėlėmis, ar su tom įleistom rankenom?
Kaip čia: http://baldukalve.lt...
3. Ir ar baltos virtuvės spintelės yra praktiška?

4u.gif

1. kas skaniau: baltas šokoladas ar juodas. Dar būna šiukšledėžės pritvirtintos prie durelių. Darai duris - išlenda ir atsidaro šiukšlinė. Ir visiem variantams rasite gerbėjų 4u.gif
2. kas patogiau: suknelė ar sijonas
3. ar balta palaidinė yra praktiška. Aišku kad ne, bet už tai gražu biggrin.gif

jūsų klausimai yra individualūs. vieno atsakymo negausit. teks pačiai atsakinėti į šiuos klausimus. Einat į salonus, pas drauges, tampot, žiūrit ir taip susiformuos individuali nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 07, 11:08)
1. kas skaniau: baltas šokoladas ar juodas. Dar būna šiukšledėžės pritvirtintos prie durelių. Darai duris - išlenda ir atsidaro šiukšlinė. Ir visiem variantams rasite gerbėjų  4u.gif
2. kas patogiau: suknelė ar sijonas
3. ar balta palaidinė yra praktiška. Aišku kad ne, bet už tai gražu  biggrin.gif

jūsų klausimai yra individualūs. vieno atsakymo negausit. teks pačiai atsakinėti į šiuos klausimus. Einat į salonus, pas drauges, tampot, žiūrit ir taip susiformuos individuali nuomonė  4u.gif

drinks_cheers.gif , neturiu ką pridurti.
Nebent galėčiau parašyti eolinį kartą savo subjektyvią nuomonę, tačiau juk ne man virtuvė planuojama. Rinkute19, nepatingėkit paskaityti kelias virtuvių temas ir gausit atsakymus į visus klausimus su kaupu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 07, 10:36)
tokios vietos geriau niekuo netepti, o kaip čia ir patarė - vinuku kiek įmanoma prikalti ir tiek. Silikonas ten tikrai bus negražu. Ir joks glaistas nepadės. Sumažinat kiek įmanoma tarpą ir paliekat. Pas mus ten ir pirštas lenda, bet jau nematai tokių dalykų ir tiek.

tas tiesa, jeigu glaistas toje vietoje įskils, kas labai tikėtina, atrodys baisiau negu nieko nedarius.

Beje, su silikonais reikia mokėti dirbti. Kažin, ar tas durininkas mokės gražiai padaryti? Pas mane vienas meistriukas kaip padarė, gražu žiūrėt, o kitas nupeckiojo unsure.gif nuo plytelių ar vonių silikoną įmanoma atkrapštyt, o jei jums duris apipeckios, tai kažin dar ar nuvalysite nesugadinę pačių durų.
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2016 10 07, 10:53)
tas tiesa, jeigu glaistas toje vietoje įskils, kas labai tikėtina, atrodys baisiau negu nieko nedarius.

Beje, su silikonais reikia mokėti dirbti. Kažin, ar tas durininkas mokės gražiai padaryti? Pas mane vienas meistriukas kaip padarė, gražu žiūrėt, o kitas nupeckiojo unsure.gif nuo plytelių ar vonių silikoną įmanoma atkrapštyt, o jei jums duris apipeckios, tai kažin dar ar nuvalysite nesugadinę pačių durų.

problema dar ir ne darbo kultūroje, bet vaizde. Kalbu, nes mums buvo užtepę silikonu. Žodžiu yra taip. Apvadas prie sienos priglunda ir jis atrodo kaip atrodo. Nu priglaustas ir tiek. Kur daugiau, kur mažiau. Nu ir matai tu tą tarpelį tarp sienos ir apvado. mažesnį ar didesnį, bet matai tą sujungimą. Tai va kai užterliojo silikonu, tai dingo tas tarpelis, o siena tarsi susiliejo su apvadu. Kur storiau, kur ploniau. Nu žodžiu beryšio atrodė, bent jau man. Bet ten vyrui labai reikėjo užsandarinti, tai jis ten organizavo. Aš tyliai protestavau, kol nepraėjo. Pradžiai skelbiau tylos streiką, bet mačiau, jog jie tik apsidžiaugė nuo to. Tada nedariau valgyt. Bet vaikų pagailo, taip ir baigėsi. Durys buvo negražiai aptepliotos. Ta prasme pats darbas tai gražiai padarytas, bet vaizdas tai man nepatiko. Nors gal kitam bus ir nieko. Bet kadangi aš vis prisimenu, jog dėl to siųtau labai, tai dabar negaliu kitaip galvoti, nes išduosiu savo principus 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už mintis, longger ir laumžirge. Tikrai pravers, patinka man variantai nieko nedaryti, vietoj darymo.
Atsakyti
ir ilgai jūs čia visos taip protingai tylėsit? tipo jau nebėr niekam nei problemų, nei džiaugsmų? gal kam irgi šią savaitę pvz loterijoje nepasisekė? arba vakar irgi puodas prisvilo? o gal šiandien irgi rytę pieną kam sutraukė, bo irgi nepamatė kad sugyžęs?
Atsakyti
Kažkas žadėjo įkelti šiandienos avižinę košę iš pat vakar vakaro rolleyes.gif ... Aš tai eisiu maskarponės tortą gaminti, bet niekaip nebaigiu krikštolinio sietyniuko valyti vonioje (gal kas žino, kaip juos greitai nuvalyt, kad vėl blizgėtų?) biggrin.gif ... Tai nėra kada nei parašyt ką protingo, lieka tik patylėt protingai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 07 spalio 2016 - 15:04