Parėjau
Man mamutėskaip saulutės virtuvė labai graži ir jokia ne avižinė košė, greičiau gal kaip koks obuolių pyragas ant servetėlės... margos
O žalias veidrodis tai ką... Ai nu niekad neinu į Graverą

Aš, galima sakyti, prieš Graverą

Bet dabar jį lupt - gal verčiau įsivaizduot, kad esi undinė? Vonioj tas pridera. Tipo, plaukiu aš jūra ir žiūriu į savo atyvaizdą
Na arba skenduolis, kaip kam maloniau

Beje, žalias veidrodis brangesnis už skaidrų, tai nueisit - lieps primokėt
QUOTE(longger @ 2016 10 06, 17:04)
Aš visada žinojau, jog viskas kas geriausia, nutinka sėdint ant WC puodo. Ir mintys būna šviesiausios ir visokie dalykai išryškėja ir paaiškėja, ir atradimai pasidaro.
Dar aš turiu teoriją, jog gediminas tą geležinį vilką visai ne sapne pamatė. Teisingai. bet negu visiems net ir Maskvėnams, sakysi jog ant puodo sėdėjai. Nu ir tais laikais puodas tur būt nebuvo kažkoks labai įpatingas, todėl nebuvo kaip jam vargšui, tai pasakė, jog susapnavo. Va jeigu būtų dolče su gabana gimę prie gedimino ir paleidę savo puodų prestižinę kolekciją, ir jei Gedimino laikų VMI pajamų mokęsti būtų surinkinėjus kokybiškai, tai jis būtų galėjęs sau tokį leisti nusipirkti.
Galėjo! Jis be jokios abejonės tą darė arba Kernavėj, arba Trakuose, kur turėjo dachera pilių... Na vieną, antrą jau pastatė Kęstutis, trečią išvis Vycka. Tai tiek vieni, tiek kiti Gedimino laikais klestėjo, ypač Kernavė, kur galėjai užsieninį puodą su aukso ornamentais nusipirkt iš visą sušikt. Tai jei Trakuose, tai šikti galėjo lietuviškan virvelinės keramikos puodan, arba ne, pala, nebe tie laikai, keramika jau buvo išvešėjus, ir puodas jo galėjo būti visai prašmatnus, su kringeliais, nors ir lietuviškas. Žo, su vaizdu į Galvės ežerą. O jei Kernavėj, tai galėjo šikti su vaizdu į Neries slėnį. Jaučiu, vis tik Trakuose - šiko ir galvojo, blin, kai buvo gerai Kernavėj ant kalno, o čia šūds su bruknėm, susirasiu aš normalų kalną, ir pastatysiu aš ant jo pilį, iš kur šikti malonu, ir eis garsas apie mano pilį taip, kad Lizdeika iš lizdo iškris. Vo.
QUOTE(knopke* @ 2016 10 06, 17:09)
Ui, juokiuosi, idesiu rytoj savo avizines koses foto:D su pienu verdu, tai svelniai pilka gaunasi is dribsniu
A jau procesas vyksta?