Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 34, spalis

QUOTE(longger @ 2016 10 07, 14:55)
ir ilgai jūs čia visos taip protingai tylėsit? tipo jau nebėr niekam nei problemų, nei džiaugsmų? gal kam irgi šią savaitę pvz loterijoje nepasisekė? arba vakar irgi puodas prisvilo? o gal šiandien irgi rytę pieną kam sutraukė, bo irgi nepamatė kad sugyžęs?

biggrin.gif aš tai pikta labai, nes buvau baldų parodoje, specialiai važiavau dėl tų sumautų rankenėlių unsure.gif Ir ką? Ir nieko neturi, nieko parodyti negali, katalogų neturi, puslapiai tvarkomi, važiuokit į ofisą, bet ne dabar ir tt biggrin.gif Eina jie visi peklon biggrin.gif Jūsų įkeltuose kataloguose radau vienas, kurios man patiktų, bet nerandu kas jais LT prekiauja, o į užklausimą gamykla nesiteikia atsakyti unsure.gif Va įdomu ar atsuktuvais, ar kokiom virvelėm patogiau darinėt stalčius biggrin.gif
Beje, nuleiskit mane ant žemės arba pritarkit ax.gif Užsimaniau va tokių plytelių virš kaitlentės (nes kitur virš darbastalio langas), na bent jau ant grindų virtuvėj iš šios serijos unsure.gif Bijau prisidirbti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B'ena: 07 spalio 2016 - 15:07
QUOTE(B'ena @ 2016 10 07, 16:03)
  Va įdomu ar atsuktuvais, ar kokiom virvelėm patogiau darinėt stalčius biggrin.gif

Virvelėm - labai originalu. Buvo kažkada seniai, jei ko nemaišau, kažkas įkėlęs,-us virtuvę, kur buvo virvelinės rankenėlės. Ir dar apatinės spintelės buvo pakabintos ant sienos - jokių kojelių, jokių cokolių, jokių silikoninių juostelių smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 10 07, 15:07)
Virvelėm - labai originalu. Buvo kažkada seniai, jei ko nemaišau, kažkas įkėlęs,-us virtuvę, kur buvo virvelinės rankenėlės. Ir dar apatinės spintelės buvo pakabintos ant sienos - jokių kojelių, jokių cokolių, jokių silikoninių juostelių smile.gif.

4u.gif nors man sentimentai dėl virvelėmis darinėjamų stalčių biggrin.gif Kaime ant aukšto buvo tokia sena komoda pilna močiutės lobių, va jai vietoje rankenėlių senelis virveles buvo pritaisęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 10 07, 16:03)
Beje, nuleiskit mane ant žemės arba pritarkit  ax.gif  Užsimaniau va tokių plytelių virš kaitlentės (nes kitur virš darbastalio langas), na bent jau ant grindų virtuvėj iš šios serijos  unsure.gif  Bijau prisidirbti  unsure.gif

Tai derės viskas smile.gif. Nelabai matosi, kokios čia plytelės... Grublėtos gal? Tada tikrai netinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 10 07, 15:00)
Kažkas žadėjo įkelti šiandienos avižinę košę iš pat vakar vakaro  rolleyes.gif ... Aš tai eisiu maskarponės tortą gaminti, bet niekaip nebaigiu krikštolinio sietyniuko valyti vonioje (gal kas žino, kaip juos greitai nuvalyt, kad vėl blizgėtų?) biggrin.gif ... Tai nėra kada nei parašyt ką protingo, lieka tik patylėt protingai  biggrin.gif

krištolinis sietynas geriausiai blizga kieme šalia konteinerio lotuliukas.gif bent jau mano ten visi atsidūrė nes tada man užėjo moderno banga ir dar nepaleido. visur įleidžiami halogenai lotuliukas.gif lotuliukas.gif jokių daugiau kabančių ir blizgančių, Ačiū, atsivaliau, laisvė yahoo.gif
Maskarpone, sakot ax.gif o didelį kepsit? tipo gal padėt suvalgyt reikia?
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 10 07, 16:12)
4u.gif  nors man sentimentai dėl virvelėmis darinėjamų stalčių  biggrin.gif  Kaime ant aukšto buvo tokia sena komoda pilna močiutės lobių, va jai vietoje rankenėlių senelis virveles buvo pritaisęs  biggrin.gif

Puiku! smile.gif Tai neatmeskit tokios galimybės, turėsit prisiminimais dvelkiančią virtuvę smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 10 07, 15:03)
biggrin.gif  aš tai pikta labai, nes buvau baldų parodoje, specialiai važiavau dėl tų sumautų rankenėlių  unsure.gif  Ir ką? Ir nieko neturi, nieko parodyti negali, katalogų neturi, puslapiai tvarkomi, važiuokit į ofisą, bet ne dabar ir tt  biggrin.gif  Eina jie visi peklon  biggrin.gif  Jūsų įkeltuose kataloguose radau vienas, kurios man patiktų, bet nerandu kas jais LT prekiauja, o į užklausimą gamykla nesiteikia atsakyti  unsure.gif  Va įdomu ar atsuktuvais, ar kokiom virvelėm patogiau darinėt stalčius biggrin.gif
Beje, nuleiskit mane ant žemės arba pritarkit  ax.gif  Užsimaniau va tokių plytelių virš kaitlentės (nes kitur virš darbastalio langas), na bent jau ant grindų virtuvėj iš šios serijos  unsure.gif  Bijau prisidirbti  unsure.gif

nu radot kur rankenėlių važiuot žiūrėt doh.gif
rodykit, kurias išsirinkot. dar nėra tokios gamyklos, kuri su manim atsisakytų kalbėtis rolleyes.gif iki durų atveš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 07, 16:16)
krištolinis sietynas geriausiai blizga kieme šalia konteinerio  lotuliukas.gif bent jau mano ten visi atsidūrė nes tada man užėjo moderno banga ir dar nepaleido. visur įleidžiami halogenai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jokių daugiau kabančių ir blizgančių, Ačiū, atsivaliau, laisvė yahoo.gif
Maskarpone, sakot  ax.gif o didelį kepsit? tipo gal padėt suvalgyt reikia?

Pas mane dabar kita banga smile.gif. Todėl jis man reikalingas prie klūziko ;).
Tortas - standartinio M dydžio smile.gif. L neprireikė, nes svečiai vėjaraupių išsigando... Jei Jūs nebijot - prašom. Ryt vakare smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 07 spalio 2016 - 15:22
QUOTE(B'ena @ 2016 10 07, 15:03)
tokių plytelių virš kaitlentės (nes kitur virš darbastalio langas), na bent jau ant grindų virtuvėj iš šios serijos  unsure.gif   Bijau prisidirbti  unsure.gif

jeigu čia tos plytelės, apie kurias aš pagalvojau, tai tada geriau ant žemės leiskitės. kam save užsiprobleminti? taigi čia smulkios/prismulkios, tarpas ant tarpo. Taigi kiek valymo? tarp spintelių plytelė turi būti 80cmx120cm. Čia mažiausias formatas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 10 07, 15:21)
Tortas - standartinio M dydžio smile.gif. L neprireikė, nes svečiai vėjaraupių išsigando... Jei Jūs nebijot - prašom. Ryt vakare smile.gif.

ne, vėjaraupiais mūsų neišgąsdinsit. nei skarlatinom, nei kitom anginom. Perėjom. Aš turiu įtarimą, kad mano vaikams paliko tik pagrindinius gyvybinius organus. Kas buvo mažiau reikalinga - jau išpajuta hihihi.gif
bet rimtai, košę tai numuilino?? hmm.gif kaip čia bus?
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 10 07, 15:21)

šviestuvą derinot prie klūziko? ir dar krištolinį? žinokit su fantazija pas mane problemų nėra, tai geriau jai vietos palikt minimaliai, nes jau beveik įsivaizduoju jūsų klūziką biggrin.gif
toks?
toks?
kiek supratau, tai tinka bet koks stiklo valiklis ir būtinai mikropluošto šluostė, tai ta nepalieka jokių dryžiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 07 spalio 2016 - 15:32
QUOTE(longger @ 2016 10 07, 16:28)
šviestuvą derinot prie klūziko? ir dar krištolinį? žinokit su fantazija pas mane problemų nėra, tai geriau jai vietos palikt minimaliai, nes jau beveik įsivaizduoju jūsų klūziką  biggrin.gif

Ne , ne prie klūziko smile.gif. Prie mozaikos smile.gif. Ir apskritai man jo baisiai reikėjo biggrin.gif. Bet atsisėdus ant puodo labai smagu į jį žiūrėti per veidrodį (ne žalią biggrin.gif ), taip karališkai jaučiuosi biggrin.gif ...

Ačiū už rekomendaciją 4u.gif. Toks ir virtuvės burbulams tiktų (čia kad į temą... unsure.gif ) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 07 spalio 2016 - 15:38
B'ena, tai rodysit tas rankenėles? huh.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 10 07, 15:32)

Ačiū už rekomendaciją  4u.gif

galima pagalvoti, jog pati nežinojot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet ačiū, jog suvaidinot rekomendacijas priėmusią 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 07, 16:39)
galima pagalvoti, jog pati nežinojot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet ačiū, jog suvaidinot rekomendacijas priėmusią 4u.gif

Atvirai? Ne, nežinojau... Apskritai su buitine chemija nelabai draugauju, gal teisingiau - ignoruoju...
Atsakyti