QUOTE(B'ena @ 2016 10 07, 15:03)
tokių plytelių virš kaitlentės (nes kitur virš darbastalio langas), na bent jau ant grindų virtuvėj iš šios serijos

Bijau prisidirbti
jeigu čia tos plytelės, apie kurias aš pagalvojau, tai tada geriau ant žemės leiskitės. kam save užsiprobleminti? taigi čia smulkios/prismulkios, tarpas ant tarpo. Taigi kiek valymo? tarp spintelių plytelė turi būti 80cmx120cm. Čia mažiausias formatas
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 10 07, 15:21)
Pas mane dabar kita banga

. Todėl jis man reikalingas prie klūziko ;).
Tortas - standartinio M dydžio

. L neprireikė, nes svečiai vėjaraupių išsigando... Jei Jūs nebijot - prašom. Ryt vakare

.
ne, vėjaraupiais mūsų neišgąsdinsit. nei skarlatinom, nei kitom anginom. Perėjom. Aš turiu įtarimą, kad mano vaikams paliko tik pagrindinius gyvybinius organus. Kas buvo mažiau reikalinga - jau išpajuta
bet rimtai, košę tai numuilino??

kaip čia bus?
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 10 07, 15:21)
Pas mane dabar kita banga

. Todėl jis man reikalingas prie klūziko ;).
Tortas - standartinio M dydžio

. L neprireikė, nes svečiai vėjaraupių išsigando... Jei Jūs nebijot - prašom. Ryt vakare

.
šviestuvą derinot prie klūziko? ir dar krištolinį? žinokit su fantazija pas mane problemų nėra, tai geriau jai vietos palikt minimaliai, nes jau beveik įsivaizduoju jūsų klūziką
toks?
toks?
kiek supratau, tai tinka bet koks stiklo valiklis ir būtinai mikropluošto šluostė, tai ta nepalieka jokių dryžiu